fbpx

Marie-Mandag…ah, muligvis tirsdag. Ihvertfald er det august.

image

Min mormor var meget smuk. Det er ikke bare noget jeg siger, fordi man skal. Det var sådan noget jeg hørte de voksne sige både til hende og om hende. Og jeg var enig. Men for mig var hun nu mest bare min elskede mormor – som hver aften smurte en fed, hvid creme så tykt ud i sit ansigt, at det nærmest lignede en maske. Det var det eneste tidspunkt jeg ikke rigtig kunne lide hende. Når hun stod dér, helt hvid i ansigtet. Nåhm…det var fordi jeg var bange for Pjerrot. Skrækslagen faktisk. Og hendes hvide ansigt mindede pludselig uhyggeligt meget om Pjerrots og jeg kunne ikke længere kende min smukke mormor. Men jeg tror den creme har virket. For hun havde simpelthen så sund og flot en glød hele sit liv. Hvis bare jeg vidste hvilken creme hun brugte. Ak ja..jeg fik aldrig spurgt. Men hey, jeg har købt en ny creme. Og den minder mig altså om min mormor. Ikke fordi jeg ligner Pjerrot når jeg bruger den (heldigvis..så kunne jeg stå dér, skrigende, foran spejlet og blive bange for mig selv). Heller ikke fordi jeg bliver sjasket ind i en maske, for den suger ret hurtigt ind i huden. Men fordi den er oldschool, på den hvide, fede og meget cremede måde. Jeg er vild med den. Allermest fordi den gør min hud superblød og lækker. Jeg er blevet så glad for den, at jeg også har købt en ansigtsscrub i samme mærke, som jeg bruger 1-2 gange om ugen..hvilket bare hjælper endnu mere på blød & glatheden. Dobbelt yay! Mærket hedder Badeanstalten. Og der står på deres hjemmeside, at alle deres produkter er lavet af ‘naturlige, rene, danske og så vidt muligt lokale råvarer som eksempelvis honning fra en avler eller birkesaft fra en skov i det nordjyske’. C’mon, lyder da fantastisk eksotisk, ikk’? Eller måske det bare lyder eksotisk, fordi jeg aldrig kommer i Jylland. Men altså: Naturlige produkter. Indeholder ikke parabener og mineralske olier. Ikke testet på dyr & 100 % dansk produceret. Jo, tak! Produkterne kan købes lige her. Og koster ikke engang i nærheden af en formue.image

03/08/2015
Min hemmelighed
05/08/2015
To gratis anbefalinger

Kommentarer

 • Marie

  Åh, fedt at høre om jeres bedstemødre!!

  HeLene: Cool. Håber du kan lide produkterne, så turen ikke er spildt 🙂

  Maria Ø: Jeg synes min mandelolie-creme dufter friskt. Sådan lidt..citronsyrligt..agtig, faktisk. Den dufter rigtig godt, synes jeg. Slet ikke som skolelim 🙂

  Maria: Gør det. Jeg bruger min creme om aftenen. Og om morgenen er min hud stadig helt silkeblød. Det’ vildt. PS. lige spurgt min mor – hun siger min mormor i mange år ihvertfald brugte Elizabeth Ardens Visible Difference. Så ved vi dét 🙂

  Gitte: Jeg tror jeg muligvis skal til at købe den blå fra Nivea 🙂

  04/08/2015
 • Gitte

  Åh tak for mormor-memory-lane.. Min dejlige momse med den silkebløde hud tog også aften- og morgendukkert i den store blå bøtte fra Nivea <3

  04/08/2015
 • Maria

  Tænkte godt nok på, hvor du dog blev af i går ! men hey – tirsdag eller mandag, potaTO eller poTato, right ? 🙂

  Har osse hørt andre omtale Badeanstaltens produkter rosende. Ku’ være at man engang sku’ prøve dem.

  Og forresten: tror din mormor brugte Nivea…eller Fenjal (hed det ikke det – så’n en grønlig/turkis bøtte !?)…eller kamfercreme eller så’n noget. Ihvertfald hvis hun bare tilnærmelsesvis lignede min mormor udi cremevalg. På den anden side: min mormor smurte sig slet ikke ind i creme hver aften. Hun fik så vandonduleret sit hår – hvor syret er det navn lige…

  04/08/2015
 • Maria Ørum

  Ha ha god humor 🙂
  Jeg forbinder den blå nivea med min mormor,den duftede hun altid af.
  Hvad dufter badeanstaltens creme af ?
  Har prøvet lidt forskellige økologiske og naturlige cremer,men kan ikke rigtig holde lugten ud, minder mig om skolelim ..

  04/08/2015
 • HeLene

  Hey! Mandag, tirsdag? Solen skinner og jeg har fået tip om nye produkter. Går ned i magasin senere idag og prøver dem! Thumbs up!
  Min farmor brugte oil of olay og lad mig altid bruge den lyserøde lotion i flaske når jeg var der. Hun var også smuk, så vist er det noget om at regelmæssig pleje, måske næsten uanset med hvad så længe det fugter og bruges hver dag, gør en forskel. Finder man så nogle rigtig gode produkter, så well, the sky is the limit, huh?

  04/08/2015