Luksuslækre affordables jeg vil have huden i

Siden Pai landede i Danmark, har jeg kastet mange blide blikke efter dem. For uden at rippe bankkontoen er det enkle, fine sager. Og mere end det. Især kan jeg ikke stå for indholdet her, der som en medaljemagnet af en serumolie blandt andet går og bryster sig af Hapers Bazaars kåring som ’Best Organic Miracle worker’. Begejstringen skyldes et potent hybenolie-miks bakket op af omega 3, 6, 7 og 9-fedtsyrer. 

Måske ved du, at en almindelig bomuldsvaskeklud i selskab med lunkent vand rækker for de fleste af os, når det gælder eksfoliering. En affordable, der er til at føle på. Men. Nogle gange længes jeg efter skrubfølelsen – bare en anelse og med måde som mine to all time favoritter Daily Microfoliant fra dermalogica og Jurliques havregrynsdejlige Daily Exfoliating Cream mestrer. Nu har jeg fået endnu en blid favorit, nemlig den her, som blandet af gode olier, omega 3 & 6 i en vitamincocktail med A, D og E polerer huden med hjælp fra bittesmå jojobakorn.  

SNUP TIPPET: Jeg tror, du kommer til at se og høre meget, meget mere til Pai. Og så skal jeg huske, at Beautyspace har lovet Signe at dele en Affordables-bedste-håndcreme, og den ser sådan her ud.

Din tur. Hvad virker virkelig uden at koste det vilde?

 

22/08/2012
Derfor holder de sig så flotfriske i huden
24/08/2012
Derfor kan hud og vipper redde alt

Kommentarer

 • Så blev jeg også fristet og det er din skyld Anette 🙂

  Den der Pai serum, du ikke kunne undvære. Jeg havde nemlig købt noget hos et internetfirma og noget af det var ret mast ved fremsendelse, jeg fik derfor indtil de behandler min sag rabatkode på 100 kr, og så overvejede jeg dit produkt til 230 kr, men vidste ikke helt. I dag var jeg så heldig, der var deres dagens produkt til 50 % netop dette, og da de har gratis fragt i denne måde og med rabatkoden, så koster det mig 15 kr, så det er bestemt værd at prøve – og så var det den sidste.

  Håber de sender produktet bedre, og ser frem til at teste produktet, hvis mærke jeg aldrig havde hørt om før. Men du er altid med på det nyeste.

  30/08/2012
 • Lea

  Jeg har lige spontant shoppet L´oreals New Nude Magique BB cream og pudder til i alt 210 kr. De gør min hud virkelig fin og porcelæns-agtig. Helt sikkert pengene værd.

  26/08/2012
 • Kirsten V Nielsen

  @Anette, Rasul mudder kan købes i helsebutikker i DK eller rettere man køber de tørre Rasul flader og kommer vand på hvorefter det bliver mudder. Det skulle dybde rense huden…..Det er vulkansk sæbejord.
  Jeg var blot nysgerrig om nogen herinde havde erfaringer med Rasul.
  🙂
  Jeg er snart hjemme i USA igen.

  25/08/2012
 • Anne K

  Må lige tilføje min nye meget affordable favorit.. Med Matas’ selvbruner lotion til ansigtet får du meget mere end du betaler for..Selvbruneren giver en fin glød, er meget drøj i brug og indeholder hud-godter som E-vitamin og hyaluronsyre:-) Og nå ja, den koster 40 kr 🙂

  24/08/2012
 • Mette Kjærsgaard

  Olieserum fra Urtegården til 149, den er knageme god!

  24/08/2012
 • Ditte H.

  Jeg bruger Dermas bodylotion, lyselilla serie, som er økologisk, og den fugter skinneben såå godt!! Tube på 200 ml koster 49.95 kr., og den fåes også med pumpe med 500 ml, som jeg ikke kan huske, hvad koster, men den er mere affordable – den er bare dum at have med i sportstasken 😉
  Den tager lidt tid at smøre ind, men så fugter den også denondelynemig!!!!!

  Og mit sidste affordable bud er mascara fra L’Oreal, som er hvid i den ene ende og rød i den anden ende til 149 kr.,og den smitter IKKE af!!!!! Skal tages af med lunkent vand, og jeg har prøvet diverse dyre og billige mascaraer, vandfaste som ikke vandfaste, og de smitter alle zu sammen af! Jeg har korte vipper med fede øjenlåg, der lægger sig oven på vipperne – lyder ikke særlig ladylike, vel – så mascaraer har det med at lave pandaøjne, men ikke denne her!!!!

  24/08/2012
 • OMG altså…I er mine bedste beauty-venner her i kærlige cyberspace. 1000 tak for alle tips, råd og tricks. Lige et par konkrete tilbagemeldinger:

  @ Kira B – snyderier kan vi ikke have. Åhhh jeg har ikke gjort nok ved det Bloglovin’, men du kan følge iPad-versionen ved at klikke på under seneste indlæg derovre (på Bloglovin’ ikonet) – og tak fordi du har lyst.

  @ Kirsten V – aldrig hørt om det. Er det amerikansk?

  @ Sanna – det er ifølge Ole H blødgørende, helende og anti-inflammatorisk. Heldigt at være sådan en biavler-frue.

  @ Louise E – JA det kan den, men pift altid lidt facemist eller tonic på først for hurtig absorbering. Ellers bliver det noget fedteri.

  Stor hilsen Anette

  24/08/2012
 • Maria S

  Sikke mange gode tips at skrive sig bag øret.

  Honning som ansigtsmaske er et hit hos mig. Derudover er kokosolie et billigt alternativ som hårkur.

  Go’ weekend.

  24/08/2012
 • Synes at brun farin er alt for groft til ansigtet. Prøv i stedet rismel i honning. Det dufter dejligt og efterlader huden silkeblød og opstrammet.

  kh Rikke

  24/08/2012
 • @Kira – jeg er tilmeldt tabletten via Bloglovin. Du burde også kunne finde den under tilmeldinger inde i Bloglovin 🙂

  24/08/2012
 • @Anja – jeg er også vild med mentholatum. Slæber den med alle vegne 🙂

  24/08/2012
 • Helle

  Drop vaskekluden. Køb de gule runde svampe i Matas. De hjælper med at eksfoliere.

  24/08/2012
 • Sanna

  Honningsøde, dejlige Ole H. Må jeg lige stikke(!)næsen i, hvad han har at sige om det flydende guld? Min bedre halvdel er hobby bi-avler, så jeg har rigeligt råmateriale at eksperimentere med… :-)Og så er det bi-lligt ;-p

  23/08/2012
 • Til tørre ben bruger jeg hth creme – den virker bare:-) til tørre læber mentholatum læbepomade og til vask af ansigtet neutral renseskum. Alt til under 100 kr. Bum;-)

  23/08/2012
 • Et super effektivt produkt der har fulgt mig i mange år, og som også er god til prisen, er Matas stribede to-fase øjenmakeup fjerner. Den er mild og svier aldrig, og fjerner stort set alt…. 🙂

  23/08/2012
 • Marie Rasmussen

  Comwell Spalosophy produkterne fordi 1. Super effektive 2. Billige og faktisk også ofte på tilbud 3. Smuk emballage 4. SPA & VELVÆRE 🙂

  23/08/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Er der nogen af jer der har erfaringer med Rasul mudder?

  23/08/2012
 • Verdens bedste håndcreme er altså meget mere “affordable” end Weledas til 80 kr. Det er nemlig Kamill, som jeg forsyner mig med i Tyskland og Østrig til sølle 25 kr. for en stor krukke.

  Matas eget løse pudder var verdens bedste! Jeg har hørt at det er udgået, så forslag til affordable erstatning er særdeles velkommen. 🙂

  23/08/2012
 • Louise

  Det ser bare lækkert ud og lyder rigtig godt! DET der virker for mig er det daglige arbejde – at gøre noget hver eneste dage, passe og pleje mig selv.Det behøver ikke tage lang tid – men DET VIRKER!

  23/08/2012
 • Kira B.

  Elsker Daily Microfoliant, som jeg faktisk har brugt længe (rækker utrolig langt) efter anbefalinger her på siden 🙂

  Søde Anette jeg får jo tips og anmeldelser direkte i min indbakke fra beautyspace og på bloglovin – hvilket er helt fantastisk…. Men men men… Føler mig lidt snydt for jeg bliver jo mindet om beautyspace, men glemmer tabletten som jo også er fyldt med godter – hvad gør en grådig person der vil have det hele? Kommer tabletten i indbakken eller på bloglovin på et tidspunkt?

  23/08/2012
 • Louise Eriksen

  Hej. Kan olien fra Pai bruges til en
  Tør hud som fedter meget i overfladen
  I løbet af dagen?

  23/08/2012
 • Hej Kære Anette! Jeg er vild med Weledas den grønne som hedder skin food i danmark og bare Hautcreme i tyskland. Den koster 120 kr og holder en hel vinter. Jeg bruger den i ansigtet og den fugter virkeligt godt. KH J

  23/08/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mettelin – hurra for er Daily Microfoliant fan, og JA JA JA til 2000 Calories.Og Danish Beauty Award Granatæble-dråberne. Enig.

  Stor hilsen Anette

  23/08/2012
 • Metteline

  Jeg er også til vaskekluden – og til Daily Microfoliant fra Dermalogica 🙂
  Ellers kan 2000 Calories fra Max Factor anbefales i mascara-kategorien, og det samme kan granatæbleolien fra Matas striber, når det gælder tørre ben som skal forvandles til skinne(!!)-ben 🙂

  23/08/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jo …et argument vi forstår!

  @ Birgitte B…noteret.

  @ Heidi…honning er jo et af Ole Henriksens mantraer til huden.

  @ Salli…enig. Jeg prøver den til tæerne en dag, og det kan så ikke lige anbefales. Nærmere forklaring følger ikke.

  @ Anette W…det er endda en klassiker af rang, men opdateret.

  @ Winniebn…noteret. Jeg er dog ikke sååå glad for vaseline, men det er en længere snak om mineralske oliver vs. planteolier. Og den kommer vi tilbage til på bloggen.

  @ Louise…åh ja. Yes To må ingen glemme. Jeg sidder med deres Super Rich Body Butter foran mig netop nu.

  Mange hilsner Anette

  23/08/2012
 • Louise T.

  Jeg ville lige nøjagtig sige Weledas Havtorn håndcreme 😀
  Eller Yes To Cucumbers Daily Calming Moisturizer, som begge bare suger sig ind i huden på no-time 🙂
  Og når det kommer til ansigtsscrub, så er vaskekluden rigeligt for mig.
  Pai olien må på ønskesedlen! For jeg er vist gået amok med cremer, hårguf og neglelak henover sommeren, så der er ikke mere plads i skabet – især heller ikke efter, at den nye Vichy Idéalia dagcreme er flyttet ind 😀

  23/08/2012
 • Winniebn

  Vaseline – genial til læber, Inderne bruger den som hår growth serum til øjenvipper og bryn der er blevet overplukket. Modellerne på foden hvor stiletten gnaver, inslændingene på stik, vabler og gnavsår efter en lang dag på hestefjældene. Og tørre hudplamager hjælper den også på. 🙂

  23/08/2012
 • Anette Waaben

  Minegen yndlingsaffordable er min håndcreme Lancome Nutrix Royal. Den kunne godt lyde lidt bedstemoragtig men huden bilver med det samme blød og lækker, når man bruger den og den er hurtigt absorberet.

  23/08/2012
 • Salli

  Neglelakfjerneren fra Sephora, hvor man stikker fingeren ned i skumgummi og vips er alt lak væk og det uden parabener og acetone – jeg mener den koster omkring Kr.60,- 🙂

  23/08/2012
 • Heidi

  Så mærkeligt, sad netop og ledte på net efter en mild scrub! Har det på samme måde som dig Anette, mht vaskeklud. Fald lige over et tip som jeg vil prøve, da det virkelig er affordable! Honning og brun farin – det må da prøves.
  Men kunne også godt tænke mig at prøve pai – og Derma, som en anden anbefaler.

  23/08/2012
 • Derma Face Scrub er min favorit. Virkelig god – og virkelig god pris 🙂

  23/08/2012
 • Jo

  Det lyder som nogle skønne produkter, især det olieserum…det står der mit navn allerede på : ) Og elsker “Affordables” så er nemlig flere penge til SKO ; )

  23/08/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Kirsten,

  Hvor godt at herlighederne kom frem. Jeg håber du bliver glad…og godt med gevinster i et mærke, der jo ikke liiiige hører ind under AFFORDABLES.

  Stor hilsen Anette

  23/08/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg var en af de meget heldige vindere i BLISS konkurrencen 🙂

  Jeg modtog den flotte pakke fra BLISS igår, og nu skal de pragtfulde produkter prøves.

  Ojjjj hvor jeg glæder mig 🙂

  23/08/2012