Marie-Mandag. December-udgaven. Ho-ho-ho!!

Uuuh, glædelig december. Nisser! Gran! Lys! Kugler…hehe, som man siger. Hvabehar? Glæder vi os? Tror jeg NOK vi gør. Men der bliver ikke meget jul over dette indlæg. Fordi….hybenkerneolie. Vidste vi at det var en ting? Jeg vidste ikke. Men det er det åbenbart. Har jeg fundet ud af. Og det er fint med mig, for jeg er en af de der typer, som bare skal høre ord som naturlig eller økologisk eller vegetabilsk eller noget med ekstrakter – hvis navne jeg ikke kan udtale og som jeg aldrig har hørt om og som er fundet af en hellig munk i noget muld under en nylig lagt kolort på en mark nær en saltvandssø i Langbortistan – så har jeg allerede købt produktet og sidder bare og venter på, at det gør mig smuk….og sund. Og lykkelig. Og rig.

Så. Hybenkerneolie.

Det lyder da sundt, ikk’? Jeg havde som sagt aldrig hørt om det. Vidste ikke engang der fandtes en kerne som…æh, var en hyben!? Eller omvendt. Yay, natur! Men da jeg var i New York fornylig, mødte jeg en pige til en fest, som simpelthen havde verdens flotteste hud. Og da jeg jo nu er professionel gæsteblogger hos Anette (viiiw, se mig! Rør mig!! Lidt ned..længere ned. Til højre. Ja, dér!) måtte jeg jo researche lidt – og tog derfor mod til mig og spurgte pigen hvilke cremer hun brugte.

Rosehip oil, sagde hun.

Og dét lød så smukt og eventyrs-agtigt, at jeg straks forestillede mig, at jeg måtte okse gennem en fortryllet skov for at finde en klammo frø, der kunne pege i retning af den der skide mark. Men pigen var så sød at fortælle mig, at jeg kunne få olien lige der på Manhattan. Så næste dag, gik jeg resolut ned i min lokale Vitamin Shoppe, og købte en lille flaske rosehip oil. Som jeg jo så senere fandt ud af, var dét vi danskere kalder hybenkerneolie. Har brugt det lige siden. Og synes det er ret så fantastisk. Synes stadig ikke jeg er lige så porcelænssmuk som pigen fra festen. Men jeg fortsætter ufortrødent, fordi de siger allesammen at hybenkerneolie er fremragende og fyldt med vitaminer og antioxidanter. Og det siges faktisk også, at det er blevet brugt i gamle tider – bla. af egyptere og indianere, fordi det havde helende egenskaber. Mmn, heeelende, du!! Nogle plastikkirurgiske læger, fra vores tid, har desuden gennemført nogle undersøgelser og i korte træk fandt de ud af, at olien regenerer huden – og gør den smidig og elastisk. Den mildner ar, strækmærker og forbrændinger. Opretholder hudens struktur og friskhed. Mindsker alderdomspletter, rynker og tør hud. Og blah blah blah….konklusionen er, at de fandt ud af at hybenkerneolie er fantalicious!

Så hey, måske en julegaveidé?

30/11/2014
VIND i adventskonkurrencen #2
01/12/2014
Du må selv op af stolen

Kommentarer

 • Ann Cathrine

  Ja, det er også en reglen, jeg normalt ville følge 🙂 Men blev alligevel i tvivl, da den anden jo også virkede god…. Hmm store beslutninger skal træffes 😉

  02/12/2014
 • Jeg elsker det produkt og har det altid vinteren over 🙂

  Kh Lou

  02/12/2014
 • Kiss Jacob

  Dejlig læsning – ja.. lige til ønskelisten…

  02/12/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  Både PAI’s og Triologys hybenkerneolier er gode.

  Ole-historien, Marie, handler om at han engang på en parkeringsplads i LA hamrede bagsmækken på bilen ned i panden. Og der gik hul. Blødende løb han hen til lægen (som åbenbart boede tæt på), nægtede at blive syet men fik dog et plaster på og boostede selv helingen med netop hybenkerneolie. Og lægen var efter sigende imponeret over resultatet, hvis man spørger Ole. Og det gør vi jo.

  02/12/2014
 • christina

  Alle de hybenkerne olier jeg har prøvet lugter fælt :-/ undtagen ole henriksen den er fantastisk; -) men desværre også den dyreste ! But i love it wieee 😉

  02/12/2014
 • Pernille Sparsø

  Hurra for hybenkerneolie 🙂

  01/12/2014
 • Ann Cathrine

  Super gode indlæg du laver! Rigtig sjove og lokker til nye køb 🙂 Nu bliver jeg bare i tvivl… Hvilken er bedst, den på billedet eller den fra Pai, som Anette anbefaler? (Rosehip Bioregenrate Oil Blend)

  01/12/2014
 • Marie – er det nu og her i kommentarfeltet, at jeg må fortælle en sjov historie med Ole H, som også siger, den er fantalicious…?

  01/12/2014
 • Rikke Ryge

  Har brugt denne olie i et halvt års tid nu, og begejstringen vil ingen ende ta´. Den hjalp mig væk fra tør og rødmosset hud på hals og kinder. Jeg kørte til Århus i lørdags – alene for at købe den, og lod mig overtale til at prøve Ole Henriksens pendant… er spændt på, om den er lige så god.

  01/12/2014
 • ninia

  jeg elsker at få alt det nye at vide
  og bagefter selv købe

  01/12/2014
 • Rie

  Det må da prøves 🙂

  01/12/2014
 • Karen

  Trilogy Rosehip Oil er fabulous! kan købes i Magasin og på Lookfantastic.com

  01/12/2014
 • birgitte linstow

  Det produkt må jeg prøve 🙂

  01/12/2014
 • julie lillegaard

  Den må jeg da også eje! Du kan altså noget overbevisende noget med de ord dér. Fortælle en bette historie, og så MÅ hele det her kommentarfelt eje den olie.

  01/12/2014
 • Jette Berg

  Elsker Anette, men er altså også blevet helt vild med dine mandage søde, sjove Marie. Fortsæt endelig. Jeg vil se om jeg kan finde hybenkerneolie et sted i nærheden.

  01/12/2014
 • Anna Kjærgaard

  Hej..
  Kender du og Anette mere til Trilogys produkter. Deres cremer ser også meget tillokkende ud..
  http://www.vivamondo.dk/catalogsearch/result/?q=trilogy

  01/12/2014
 • Dorte Daugaard

  HaHa! Du er god – og jeg er fan!
  Vi kaldte hybenkerner for kløpulver, da jeg var bette – måske jeg skulle prøve det som olie i stedet 🙂

  01/12/2014
 • Rie Randers

  Hyben skal smører og spises 🙂

  01/12/2014
 • Heidi

  Hurra for hybenkerneolie! Jeg begyndte for et par uger siden med at bruge hybenkerneolie som min “natcreme”. 5 dråber som jeg masserer ind i mit ansigt. Nu, et par uger efter start, er min hud mærkbart mere fugtmættet, blødere og pænere at se på. Jeg er vild med det!

  01/12/2014
 • AD

  Rosehip Seed Oil eller Rosehip Oil? Kernerne eller blomsterne?

  01/12/2014
 • Mette R

  Hahahahahaha ååååhhh hvor er du god, så underholdende læsning;)

  01/12/2014
 • Maria

  Hvis jeg havde et badekar, tog jeg bad i hybenkerneolie, mand… 🙂

  01/12/2014
 • Salli

  Jeg bruger også den fra Pai efter at Anetter på et tidspunkt anbefalede den.
  Jeg har tidligere haft tendes til at bliver lidt spættet og især om vinteren.
  Det er slut med det <3 den olie.

  01/12/2014
 • Karina Paulsen

  G’morn Marie
  Hybenkerneolie er helt fantastisk og især nu hvor det bliver rigtigt koldt udenfor.
  Jeg er faldet pladask for Pure truth youth activating Oil fra den kære Ole Henriksen og vil meget nødig undvære den. Den gør mig hverken yngre eller smukkest men er bare et must hver morgen 🙂

  01/12/2014
 • Oh yes :-). Har det der hybenkerneolie fra Pai. Desværre hjælper det ikke rigtig på min hud, der laver en fantastisk imitation af pestramt teenager… Lægen mener jeg har en eller anden hudting (hun nævnte et virkelig langt latinsk navn som indeholdt derma.. Forstod intet).

  01/12/2014
 • Lisa Maria Pihl

  Jeg bruger den økologiske hybenrosekerneolie fra Pai ! Og DEN er fantastisk !!!
  Og så er Pai jo også den mest økologiske hudpleje på markedet ! Den ligger jo på 85 – 95 %

  01/12/2014
 • Cecilia

  Jeg har hørt ordet hybenkerneolie, men så langt rækker mit bekendtskab også. Oliens egenskaber lyder i hvert fald spændende 😉

  01/12/2014
 • Lene C

  Åh skønne Marie – jeg elsker din måde at skrive på.

  01/12/2014
 • Altså, jeg kan heller ikke huske, at have hørt om den der olie, men den skal da fluks på ønskelisten 🙂

  01/12/2014
 • Christina Hansen

  Hey, altså!

  Lige præcis den hybenkerneolie har jeg netop taget i brug. En skøn lille forsegler. Uden duft!

  Inden jeg blev afhængig af Beautyspace, kendte jeg heller ikke til hybenkerneoliens utallige fordele.
  Den, plus Ikeas vaskeklude, er blandt de bedste, billigste og effektive råd, jeg har taget med mig.

  Hurra for hybenkerneolie ♥♡♥

  01/12/2014