fbpx

Makeuppens magt plus noget med vindere

Mød Katrine fra Vesterbro – danskstuderende på Københavns Universitet og vinder af makeoveren på Beautyspace fra Jo, den dygtige

Jo’s ord om Katrine: Skøn pige med smittende positiv energi. Udover Katrines udstråling lagde jeg straks mærke til hendes imødekommende smil, flotte blågrønne øjne og hendes smukke, fejlfrie hud (I wish). Når jeg makeupper til portrætter, brude og events, giver førstehåndsindtrykket mig altid en idé om, hvor vi skal hen med makeuppen. Den skal fremhæve og ikke forandre, så det er Katrine, der ses (og ikke makeuppen). Looket er holdt naturligt med let foundation, gråbrun skygge med en snert af bronzer, svag grå skyggeliner, bronzer på kinderne og koralfarvet gloss på læberne. Fotograf: Peter Hartley

Og de heldige Rodial-vindere blev: Jasmin, Puk D og Mette C (Glamtox Day + Eye) og Christine Ilsøe, Leika og Sabrina K (Hand Balm + Lip Balm). Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk og jeg skal sende creme efter jer.

11/03/2012
Forelsket advarsel og noget med massage-rens
13/03/2012
Ordbog for mænd og måske ikke mænd alene?

Kommentarer

 • @Louise T – ja, det er godt spørgsmål. Jeg har prøvet det med foundation, men aldrig med serum og creme. Det må være et dårligt match. Kan ikke sige andet end at du må holde dig til det, der fungerer for dig. Og herligt med Ultra Calming. Tak for tilbagemeldingen.

  @Sanna – tak fordi du deler din erfaring.

  Stor hilsen Anette

  14/03/2012
 • Sanna

  Jo hende Jo, hun er altså dygtig! Sikken en smuk make-up på en dejlig smilende model! Jeg personligt synes, at Tromborgs mineralpudder giver et naturligt og glansfuldt look. Husk en godt fugtmættet base!

  13/03/2012
 • Louise T.

  Hvor er hun fin 🙂

  Et spørgsmål ang. serum: Hvorfor “fnuldrer” min hud/creme, når jeg har brugt serum under? Det er ikke nødvendigvis hver gang, men jeg har oplevet det med forskellige slags (dog ikke min Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate)…

  Anette TUSIND TAK fordi du introducerede mig til den serie! Aldrig har min ansigtshud føltes så rar og set så fin ud 😀

  13/03/2012
 • Jo

  Det med huden/basen er altid svært…noget af det vigtigste som udgangspunkt er at ramme den rigtige foundation/mineralpudder og det er mit indtryk at det er rigtig svært. Jeg har brugt true match fra Loreal på Katrine, men det er ikke sikkert den feks ville være fordelagtig på feks Anette. Tit er professionel rådgivning godt givet ud. Jeg vil dog sige at billeder også mange gange er taknemmelig, ikke fordi de er retoucheret, men professionelt lyssætning udglatter en del. Dog er de to øverste billeder taget i dagslys med mit eget kamera, som intet skjuler.
  Mit bedste råd er til huden/basen er at få rigtig rådgivning…og prøv forskellige baser hos de forkellige brands inden du køber…tag evt en veninde med med gode øjne til at give sit besyv med og der er et macth Og husk altid at tjekke om det passer i dagslys (kunstigt lys snyder).

  Kh Jo

  13/03/2012
 • @Katrine – du ser ud præcis som Jo beskriver dig – og tak fordi du lige selv satte alder på.

  Mht. huden, så vender Jo tilbage hurtigt.

  Stor hilsen Anette

  13/03/2012
 • CharlotteK

  Hvor ser hun sød ud:-)

  13/03/2012
 • Ih, tak for alle de søde ord, de varmer da lidt 🙂

  Jeg er 25 1/2, Dorthe 😉

  Og fotografens navn er godt nok Peter, ikke Erik..

  13/03/2012
 • Tillykke til de heldige vindere! Og sikke en smuk makeover altså. Kan godt lide ideen med at beholde det naturligt og at man fremhæver de ting der er særligt skønne.

  12/03/2012
 • Så flot!
  Og den hud<3 Og jeg håber bare, Katrine ikk er en dag over 25 – så kan jeg i det mindste trøste mig med at det er alderen der gør det:-)

  12/03/2012
 • Wow en flot hud, hvordan er det lige man får den der friske, levende hud, der ikke skinner men alligevel har skær?? Ved godt du har skrevet om det før, men mon ikke du har nogle gode tips til forårs makeup?

  12/03/2012
 • Lækkert! Hvor ser hun bare skøn ud.

  12/03/2012
 • Dorthe

  Wow, så naturligt smukt!

  12/03/2012