Loving Molton & The Groucho

molton

Jeg har en god ven, som arbejder på en over-cool klub i London. The Groucho Club. Og på de bittesmå tilhørende værelser er der to fabelagtigheder, som gør London sekundær: espressomaskine og Molton Brown

SNUP TIPPET: Om præcis 18 dage (5. maj) bliver der kø ved håndvasken hjemme hos mig, når MBs nye duo Pettigree Dew til hænderne slippes løs i Danmark. Duften er frisk og grøn have-agtig, og så står en af de største fugtmagneter for huden, sheasmør, højt oppe på ingredienslisten. 169 kr. pr. stk.

NB: Måske husker du det øko-sprittede hånd-tip på bloggen…men hvad med almindelig håndvask…Er sæbe i fast eller flydende form løsningen ved din håndvask?  

15/04/2011
Slikbutik & antirynke-BH
18/04/2011
Foodism

Kommentarer

 • Den grønne farve på sæben er helt klart en farve, som vil være god på vores ofte meget hvide badeværelser.

  Jeg er også til den flydende version – som i øjeblikket er en fin flaske fra Spack NK i london. Dvs. den er både lækkert pakket ind og så gemmer den på ferieminder 🙂

  26/04/2011
 • Elena Leah

  …og forresten, der er da noget farvematch i menuen med disse skønheder! (: Fikst.

  19/04/2011
 • Elena Leah

  Sikke en emballage! Det var da uden tvivl pynte i ethvert hjem (:

  Herhjemme er vi mest for flydende sæbe. Det griser mindre og er mere overskueligt.

  19/04/2011
 • Salli

  De ser fine ud og kunne godt pynte på badeværelset i min kolonihave, hvor vasken er samme farve som håndsæben .-)
  Vi bruger altid flydende sæbe – men to unger i huet bliver et stykke fast sæbe ganske enkelt for snasket/beskidt til at der er andre der har lyst til at røre ved det!
  😀

  18/04/2011
 • mmmh, den må prøves. den ser jo så fin ud – jeg falder altid for emballagen. herhjemme er det også flydende sæbe, der gør os gladest. indtil videre er det urtekrams sæbe, der står ved håndvasken.

  18/04/2011
 • Maria

  Så afgjort flydende. Skifter mellem forskellige varianter. Hælder dem ofte over på en sæbedispenser fordi emballagen ofte ikke er den smukkeste. Men de to er nu smukke. Ville egentlig gerne have sæbe i fast form, synes de er utroligt smukke, men så smukke er de desværre ikke når de bliver brugt 🙂

  18/04/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Mia Marias skummendde hånd-spa, Dorthe og Katjas Vipp-skjul, Anitas glycerin-sprit, Kira-Marlene-Mia-og-Thea-Nip-Iben og Nannas flydende hit, Metteline og Rikkes Neutral, Lises sæbemagnet, Lullumuts NY-hamstring, AnneGa..aesop (I wish) og Sannas kig efter eye candy til hænderne. TAK for jeres input. kh A

  18/04/2011
 • Sanna

  Jeg elsker fine detaljer… Også på sådan noget som håndsæber, duften og emballagen… Hvorfor er der SÅ langt imellem eye candy på denne front. De fleste budget-sæber er simpelthen så triste at se på! Jeg bruger mest flydende sæbe, da de faste har det med, at efterlade håndvasken mat, grå og fedtet. Men mange fine indpakninger kan jo også ligge og være til pynt.

  17/04/2011
 • Flydende. Og Nautral. Jeg hælder den aldrig om – er ikke flov over den og syens egentlig heller ikke at emballagen er specielt grim… eller også er jeg bare ligeglad lige med den ting.

  17/04/2011
 • Iben Sandra Svensson

  Det er uden tvivl den flydende form, der huserer herhjemme. Jeg bliver så irriteret over den magtkamp, jeg konsekvent har med faste sæber. De skal pr. definition glide ned i vasken.

  17/04/2011
 • AnneGA

  Jeg bruger flydende sæbe af praktiske og hygiejniske årsager, og jeg gider ikke engang hælde den over i en anden sæbedispenser- føler på en måde det er spild af liv. Men det forpligter jo også at have fabrikantens flaske stående, så det er ikke Nettos billigste, der står ved min håndvask. Mærket afhænger lidt af SU’ens råderum, men når det går vildt for sig, er det det australske mærke Aésop, jeg vasker de fedtede fingre i. Så fantastisk duft og konsistens!!!

  17/04/2011
 • Første gang jeg stiftede bekendtskab med Molton Brown var på et hotel i NY i april 2007. Jeg hamstrede de små flasker med hjem og brugte dem flittigt. Senere fandt jeg ud af prisen og det eksklusive ved dem, og så blev jeg faktisk ked af, at jeg havde ødslet sådan med dem 🙁

  17/04/2011
 • Jeg vil helst have fast sæbe – og gerne fra Badeanstalten. Den ny solbærsæbe derfra er uimodståelig at røre ved og dufter så jeg bliver helt lækkersulten.

  For mig er der velvære og et helt ritual forbundet med at svøbe mine hænder ind i en lækker fast sæbe, der skummer godt og efterlader hænderne bløde og velduftende, mens håndvask med flydende sæbe for mig er noget der bare skal overståes 🙂

  Tænk sig hvad sæbe kan betyde!

  Mvh

  Mia Maria
  http://www.fashionfairytales.dk

  17/04/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg bruger flydende håndsæbe, den faste trækker alt for mange bakterier fordi den tager så lang tid om at blive brugt.

  17/04/2011
 • Thea

  Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der helst vil have håndsæbe i flydende form.

  Jeg har prøvet med fast sæbe, men jeg synes det er sværere at holde pænt.

  17/04/2011
 • Flotte flasker! Vi har en fast sæbe på magnet til hænder i badeværelset.. 🙂

  17/04/2011
 • Altid flydende sæbe – synes bare det er mere praktisk. Og selvom håndsæbe måske er lidt usexet, så findes der faktisk mange lækre varianter derude. Og nu kommer der åbenbart en mere 🙂

  17/04/2011
 • Marlene H

  Altid flydende sæbe – Det er mere praktisk, selvom at den skulle være mere uhygiejnisk end fast sæbe. Kan også huske hvordan der kommer en slags forsæbning på baren, så det er svært at vaske sine hænder.

  17/04/2011
 • Sæbe er klart i flydende form hjemme hos os. Jeg synes det er frygteligt ulækkert med et stykke sæbe der ligger i en skål og bliver, ja undskyld mig, klamt.

  De lækre sæber du viser frem, kunne i den grad finde vej til vores håndvaske også!!

  Smil fra Mia

  17/04/2011
 • Dorthe

  Uha for nogle lækkerier! Molton Brown plejer at have styr på kvaliteten – personligt er jeg i hvert fald aldrig blevet skuffet.
  På mit badeværelse er det den flydende håndsæbe (oftest en uparfumeret fra Neutral eller lign.) som er den primære. Og ligesom hos Katja er min hældt på en skøn Vipp-dispenser. Dog kan jeg også byde mine gæster et styk gammeldags håndsæbe, da jeg synes, der findes så mange smukke og lækre håndsæber(lige pt. er det et vidunderligt stykke fra Jo Malone, London), der pynter når de ligger i min Vipp-sæbebakke. 🙂

  17/04/2011
 • Metteline

  Uhm, de produkter ser skønne ud 😀
  Hjemme hos mig står den på Neutral sæbe i dispenser (i køkkenet dog i Alessis sæbepumpe ‘Mr. Cold’). Elsker ellers fine sæber i fast form, men af hygiejniske grunde så bruger jeg de flydende. Og jeg må indrømme at hvis jeg er et sted, hvor der kun ligger sådan et halvgammelt stykke håndsæbe – med brune sprækker, EEEEW – så undværer jeg hellere og vasker hænder i varmt vand og bruger håndsprit i stedet!

  17/04/2011
 • Nej, hvor er det nogle fine flasker!
  Herhjemme står den på sæbe i flydende form. Sådan en halvvåd, bakteriefyldt sæbebar er ikke lige mig, og det er min erfaring, at de hurtigt ender med at blive sådan, selvom de ofte er meget lækre, når de lige er kommet ud af indpakningen. 😉

  17/04/2011
 • Sæbe i flydende pumpeform er klart mit foretrukne, fordi det er mest hygiejnisk, men er man helt fremme i skoen hvad angår håndhygiejne, så er håndsprit m. glycerin vejen frem til en rendyrket massakre på bakterierne. Endda i en mild form, men denne her form (på billedet) ser nu altså også lidt for lækker ud 😉

  17/04/2011
 • Flydende. Altid flydende. Men en ekstremt usexet en af slagsen fra Neutral. Til gengæld er den gemt væk i en fin dispenser fra Vipp, så der er ingen der opdager det.

  Jeg afskyr stærkt parfumerede ting på hænderne, og ved ikke ret meget værre end når man er ude og spise og ens måltid bliver forstyrret af kraftigt parfumeret sæbe på hænderne. Næææ neutral sæbe tak.

  Men gammeldags barsæbe er nu alligevel for upraktisk. De glider rundt og er fedtede og ulækre og gør håndvasken uskøn at se på.

  17/04/2011

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.