fbpx

Måske er du testpersonen, Lisa søger?

Snakken om mineralske olier – også kendt som petrolatum og paraffin – i læbeprodukter fik forleden en mindre, men ihærdig, dansk skønhedsproducent (med meget på hjerte) til at fare i blækhuset. Nemlig hende her. ‘I’ll put my money where my mouth is’, skrev hun og bad om Beautyspace-assistance til at finde 30 testpersoner, som normalt bruger petrolatumbaserede læbeprodukter.

Udover at være et ingrediensleksikon, laver Lisa skræddersyede hudplejeprodukter. Testen går ud på, at du får tilsendt et læbeplejeprodukt, som er 100 procent plantebaseret, og hvor din vurdering så vil blive gransket og indsamlet af Lisa.

SNUP TIPPET: Skriv en kort kommentar herunder, hvis du har lyst til at prøve lykken. Allerede i eftermiddag udpeges de 30 på bloggen. Eneste krav er, at du skal skrive, hvad du i øjeblikket bruger til læberne – og at det produkt skal indeholde ’mineral oil’/’petrolatum’/’paraffin’.  Kl. 12.00 i dag lukker tilmelding.

@Beautyspace på Instagram

18/02/2013
Vil du med hjem til Ellen Hillingsø?
19/02/2013
Fnug er fin

Kommentarer

 • Emilie

  Jeg har den forfærdelige dårlige vane med a slikke og bide de små tørre hudflager af. Så derfor har jeg ALTID min Kiehl lip balm #1 med. Har 3 af dem, en i tasken, en på natbordet og en i jakken. Det er en af de eneste læbepomader/læbebalsamer som faktisk virker og kurere mine flagede og tørre læber.

  Så ville med glæde teste en læbepomade UDEN petrolatum. Men er ikke helt overbevist om at en uden petrolatum, mineralske olier osv. vil være lige så god som en med! Krydser Fingre!

  ville og lige sige til dig Anette at jeg virkelig elsker din blog, synes virkelig det er nogle relevante ting du skriver om 😀

  Kærlige hilsner Emilie 🙂

  20/02/2013
 • Amalie Molzen

  Jeg bruger Rosebud med petrolatum, og er så klar på at prøve noget andet..!

  20/02/2013
 • Jana Grønhaug

  Jeg bruger forskellige, konventionelle læbepomader og gloss (Matas, MaxF, Clarins, 8hours, Decubal med flere) nogle af dem har ordet ”fugtgivende” med i navnet. Jeg har lagt dem steder hvor jeg er i løbet af dagen – i bilen, i tasken, på arbejdet i skrivebordsskuffen, i køkkenet, på badeværelset, i soveværelset – for jeg vil bevare liv og farver i mine læber! Jeg melder mig meget gerne som testperson – glæder mig til at opdage nye ting og finde ud af hvordan de virker!

  20/02/2013
 • Annie

  Jeg bruger Smith’s Rosebud. Den er.. mjah.. Okay. Må indrømme, at jeg ikke helt forstår hypen om den. Så ja, den er okay. Men ikke helt god nok, når vinteren er så lang.

  20/02/2013
 • Jeg bruger chapstick – både alm og medicated.

  20/02/2013
 • Astride

  Gerne teste. Bruger Rosebud som jeg faktisk ikke synes længere er så god i sådan en laaaang vinter. Vores dreng har også meget tørre læber og kan kun lokke alm Labollo og lign på ham. Og de hjælper ikke!

  20/02/2013
 • Julie

  Jeg har helt fin hud på læberne (ja, det har man vel), der dog bliver noget medtagede i vinterperioden. De kunne virkelig godt trænge til noget pleje, og jeg synes ikke jeg har kunne finde et produkt, der har levet op til mine krav og forventninger til et sådant produkt.

  19/02/2013
 • Lene Balch

  Jeg vil rigtig gerne være testperson, for jeg bruger læbepomade altid, om aftenen inden jeg går i seng og har altid en i lommen som jeg bruger hver gang jeg går ud.

  19/02/2013
 • henrik boysen

  Hej hvis jeg bliver test person til jeg gerne bede om den uden æteriske olier, da jeg har en mis tanke om at de har en stor del af skylden for at mine læber er som de er idag. Tak

  19/02/2013
 • henrik boysen

  Hej jeg er stadig frisk på at prøve, bruger decubal lib balm. Og om dagen matas sol stift med spf 30. Havde før i tiden aldrig problemer med mine læber , men så startede jeg med at bruge produkter fordi jeg havde læst at det skulle være godt, det skulle jeg aldrig have gjordt, efter år ved brug af dårlige produkter med alt for meget parfume og andre dårlige ingredienser. Føles mine læber nu altid tørre, de ser friske og vel plejede ud, udenpå men under min hud føles mine læber som om de er et nr for lille.
  Decubal. Og matas sol stift har hjulpet meget, men aldrig nok til at jeg kan glemme mit produkt til læberne uden at gå i panik.
  Mit håb er en dag at kunne forlade mit hjem i nogle timer uden at tænke på om jeg nu havde husket mit produkt til læberne

  19/02/2013
 • Mie Skriver

  Wauw, lyder sjovt! Det vil jeg møj gerne! Bruger hver aften vaseline og ca. alle mine læbepomader indeholder petrolatum! Er vild med din og Lisas egen blog!:-)

  19/02/2013
 • Jeg opdagede lip medex fra blistex på min ferie til USA, den er helt fantastisk, men jeg vil meget gerne være testperson for hey, tænk hvis der var noget der var bedre 🙂

  19/02/2013
 • Der var jeg vist ikke hurtig nok 😉 Men jeg kan afsløre, at jeg endnu ikke er støt på en effektiv læbepomade UDEN mineralske olier. Der er altså ikke noget der slår Eight Hour Cream og Carmex 🙂

  19/02/2013
 • Ja for pokker, jeg er å træt af de der læbepomader som bare gør læberne endnu mere tørre.

  ILYG

  http://www.angelqueen.dk

  19/02/2013
 • Lis Kragh

  Lip Balm Rose fra Tromborg

  19/02/2013
 • Rie

  Jeg vil meget gerne hjælpe og lægge læber til en test.
  Jeg bruger og har altid brugt 8 Hour Cream.
  Egentlig ikke et specifikt valg men mest fordi den er så drøj i brug og fordi jeg altid har den i mit skab/taske. Dog oplever jeg ofte tørre løber, men det gør alle vel her om vinteren!
  Mvh Rie

  19/02/2013
 • Birgitte Linstow

  Rosebud og Mentholatum 🙂

  19/02/2013
 • sassia

  Efter at have været igennem en jungle af dyre og billige læbepomader, bruger jeg nu Elisabeth Ardens Eight Hour Creme på femte år. Det er den eneste der har kunne holde mine frygteligt tørre læber bare nogenlunde i skak, hvilket dog kræver jeg påfører den 5-10 gange dagligt. Derfor ville det være fantastisk hvis der fandtes et bedre produkt på hylderne og jeg er derfor mere end klar på at teste 🙂

  19/02/2013
 • Ann-Marie

  Jeg er med. Bruger 8 hour creme til mine tørre læber :O)

  19/02/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Vil rigtig gerne deltage. Har brugt Carmex i en periode, og gik over til Mentholatum… Disse kan jeg se begge indeholder petrolatum… Har før været tester på cremer, og er efter sigende ret god til at udfærdige velbeskrevet vurdering…

  19/02/2013
 • Michelle

  Lige nu bruger jeg en Carmex læbepomade inden jeg går i seng, og om dagen bruger jeg en lipbalm fra Agatha Ruiz De La Prada. Ville være lækkert at prøve noget nyt 🙂

  19/02/2013
 • Jeg er helt afhængig af min Mentholatum læbepomade. Og Mentholatum håndcreme. Og bøtten med Mentholatum.
  Ind til videre har jeg ikke fundet som, som jeg har været lige så glad for, så jeg er da frisk på at se om Lisa kan komme op med noget bedre 😉

  19/02/2013
 • Dorthe

  Jeg bruger mentholatums læbepomade, som jeg er helt afhængig af. Bruger den flere gange dagligt… Kunne ønske mig et produkt med større effekt. Ville super gerne prøve noget nyt

  19/02/2013
 • Jeanne

  Mon jeg kan nå det? 😉
  Jeg bruger Rosebud, og synes vitterligt ikke, at der er noget andet, som er lige så godt. Kunne være rigtig spændende, at være med i testen.

  19/02/2013
 • Ghita

  Bruger Labello Classic og er utilfreds med, at det er nødvendigt hele tiden at smøre på. Så vil super gerne teste.

  19/02/2013
 • Denise Pedersen

  Jeg bruger Lypsyl, og vil meget gerne prøve noget nyt. Og plantebaseret lyder da bare lækkert, især når det nu er noget der skal på læberne 😀

  VH Denise

  19/02/2013
 • Anne-Sophie

  Bruger Eight hour 🙂

  19/02/2013
 • Jeg bruger blistex protection plus om dagen og 8 hour creme inden sengetid. Ville da være skønt med noget at sætte i stedet for!

  KH Camilla

  19/02/2013
 • Lone

  jeg lægger gerne læber til det lille forsøg …..

  I min frakkelomme ligger en Aveda lip balm og på mit natbord en ditto fra Clarins – begge ganske dejlige; men John Masters’ lip balm er nu min all time favorit 🙂

  19/02/2013
 • Jeg bruger Rosebud og Eight Hour 🙂
  Vil gerne teste nyt!

  19/02/2013
 • Stina

  Jeg er af den gamle skole, der altid har en Labello på mig – eller en Änglamark læbepomade..

  Så jeg udvider meget gerne horisonten 🙂

  19/02/2013
 • Maria L.

  Lidt off topic, men: Jeg skifter mellem Eos og A-Derma Baumes Lèvres som jeg mener begge er uden paraffin og petrolatum, så det er ikke der, problemet ligger for mig. Det er lip gloss / læbestift der er min udfordring. Jeg elsker farve på læbene, men mine læber skaller lige meget hvilket mærke jeg prøver, så hvis Lisa har tips hvad det angår vil det være super.

  19/02/2013
 • Nina Maj

  Jeg vil meget gerne teste 🙂 Jeg bruger den klassiske Mentholatum, men min mand er efterhånden ved at være ret træt af lugten og nægter at kysse mig, når jeg har den på 😀

  19/02/2013
 • Beate

  Om dagen bruger jeg Tisane, som jeg smører på læberne flere gange i løbet ad dagen. Om natten smører jeg et tykt lag Smith’s Rosebud Strawberry Lip Balm på læberne, som jeg sover med. Alligevel er mine læber en anelse tørre for tiden.

  19/02/2013
 • Diana

  Jeg bruger Eve Lom Kiss Mix og Mac Lip Conditioner. Jeg har altid haft sarte læber, så jeg har været igennem et utal af læbeprodukter og er super kritisk! 🙂

  19/02/2013
 • Helle V

  Jeg bruger decubal dry lips and spots, men synes ikke at den giver fugt i dybden. Jeg er i medicinsk behandling – isotretinoin, hvilket gør at mine læber er konstant tørre.
  Så hvis I tør tage udfordringen op med mine sprukne og tørre læber, så tager jeg imod det med kyshånd!!

  19/02/2013
 • Dorthe

  Den lille fine krukke med Rudolph Care’s “Lip Balm” med acai antioxidant står her på skrivebordet og sikrer, at mine læber forbliver bløde og fugtige den ene arbejdsdag efter den anden. Men har en veninde, som bestemt godt kunne trænge til at prøve kræfter med andet end hendes Mentholatum.. 🙂

  19/02/2013
 • Line Brinch

  Jeg er trofast bruger af Decubal “Lips & Dry Spots Balm” Bruger en tupe om måneden – men kunne være sjovt at se om der er andet på det uoverskuelige marked, som måske kan klare udfordringen med mine to sprøde sprækker af læber og som ikke indenholder Petrolatum og Paraffinum Liquidum.

  19/02/2013
 • Mette K. Frederiksen

  Jeg bruger i øjeblikket Decubal “Lips & Dry Spots Balm” der indeholder både Petrolatum og Paraffinum Liquidum.

  Jeg ville virkelig værdsætte at være med i sådan en test, for mine læber er bare SÅ sølle 🙁 De krakelerer og skaller, og jeg kan simpelthen ikke finde noget der virker – jeg tror snart at jeg har prøvet samtlige mærker jeg kunne få i hænderne.

  – Mette

  19/02/2013
 • Nikoline V.

  Jeg bruger for tiden en Daily Lip Conditioner fra Blistex. En lille krukke med et vidundermiddel til min ru vinter-læber. Petrolatum er en af ingredienserne for min foreløbige foretrukkende læbepromade. Men jeg er frisk på at prøve et nyt lækkert produkt til mine sarte læber.

  19/02/2013
 • Katrine T

  Bruger eight hour med petrolatum – er frisk på at teste nyt:)

  19/02/2013
 • Søs

  Bruger både Smith´s rosebud salve og Eight Hour Lip Protection fra Elizabeth Arden som begge indeholder petrolatum.

  19/02/2013
 • Jeg vil meget gerne deltage… og burger Ole Henriksen african red tea exfoliating lip salvation næsten hver dag (den ligger i arbejdsskuffen) samt Blistex Daily Lip Conditioner, som jeg har i tasken.

  19/02/2013
 • Jeg bruger også Mentholatum.. Desværre 🙁 Jeg har altid tørre sprukne læber, og bider hudflager af dem i irratation.. Vil gerne være tester!

  19/02/2013
 • Jane K

  Det lyder da spændende, kunne jeg godt tænke mig at prøve..
  lige nu bruger jeg aloe lips fra forever, som indeholder petrolatum

  19/02/2013
 • Jeg bruger i øjeblikket:Niveas lip butter med caramel cream – den indeholder i hvert fald paraffin, resten kan jeg ikke lige forstå, da listen hverken er dansk eller engelsk 😀

  Men jeg vil meget gerne være med!

  19/02/2013
 • Astrid Jes

  Lige nu bruger jeg den klassiske Labello! Den er har aldrig noget vildt, men jeg har ikke råd til Carmex eller Smith’s lige nu. Der er alle overstående ingredienser i, hvilket på ingen måde er betryggende.

  19/02/2013
 • Jeg bruger Vaseline & Mentolatum 🙂

  19/02/2013
 • Cecilie Dupont

  Bruger mentholatums læbepomade som indeholder paraffin og petrolatum.
  Jeg vil meget gerne skifte det ud!

  19/02/2013
 • Jeg bruger Rosebud’s Strawberry Lip Balm and Moisturizer hver dag. Den har jeg brugt i nogle år, samt andre varianter fra samme mærke. Det er nok ligeså meget blevet en vane for mig, da jeg føler, at mine læber bliver dobbelt så tørre, som hvis jeg ikke bruger det.
  Der er petrolatum i.

  19/02/2013
 • Jeg bruger Decubal lips and dry spots balm, som indeholder petrolatum. Tænker at det må være den primære ingrediens, da den står øverst på listen.
  Ville være helt frisk på testen for at se om jeg kan finde en bedre ven 😉

  19/02/2013
 • Stine

  Jeg har igennem de sidste små 10 år brugt “Mentholatum lip balm”, som indeholder både petrolatum og paraffin – og melder mig derfor meget gerne som testperson af et alternativ uden disse!

  19/02/2013
 • Lisbeth

  Ahem….vaseline.

  19/02/2013
 • Kira Bjørnestad

  Jeg er simpelthen allerede blevet skolet af beautyspace-skolen… Så jeg kan simpelthen ikke være med… Ejer ikke et sådant læbeprodukt, som jeg bruger dagligt…. Men glæder mig til at høre mere om eksperimentet!!!

  19/02/2013
 • Rebecca Mouritsen

  Jeg bruger lige pt. denne læbepomade fra blistex http://www.matas.dk/blistex-lip-conditioner-krukke-7-g
  Har været på meget hududtørrende medicin (accutin mod acne) for to år siden, hvilket har gjort mig opmærksom på at bruge læbepomader som reelt set gør en forskel, plejer og ikke bare lægger en hinde på læberne. Elsker naturlige produkter, ville være så beæret over at blive testperson! 🙂

  19/02/2013
 • Helene H

  Jeg bruger forskellige læbepomader – Labello, Matas, Rose… jeg har dem liggende overalt – på kontoret i bilen, i køkkenet og bruger bare den nærmeste. Jeg har simpelthen så tørre læber her om vinteren (til punktet hvor de svier og sprækker) og synes ikke at kunne fugte dem nok på den rigtige måde, så jeg melder mig meget gerne som testperson!

  19/02/2013
 • Sissel Schmidt

  Lige nu bruger jeg Rodials Glam Balm Lip og får helt dårlig samvittighed, når jeg kigger på ingredienserne på nettet: Petrolatum – og masser af alkohol 🙁

  Med andre ord: Jeg melder mig gerne som tester 🙂

  19/02/2013
 • Louise H.

  Det kunne være fantastisk at være med til at teste. Jeg bruger den klassiske vaseline i mangel af bedre.

  Vil også gerne lade min kæreste teste, da han nemt får ekstremt tørre læber og hader at smøre noget på dem.

  19/02/2013
 • Nipuni Julie

  Jeg bruger Kiehls Lip Balm # 1, som også indeholder petrolatum.
  Jeg vil meget meget gerne teste!

  19/02/2013
 • Nanna F

  Jeg bruger Smith’s minted rose lip balm og den almindelige “røde” hvor der petrolatum i..
  Jeg bruger også carmex læbepomade 🙂

  19/02/2013
 • Mette K

  Jeg vil da gerne være tester.
  Jeg bruger den classiske labello. Om den indeholder de ting du skriver ved jeg dog ikke.
  Mine læber bliver nemt tørre og jeg kan ikke lade være med at fugte dem med tungen når dette sker, så de er ofte røde og svigende i vinterhalvåret.

  19/02/2013
 • Ida D

  Åh ja, det ville være dejligt, eller i hvertfald sjovt, at være med til at prøve. Jeg har investeret i alverdens læbepomader, men lige lidt hjælper det. I hvert fald lige nu. Jeg bruger lige nu Kiehl’s lip balm spf 15, hvor petrolatum står aller øverst på ingredienslisten. Den er pæn på læberne, men gør ikke specielt meget godt for dem, som vejret er lige nu. Åh.

  19/02/2013
 • A. Rosager

  Hej! Jeg bruger Smith’s Minted Rose Lip Balm… med petrolatum…!

  Jeg vil gerne teste en uden!

  Anita

  19/02/2013
 • Katrine

  Jeg vil meget gerne deltage. Jeg er i øjeblikket på en Isotretinoin-kur, hvilket er hårdt for mine læber. Jeg bruger pt. Decubals ‘Lips & Dry Spots Balm” (med paraffin) men jeg leder stadig efter noget, der kan redde mine leber fra medicinens (og vinterens) hårde behandling. Jeg vil gerne teste, om det er dette.

  19/02/2013
 • Game on…og hvis Lisa er frisk vil jeg faktisk lade testen gå til min kæreste, som er über-kræsen med hvad han putter på læberne, men omvendt er han så meget udenfor at han skal ha’ noget på.

  19/02/2013