Lyt og hold øje – både med manden og flasken

Jeg ved det godt. Der kommer hele tiden nyt. Også på foundation-fronten. Og er det nye altid bedre end det eksisterende? Næh, ikke altid. Langt fra altid. Men YSL’s nye Youth Liberator Serum Foundation synes jeg er værd at prøve. Udover SPF20, E-vitamin og såkaldt Glycanatif (som jeg nok skal vende tilbage til), har den noget smart stretch i sig. Semi-mat og på vej på disk i disse timer.

SNUP TIPPET: Når det nu gælder foundation-tips generelt, er jeg vild med Kenneth Adelhardts fif. Derfor får du her 7 hurtige svar fra mesteren:

 • Går det med foundation på halsen? Nej – for hvis det er nødvendigt at smøre den på halsen, er det fordi, du ikke har fundet den rigtige farve.
 • Kan man blande to farver? Ja, gerne.
 • Kan man bruge to forskellige – på samme tid? Sagtens. Mange ønsker en mat t-zone og mere cremede eller lysreflekterende kinder.
 • Smitter foundation af på tøj? Nej, ikke hvis den er tonet godt nok ud.
 • Kan man med fordel blande lidt foundation i sin dagcreme? Ja, men dækkeevnen bliver selvfølgelig mindre.
 • Hvordan vælger man den rigtige foundation? Efter hudtype, og derudover klæder det de fleste med en foundation, der har gullige undertoner. Med mindre man har hud som Jennifer Lopez. Afprøv på kæben.
 • Hvad er det værste, der kan ske? Overdosering og forkert farve. Foundation må aldrig gøre dig brunere, end du er i forvejen.
 • Hvad er det bedste ved foundation? At den kan give illusionen om en ensartet, perfekt hud.

Ses vi på Instagram @Beautyspace ?

12/10/2013
Tv’s tidsgyser og et silikone-tip
15/10/2013
Når lufthavnen lokker

Kommentarer

 • Anne K

  I lufthavnen køber jeg altid altid Clarins Eau de Jardins, og gerne mere end én.. den dufter bare af godhed, og er perfekt at starte enhver ferie/rejse med:)
  Herudover ryger der altid et eller anden vanvittig YSL eller Lancome læbestift med, som jeg aldrig ville ha’ købt, hvis jeg stod i Magasin eller Matas.. Fjollet, åh ja:-)

  15/10/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille Aaby Larsen – Beklager, men hun har måske været på rejse eller noget. Kan du ikke skrive til hende igen med BEAUTYSPACE TESTEN i emnefeltet?

  @ Marie Rasmussen – 1000 tak for dine søde ord. Jeg skal gøre alt hvad jeg kan for at leve op til dine forventinger. Jeg vil indføre nogler læser-anmeldelser igen. Lige nu har jeg en liggende, som snart lander på bloggen. Vi må lave en Beauty Trip Advisor.

  Stor hilsen Anette

  15/10/2013
 • Marie Rasmussen

  Anette … mht. tøj, så er det slet ikke så svært. For der ved jeg hvad jeg kan lide og ikke kan lide! Der lader jeg mig ikke friste … Mad, har jeg slet ikke nogen interesse i. Der er kun én ret jeg laver, og det er Knorr Tomat suppe ha ha … Så du kan nok regne ud, at jeg ikke får lov at være i køkkenet ret ofte.
  Hvis det skulle være mere overskuelige med alle de lækre beauty produkter, så skulle det nok være flere anmeldelser fra “rigtige mennesker” – forstå mig ret – men alle de reklamer jeg ser i dulle bladende, de lover alt muligt – ser lækre ud – og er til tider også dyre. Men der er sjældent nogen “rigtige mennesker” der har udtalt sig om det virker. Det er der heldigvis her på bloggen. Jeg er vild med alle blog-læsernes kommentarer og erfaring. Og så stoler jeg BLINDT på dine anbefalinger … Seriøst. Fra første blogindlæg jeg læste, har jeg være vild med den ærlighed der gennemsyrer bloggen. Tak for det!

  14/10/2013
 • Hej Anette 🙂 Jeg har nu testet Lancômes serum i 1,5 måned og kan se, at man på et tidspunkt skulle modtage et spørgeskema via mail. Det har jeg endnu ikke fået. Jeg har forsøgt at skrive til Rie Munk, men har ikke fået svar. Hvordan skal jeg så anmelde produktet? 🙂

  14/10/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marie R – Det forstår jeg så udmærket. Hvad skulle der til for at det ville være overskueligt? Hvis man tænker andre områder…tøj, mad…er det så det samme eller også kaotisk?

  @ Mette K. F – Det er rigtigt, selvom det er sjovt hvordan langt de fleste jo siger ‘en serum’ herhjemme.

  @ Jette V – Haha…ja, han gav den gas med foundation den aften. Det var hans emne. Næste gang får han lidt mere (fortjent) taletid, så vi kan komme rundt om lidt mere.

  @ Sissel – Jeg kan heller ikke få nok af de lys, selvom de som regel står der uden at være tændt. Det giver duft og stemning nok uden.

  Stor hilsen Anette

  14/10/2013
 • Sissel

  Jeg ved godt, at YSL er i forgrunden af billedet, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at lægge mest mærke til dine Miller Harris duftlys. Elsker Miller Harris <3

  14/10/2013
 • Jette V

  Ham Kenneth kan altså noget :)… Havde fornøjelsen af jer begge to i Aarhus d. 12/9, og det var både superinformativt og underholdende, det han havde at sige om foundation og deslige 🙂

  14/10/2013
 • Mette K. Frederiksen

  Marie Rasmussen, til oplysning:
  Et serum, flere sera 😉 Ligesom et forum, flere fora eller en virus, flere vira 🙂

  Foundation kan være en fantastisk ting, hvis man har den rigtige – selv er jeg helt vild med YSL Touche Eclat, den er fabelagtig 😀

  – Mette

  13/10/2013
 • Marie Rasmussen

  Personligt kan jeg godt blive forvirret over alle de nye produkter der kommer hele tiden. Står jeg og mangler en ny serum … søger lidt inspiration her på bloggen og i div. dulle blade – vupti, så er der 500 “serummer” (kan ikke huske hvad det hedder i flertal) at vælge imellem. På én side er jeg forvirret og frustreret … på den anden side, så slubrer jeg ALT det der bliver skrevet om alle produkterne … 🙂
  Tak for de 7 hurtige svar fra mesteren. Love it!

  13/10/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.