Makeuppens frontløbere

Hos CHA CHA CHA finder du nu FACE STOCKHOLM

Hos CHA CHA CHA finder du nu FACE STOCKHOLM

Når dagslys er lige så afslørende som Tv-spotlight, kan det være en god idé at søge professionel hjælp hos dem, der ved bedre. Nemlig makeup-artisterne. Flere og flere laver deres egne produkter (tænk bare på MAC, Bobbi Brown og vores egne: Marianne Tromborg og Dennis Knudsen). Nogle har været på banen et kvart århundrede som franske Make Up For Ever, og andre er først lige sprunget ud. Blandt de erfaringstunge (og dygtige) er den svenske makeupartist Gun Nowak, som står bag FACE STOCKHOLM, der har indrettet et drømmeunivers for makeup-entusiaster i St. Regnegade 28.

SNUP TENDENSEN: Udover farveglad ekspertise kan du også i øjeblikket få 10 procent rabat på alle FACE produkter, og bor du ikke i København, findes serien i alle CHA CHA CHA saloner. Se mere på www.chachacha.dk

Min favorit til naturlig, pletfri hud

Min favorit til naturlig, pletfri hud

23/10/2009
VIPPER – in real life
27/10/2009
Astronaut-spa

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.