fbpx

Tag med Malene Birger backstage # ll

anne

Dygtige Anne P (skønhedsredaktør på ELLE) var på hr. Hedegaards dream-team fredag aften, og  hun ved fra sin tid som model og makeup-artist, hvad det handler om. Det er meget lettere at gå lækkert, hvis du også føler dig lækker, fortalte hun mig i en tissepause – sikkert med henvisning til, at nogle looks er mere specielle end skønne. På foto nr. to ser du step for step, hvordan skyggerne formes og lægges Jeg er vild med den fedtede, næsten spejlblanke skygge, der lander til sidst.  Læs mere om looket her.

SNUP TIPPET: Du kan gradbøje sort – og gøre den meget blødere – ved at lade en okkerfarvet cremeskygge komme på som det første. Makeup: MAC

15/08/2010
Tag med backstage hos Malene Birger # l
18/08/2010
Knold og tot. Mest knold. Og lidt mere ladylike

Kommentarer

 • Pia

  Nøøøj kan da ikke vente til foråret – må da fluks igang med den skygge. Så kan det være jeg får det lært til tiden – hihi

  PS Det ser altså fedt ud backstage. Når man er til stede der – kniber man sig så ikke i armen og tænker: Er det her arbejde???

  17/08/2010
 • Tine

  Det ser så let ud – hvem der dog bare i et snuptag kunne få så smukke, intense og dramatiske øjne…..
  Må vist bare “kaste” mig ud i det!

  Anette – må jeg komplimentere din meget velskrevne og super lækre blog. Kan vist godt gå hen og blive afhængig (-:

  17/08/2010
 • Joan

  Mums det ser fedt ud. Stiller mig pænt i kø bag Karin – anytime!

  17/08/2010
 • De ser smukke ud. Jeg var også vild med den gyldne og drømmende makeup, som modellerne havde på til Stine Goya showet.

  17/08/2010
 • Det er bare så FLOT – wauw – og godt tip med okkergul som bundfarve (okay det var vist lige lovlig ombygningssprog-agtigt) – Anne P må male på mig anytime KH Karin

  17/08/2010
 • Drømmer om sådan nogle lækre sorte øjne der ikke ser malede ud. Super flot. Tak for tippet med skyggen…

  17/08/2010
 • Hey, hende kender jeg!

  16/08/2010
 • Det er sjovt som det ser meget mere ‘naturligt’ ud, efter det der fedte-stads er kommet på. Ser ikke så ‘malet’ ud som på billedet før..

  16/08/2010
 • Hvor ser det lækkert ud. Tror faktisk jeg vil forsøge mig med en gradbøjet sort i weekenden…har aldrig været tryg ved det helt sorte.

  16/08/2010