fbpx

Måske har du også læbepotentiale?

p6042935_01-copy

Jeg går åbenbart og gemmer lidt på overlæben. I hvert fald er der læbepotentiale, siger Julia Kim, som udover at være duftdesigner også har røntgensyn og magiske hænder. Hendes seneste behandling Goddess FaceLift Healing er en blanding af yoga for ansigtet, healing og energi-akkupressur (små tryk) – tilsat hendes duftterapi. Hvis tid og penge ikke var et issue, ville jeg blive ugentlig stamkunde, for den her dame kan trykke og heale dit ansigt på plads.  Med det samme spottede hun, hvordan hele mit underansigt er spændt – især omkring munden (deraf læbepotentialet) – og ved bare at huske at slappe af netop der, på samme måde som hvis det var skuldersænkning, så bliver ansigtet mere åbent og læberne knapt så sammenknebne. Regn med det virker. For healing holder sammen med de her tryk. I hvert fald den slags Julia Kim kan.

”Botox er lam skønhed. Jeg serverer den bevidste skønhed”, siger hun. 

SNUP TIPPET: Du kan se mere her. Og hvis hele healing/energi-verdenen er for diffus, så spørg din tandlæge (hvis han er god), om du har mere læbepotentiale. Det gjorde jeg i dag, og udover at give Julia Kim ret i hendes vurdering, havde han et andet – relativt billigt – forslag, som nok skal lande på bloggen. Hvis mit mod altså holder.

NB: Gudinde-yoga-tryk-bliv-ny-behandlingen foregår i Helle Thorups spa.

Har du oplevelser med healing, du vil dele?

08/06/2010
Gæsteblogger# ANDREA ELISABETH RUDOLPH
10/06/2010
Hold nu op

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Jeg har netop bestilt en behandling til min veninde og jeg hos Helle Thorup – måske vi skulle prøve denne behandling du nævner 🙂

  09/06/2010
 • Nåååeh, det var dét, du snakkede om. Åh, jeg tror, alt godt på jorden er samlet hos Helle Thorups spa. Jeg skal i hvert fald snart have bestilt tid til saunagus. Men det har lyder bestemt også rigtigrigtig rart.

  09/06/2010
 • Helle

  Ja, naturligvis!!!
  jeg har allerede været på hendes hjemmeside… jeg har både utroligt lyst til at prøve din behandling – men også til hendes Gudinde de Luxe… det er da sådan noget, enhver kvinde med respekt for sig selv på et tidspunkt i livet bør forære sig selv!!! Det tror jeg altså, jeg skal ha’! Skal lige ud og grave efter nogle penge i haven…

  09/06/2010