Mangler 2 gaver…

Foto Jens Peter Engedal (for Pleasure)

Foto Jens Peter Engedal (for Pleasure)

Det kan ende med små kunstværker, efterspurgt modetilbehør eller kultudgaver, når skønhedspleje og fedt design følges ad. Og netop derfor napper jeg inspiration fra dette foto, for selvom modtagerne af de to gaver jeg mangler ikke er specielt beauty interesserede, så elsker de kunstfærdigt nips – og derfor bliver det til:

• Et gavekort på 345 kr. til Marc Jacobs-ringen, som først lander i butikkerne til februar. Her får min veninde nemlig både ring og duft på samme tid, fordi Lolas varme blomstersag (i fast form) er gemt i ringen.

• En anden veninde, som elsker alt øko og samtidig forguder museumsbesøg, skal have neglelakken fra Karpati, fordi folkene bag har lagt sig i skønhedsselen og kombineret grønt indhold med kreativitet. Emballagen fungerer nemlig som tåspreder, mens du lakkerer negle. Noget, der tilsyneladende er så smart, så lakken har fundet vej til Museum of Modern Arts ”Design Collection” i New York (set til 130 kr. på i-beauty.dk)

SNUP TIPPET: Hvad med dig? Hvis du mangler gaveidéer, lægger jeg ekstra inspiration ud under ’artikler’ i dag. Her er det muligt at finde alt fra guldpudder, græsk herreduft og en Holger til håret…

21/12/2009
Blærede blonder
23/12/2009
Skal hårprodukter i håret?

Kommentarer

 • Fin, fin idé med den ring. Tak fordi du deler julegaverideerne 🙂 Jeg mangler bare én til at købe de sidste for mig, flere penge på kontoen og mere tid. Hvor fås det?

  23/12/2009
  • Anette Kristine Poulsen

   Lige præcis dét får du i bogen ‘Loven om tiltrækning’ af Michael Losiere ;o) hahahaha

   23/12/2009
 • Julie Petersen

  hej Anette,
  Wooow jeg skal have fat i den Marc Jacob ring. Hvor kan den købes?

  22/12/2009