fbpx

Må jeg give dig 15 minutters hårbunds-massage?

Måske husker du de tidligere små hud- eller makeupsessions fra Sisley? Nu kan du få en hårkonsultation, 15 minutters gratis hårbundsmassage og en ret fin gave til en værdi af 380 kr. med det her indhold: Hair Rituel Volumizing Shampoo 50 ml, Hair Rituel Pre-shampoo Purifying Mask 50 ml, Hair Rituel Volumizing Spray 10 ml og Hair Rituel Hair Care Oil 10 ml.

Gaven er ikke betinget af eller tilknyttet køb.

Du husker sikkert ’The Skinification of hair’-tendensen, og det er præcis den, Sisley tapper ind på her ved at bruge deres hudklogskab til den hud, som vi normalt ikke ser så meget til, nemlig den i hårbunden. Du kan studere produkterne nærmere her.

TIMING: Fra mandag den 18. november til og med fredag den 22. november kan du få behandlingen sammen med gaven i Magasin Aarhus, Magasin Kgs. Nytorv og Magasin Lyngby. Bare ved at droppe ind.

VÆRD AT VIDE OM VAREDEKLARATIONEN: Dette er en ubetalt aftale, som jeg har lavet med Sisley.  For jeg håber sådan, at der vil være en selvgod oplevelse forbundet med den lille behandling. Du skal vide, at det er Sisley, der står bag økonomien med gaverne, ligesom det også er godt at vide (som du sikkert allerede gør), at de selvfølgelig gør det her, fordi de gerne vil gøre indtryk på dig og vise, hvad de har og kan.

NB. Vil du vide mere om BEAUTYSPACE PRISEN, så er der kuldegysende detaljer, en ubehøvlet søster og en kamerakvinde, der ikke kan holde mund, lige nu på Instagram: @beautyspace.

Redigeret af journalist Anneline Højrup, fotograferet af Jens Peter Engedal.

14/11/2019
Slow beauty, kom an
Og forresten. Må jeg give dig en hårbunds-massage?
15/11/2019
Beautyspace sætter pris på årets bedste produkter
Glæd dig til Årets Ommer, Årets Serum, Årets Quick-fix...

Kommentarer

 • Majbritt Normann

  Kære Anette
  Tak for tippet! Sikke et fantastisk tilbud. Hanne i Magasin på Kgs. Nytorv gav en skøn massage og en fin intro til hele Sisley universet – som jeg ikke kender særlig godt. Følte mig super forkælet og let om hjertet, da Hanne sendte mig afsted med lækkert duftende hår og en skøn gave med de fineste prøver. Total luksuriøs oplevelse på en helt almindelig torsdag 🙂
  Bedste hilsner
  Majbritt

  21/11/2019
 • Stine

  Tusind tak for tippet Anette! Jeg var forbi afdelingen i Aarhus i går og fik den dejligste behandling og lækre produkter med hjem. Det kan virkelig anbefales! Ingen store salgstaler, bare gode råd og hyggelig samtale. Og så tog mit hår imponerende godt imod produkterne, så jeg bliver helt sikkert fast kunde.

  21/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @Marianne G, GODT at høre.

  Stor hilsen Anette

  20/11/2019
 • Mariannegylding

  PS, man kan godt ringe og bestille tid

  19/11/2019
 • Mariannegylding

  Tusind tak. Har lige været i Århus idag. Skøn skøn oplevelse. Ingen mer-salg eller pådutten mig noget. Bare behagelig behandling og samtale.
  Men jeg vil opfordre til at bestille en tid.

  19/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Jeg håber, at I får en god oplevelse, og nej, jeg tror ikke, at man kan booke tid. Men det er da et forsøg værd at ringe til Magasin og bede om Sisley-standen – hvis du (Viola) vil være sikker. Men jeg tror, at det plejer at glide.

  Stor hilsen Anette

  18/11/2019
 • Rie Viola

  Kan man booke en tid, så man ikke køre lang forgæves??

  16/11/2019
 • Viola

  Skal man booke en tid eller kan man være sikker på at komme til ligegyldigt hvornår man kommer forbi?

  16/11/2019
 • Inge

  Har straks tippet min datter, som bor i
  Lyngby. Hun trænger til lidt lækker forkælelse 🙂

  15/11/2019
 • Anne Mette

  Fedt! Tak – det gør hej helt sikkert!
  Tak for hurtigt svar og god weekend.
  Vh Anne Mette

  15/11/2019
 • Netty

  Fantastisk aftale du der har lavet!
  Det skal jeg prøve:-)

  15/11/2019
 • Christina Kragh

  Jeg har længe gerne ville prøve deres hår serie og så bliver Fyn igen snydt whaaa
  Jeg har også længe drømt om at bo i en skov så Anette haha hvad siger du mangler du en fynsk “ung pige ” i huset så det win win for mig haha jeg får lov at prøve Sisley hår serie i Århus og bo i en skov hos dig <3

  15/11/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne Mette, jo det er. Gratis altså. Jeg har tilføjet ordet nu, så der forhåbentlig ikke er tvivl. Tager du ind og prøver?

  Stor hilsen Anette

  15/11/2019
 • Anne Mette

  Måske kan jeg bare ikke læse mellem linjerne, men… Hvad koster selve hårbundsmassagen/de 15 minutter? Det er vel næppe gratis?
  Vh Anne Mette

  15/11/2019