Marias massage

Foto: DesignerMudder

Foto: DesignerMudder

Det tager 15 minutter for mig at nå frem til Maria, som har Body & Bounce-klinikken i Silkeborg. Og Maria er noget særligt. Ikke fordi hun ligner en på 30, selvom hun fortæller om sine børn, der har passeret de 30 – men fordi hun har hænder, der kan smelte muskelspændinger og knuse myoser. OG har et radarblik, der ser alt. Som forleden hvor hun fik øje på mine forsømte fødder. Fluks kaldte hun på sin fod-speciale-medarbejder, som sørgede for pedicure og friske hæle, imens jeg lå og marinerede i en kropsmaske.

Smukke fødder kan nemlig ikke undervurderes, og det samme gælder skuldre, der med hjælp fra en som Maria sænkes derned, hvor de hører hjemme. Hvilket er et pænt stykke fra ørerne.

SNUP TIPPET: Hvis du ikke allerede ved det, så er pengene til en god massør givet supergodt ud af den simple grund, at forebyggelse er lettere end reparation. Hvis du derhjemme vil lave en mini-spa-massage-session så prøv DesignerMudder, som er danske velvære-produkter proppet med mineralrige alger og udrensende mudder –  fri for parfume og kunstige tilsætningsstoffer.

Hvem er din yndlingsmassør?

20/01/2010
Klik, plant, vand og vind
22/01/2010
6 beauty-tendenser fra Golden Globe

Kommentarer

 • susanne schultz

  Jeg fik en skøn oplevelse i Tyrkiet måske ikke så spa agtig som vi kender det her hjemme. Men Gud hvor var det lækker at ligge i et tyrkisk bad og få skrubbed sin hud og god massage.
  Det kan godt anbefales

  26/01/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg bor også kun 20 min. fra Silkeborg, så måske jeg skulle ind og få løsnet kroppen op hos Maria.

  25/01/2010
 • Britta

  Jeg har en utrolig dygtig massør i Kolding – hun hedder Anette Have – hun er samtidig kostvejleder og har en stor viden om kroppen, så mens jeg ligger og får massage får jeg samtidig en masse gode råd om alt muligt. Hun kan også fikse min nakke og musearm 🙂

  21/01/2010
 • Den bedste massage jeg har fået var på Ritz hotel i Paris.
  Jeg havde forventningsfuld booket deres dyreste Shiatzu i deres japanske rum. Det viste sig at de ikke kunne skaffe den rette massør til dette og uden at have underrettet undertegnede om dette, blev jeg stuvet ind i et kosteskab hvor briksen stod skråt, for at der var plads, med min “forkerte” massør Monique.
  Hun gav mig til gengæld den bedste Ayurvediske massage jeg nogensinde har oplevet. Det var nærmest en kropsterapeutisk oplevelse, hvor gammel stress og spænding blev opløst og det var overvældende.
  Jeg fik hendes kort, da hun også arbejde et andet sted i byen, desværre har jeg mistet det, for det var den bedste (ud af ??? MANGE) massage jeg har oplevet.
  XXX :-Daniela

  21/01/2010
 • Mikkel

  hej Louise, det var i Hollywood, og det var ikke en dansker. Hvad han hed husker jeg ikke, men jeg kan finde ud af det, hvis du vil have det. OH afslørede også, at han fik massage af samme massør, når han havde tid til det…

  21/01/2010
 • Louise

  Hej Mikkel – var du på Shutters eller i Hollywood-klinikken og husker du navnet på massøren? Har nemlig hørt, at der er en mandlig, dansk massør ansat hos OH. ;o) Louise

  21/01/2010
 • Jeg var så heldig at få en massage på Ole Henriksens spa i LA – det var den vildeste oplevelse, og i øvrigt første gang jeg fik en massage af en mandlig massør. Hele min krop var som lavet af luft bagefter, helt fantastisk!

  21/01/2010

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.