Måske vandt du på @beautyspace

instajuli15

Nøj, hvor har jeg nydt de mange, mange fine billeder af jeres sommer på min Instagram – alle burde vinde her. Tillykke til de 10 heldige, der blev trukket op af hatten:

@gitteholmbo
@mindyourmakeupblog
@stinnagm
@rosenlundehelle
@kviuffnielsen
@songfie
@yvonnehipsen
@birgitte_b
@nataschalhea
@nipunijulie

SNUP TIPPET: Send fluks jeres adresse til open-mind@mail.dk, og der vil komme goodiebags den anden vej.

24/07/2015
Fillers eller London?
30/07/2015
Glem hævelser omkring øjnene. Det her er større

Kommentarer

 • @ Christina Hansen – 1000 tak fordi du deler, og jeg er helt enig. Vild med Akademiklinikens bud, og ja de er fremme i skoene, de 13-årige. Jeg lærer også meget af min Emma, som er præcis 13. KH Anette

  30/07/2015
 • Christina hansen

  Halloween eller ej!

  Jeg er kæmpe fan af ansigtsmasker, som jeg elsker at tage mig tid til.
  Og så er de mest effektive er jo ikke engang tidskrævende i forhold til deres øjeblikkelige virkning og boostende evner.

  Efter at jeg, på din opfordring, er holdt op med at skrubbe med korn, er min hud blevet så meget gladere og sundere.
  Men den usynlige ‘film’ skal jo af, og her er Akademiklinikens Pure Active Serum og deres nye Triple Peel mine bedste venner.
  Og når det kommer til fugt masker, er Lancôme’s nye Hydra Zen Antistress moisturizing Overnight Serum-in-mask sammen med Beauté Pacifique’s Instant Hydrating Mask dem, der hitter her. (Korres Wild Rose hørmer altså for meget til mig!)

  Og takket være dig, er jeg nu ret så interesseret i Dr. Brandt’s nye Oxygen Facial Mask og mærker tydeligt Sephora trække! Og hvem kan nøjes med at ‘Philosophy’ere’til den 10.August?
  Ikke jeg!
  Jeg fikser selvfølgelig lige først øjenområdet med Skyn Iceland’s Hydro Cool Firming Eye Gels, som jo er en maske i bogstavelig forstand, inden turen går til Strøget, hvor der skal hentes nye forsyninger til ‘maskernes nat’.

  P.s. Er man bagefter, hvis ens tretten årige datter allerede HAVDE kendskab til de små nuttede engangs-masker fra Sephora? Typisk, altså… 🙂

  30/07/2015
 • @ Sara – Den er fra Ralph Lauren – købt på udsalg i Canada til 600 kr. ;o)

  @ Christina – Dagserummet kan i princippet hvad natudgaven kan, men er formuleret så den bedre tåler at man kommer fedtholdige cremer ovenpå. Ja, det en go’ den Rudolph ;o)

  Stor hilsen Anette

  28/07/2015
 • Christina kragh

  nej det gjorde jeg så ikke haha men jeg har et spørgsmål ? den der næsten nye bio efekt day serum kan den noget ? altså ligesom den i de små flasker der skal være synligt resultat før jeg vil give næsten 1000 penge haha det ved du 😉 lige nu er jeg så vild med rudolph care serum den virker bare men holder dårligt 3 uger og det er den sgu for dyr til selvom den virkelig holder hvad den lover købte den kun igen fordi der var tilbud på 2 for en pris det kan vi jo godt li <3 kram

  27/07/2015
 • Sara søes persson

  kære Anette
  Super godt program i go morgen Danmark
  Jeg blev helt vild med din sorte / hvide kjole
  Har du mulighed for at skrive mærke på kjolen
  Evt hvor den kan købes
  På forhånd tak
  Sara

  27/07/2015
 • Yvonne i

  Aj hvor lækkert. sikke en overraskelse
  Super go sommer derude

  26/07/2015
 • @HeLene – 1000 tak. Du er sød!

  @Susanne – Mange tak. Ville gerne have trukket flere vindere.

  @Maria Ørum – Er sikker på, at du har heldet med dig næste gang.

  @Nipuni Julie – Stor tillykke.

  @Birgitte B – Ja, det er fra min min Instagram på @beautyspace, og stort tillykke til dig.

  @Kirsten V – Stort tillykke.

  Mange hilsner Anette

  26/07/2015
 • HeLene

  Tillykke til vinderne og jay hvor smukke billeder!

  26/07/2015
 • Yeah hvor fedt 🙂 er billederne ovenfor fra nogle af vinderne eller dine egne? Kh Birgitte

  26/07/2015
 • Jubiiiii hvor pragtfuldt. 🙂

  26/07/2015
 • Nipuni Julie

  For pokker da en dejlig overraskelse! 😀 Det gjorde da lige min søndag endnu bedre. Tusinde tak!

  26/07/2015
 • susanne

  smukke billeder 🙂

  26/07/2015
 • Maria Ørum

  Stort tillykke til de heldige 🙂

  26/07/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.