fbpx

Måske vandt du?

SÅ er Tromborg-vinderne trukket (heldige mennesker). Op af hatten kom: Modedullen, Julie Monberg, Sissel Schmidt, Mette Guldberg, Simone Hagemann, Rie Lauridsen, Mette K. Eriksen og Pia Dybdal Voergaard. Derudover er der fire heldige trøstevindere: Anette J, Karin Pihl, Berit C og Eda Karatas. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk, og der vil komme creme retur.

SNUP TIPPET: Nu vi er ved fru Tromborg, så vil jeg anbefale alle at afprøve hendes nye læbestiftpenne i jumbo-size. Det er blødhed og præcision samlet i ét med en  cremet, ikke gloss-agtig finish. Du kan bl.a. teste i Magasin. Min favorit er nr. 04…den helt nude på billedet. Er vild med hverdags-næsten-nøgne læber.

@Beautyspace på Instagram

NB: Du kan følge Beautyspace på Bloglovin’ her

 

16/01/2013
En dag med ekstra kys på
18/01/2013
Trendupdate # 1: Nyere end nyt

Kommentarer

 • Nej hvor føler jeg mig heldig! Tusinde, tusinde tak (-: Jeg glæder mig voldsomt meget til at modtage produkterne, yay!

  18/01/2013
 • Tillykke til de heldige vindere. Og tak for en fabelagtig god blog.

  ILYG

  http://www.angelqueen.dk

  17/01/2013
 • julie lillegaard

  Tillykke til de heldige asener!

  17/01/2013
 • Sommer

  jubiii – jeg har fået pakke idag, med LING præmien, og ekstra guf oveni: Ginseng Therapy Moisture Mask, Spotlight Papaya Resurface Peel OG den mest nuttede lille potte med vitamin K creme.

  Rynkerne hopper af glæde og en daglig rutine MÅ nu indføres.
  TAK Anette, for at dele din overflod med os andre.

  17/01/2013
 • Camilla TW

  Tillykke til Alle:)

  17/01/2013
 • Hvor er det fedt! Jeg glæder mig helt vildt til at prøve produkterne 🙂

  17/01/2013
 • Mette Kjærsgaard Eriksen

  Wooohoooo! Jeg er den heldigste kone i dag!

  17/01/2013
 • Ditte Zh

  Åhh … Det ser skønt ud med de læbestiftpenne!!!! Det frygteligt, går ikke tit med læbestifter og lip glosser, men ææælsker dem! Og køber gerne …. til makeup pungen :-/ Måå simpelthen lære det! 🙂

  Go’ weekend!

  17/01/2013
 • Maria Seidelin

  Stort tillykke til de heldige 🙂

  17/01/2013
 • CharlotteK

  Den ser da også lidt afprøvet ud, den der nude-farvede:-)
  Tillykke til vinderne fra en fuldstændig misundelig Tromborg-fan!

  17/01/2013
 • Heidi

  Hvor er i heldige! Nyd det :-)Den læbestiftpen er vist lige noget for mig, den må prøves!

  17/01/2013
 • Jeg er med #Marie Rasmussen 😉 Trøsteshopping må der til for os der ikke vandt!

  #Anette – er de læbeblyanter mon lige så gode som dem fra Clinique?

  17/01/2013
 • Mette Guldberg

  Yeahh – jeg har vundet den lækreste præmie. Sender straks en mail.
  Og så vil jeg da lige benytte lejligheden til at sige tak for en supergod blog, der sammen med Jo’s makeup blog har fået denne halvgamle kone til at komme ud af flyverskjul mellem arbejde, småbørn og hverdag og igen unde mig selv at sætte fokus på beauty:-)

  17/01/2013
 • Super dejligt! Sender fluks en mail 😉

  17/01/2013
 • Sissel Schmidt

  Weee! Tusind tak – hvor føler jeg mig heldig! 🙂

  Og lige et tip til alle: Den Lip Cure, der var med i præmien er fantastisk som læbekur her i frosten. Kan 100 % anbefales.

  17/01/2013
 • Marie Rasmussen

  Tillykke til vinderne. Kan mærke tårerne presser sig lidt på – havde sådan håbet 🙁 Så nu er jeg nød til at forkæle mig selv. Går de 25 skridt ned i Magasin og hygge-shopper 🙂 Intet er så skidt det ikke er godt for noget
  🙂 🙂 🙂

  17/01/2013
 • Dorte Daugaard

  Tillykke til vinderne! Må altså snart få prøvet de penne. De ser rigtig lækre ud 🙂

  17/01/2013