fbpx

Måske vandt du. Måske ikke. Måske er der godt nyt alligevel

Jeg ved det. Du ved det. At det er mere end svært ud af 700 deltagere at blive udtrukket som en af de seks heldige. Men hæng alligevel på. For der er pre-lancering på Jurlique sol her, og jeg ved, at der bliver lagt en lille gave ved bestillingerne denne uge. Hvis du nu ikke er blandt de seks heldige, som blev: Tina Nymann, Mindyourmakeup.dk, Helle Rick, Marina/cand.mor, Rie Dyrnes, Mette Midtgaard og Susanne Brandi. Der blev også en lille trøstepræmie til Eva Bacher og Karina Dalgaard. Send gerne jeres adresse fluks til open-mind@mail.dk.

SNUP TIPPET: Om lidt rammer påskesolen, hvor Rudolph Care også er på banen med nyt. Der kan blive dit. Beskeden får du som Beautyspacer her direkte i indbakken. Stay også tuned for et budgetkærligt tip i morgen, som ud over at være billigt er så hipt, så det har fået sit eget hashtag. Vi taler Worldwide. Og noget, der kræver lidt af din tid i køkkenet.

@beautyspace på INSTAGRAM

13/03/2015
VIND!
17/03/2015
Derfor er der ben i dagens tip

Kommentarer

 • Rie Dyrnes

  Okay, og tak 🙂 Jeg var bare nervøs for om jeg var blevet væk i posten. Rigtig god påske. Og held og lykke med dit nye job 🙂 🙂 🙂

  01/04/2015
 • @ Rie – og alle andre glade vindere. Jurlique har netop skrevet, at der er forsinkelse på after sun, så der går altså nogle dage på den anden side af påske. Men frem skal gevinsten nok komme, det lover jeg.

  Tak for jeres tålmodighed.

  Stor hilsen Anette

  31/03/2015
 • Rie Dyrnes

  Hejsa.
  Har i modtaget gaven? Jeg har nemlig ikke. Kigger langt efter posten hver dag 🙂

  31/03/2015
 • Karina Dalgaard

  Stort tillykke til vinderne NYD DEM ♡
  Søde Anette , fik du min mail ? Fik en rapport dagen efter den ikke kunne modtages , men står også som afsendt 😀 solskin og god karma din vej ♡

  19/03/2015
 • Vesna

  Tillykke

  17/03/2015
 • Jette Mørkholt

  Truuuut og tillykke til vinderne ☀️

  17/03/2015
 • Og jeg vandt også!! JUBIII:-)

  16/03/2015
 • Rie Dyrnes

  Ju bi jeg vandt 🙂

  16/03/2015
 • Sandra S.R

  Kære Anette.

  Først og fremmest tak for en dejlig blog – jeg klikker troligt ind hver dag og suger til mig af gode råd 🙂

  Jeg skriver til dig, fordi jeg for nyligt er begyndt at slå helt vildt ud på min hage.
  Jeg har fået store plamager af små røde, tørre knopper. Det startede som enkelte små knopper, men områderne bliver desværre større for hver uge, der går.
  De seneste dage er de også begyndt at dukke op under- og omkring mine øjne samt lige over min overlæbe.
  Det er ikke et problem, jeg har oplevet før, og jeg kan simpelthen mærke min selvtillid og lyst til at gå ud af døren daler for hver eneste dag, der går.
  Jeg føler efterhånden, jeg har prøvet mange forskellige ting, og håber derfor at kunne få et par guldkorn med på vejen?
  Lige pt. renser jeg min hud morgen og aften med en renseskum fra Beauté Pacifique eller rensevand fra Bioderma efterfulgt af Serum Paradoxe og til sidst bruger jeg Lait-Créme Concentré fra Embryolisse om morgenen og Super3Booster om aftenen, inden jeg går i seng. Derudover drikker jeg to spsk. mk olie sammen med aronia saft hver morgen.

  Jeg ved jo godt, at du sikkert for en million mails og er en travl kvinde, men jeg er efterhånden ved at være så desperat, at jeg synes, det er et forsøg værd 🙂

  På forhånd tak for hjælpen.

  Mvh
  Sandra

  16/03/2015
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Tillykke til alle 🙂

  16/03/2015
 • HeLene

  @mette guldberg

  Jeg glemte, jeg synes også der er mindre irritation, tørre pletter og blødere hud efter at have brugt jorgobe white tea på de områder hvor der ikke var hudorme, kinder, pande og hals/decollette. Den dufter også godt.

  16/03/2015
 • Tillykke til de heldige

  16/03/2015
 • HeLene

  @mette guldberg

  Jeg har haft held med at smøre lokalt med Avene’s triacneal creme (apoteket) hvor der er urenheder og så på øvrig hud har jeg brugt et tyndt lag Jorg obes balancerende white tea ansiktscreme/lotion der er meget let og har en balancerende effekt men uden at udtørre.
  De har sin egen sorte hudorme fjerne maske som er god, men jeg synes den lyseblå peel off maske fra matas er mildere. Den kan man bruge efter brusebad en gang om ugen. Det er lidt sjovt at peele af og se urenhederne hænge fast.
  Vasker ikke med frotteklud da jeg tror det kan køre rundt i urenhederne, men med rensetonic uden alkohol fra Neutral eller eau miccellaire som findes uparfumeret mange steder, tex bioderma eller garnier. På en vatrondel eller to, renser hals, nakke og ansigt om aftenen. En ekstra vatrondel til kun næsen og så en lille klat af triacneal (aha/bha tror jeg det er) på enbart de områder med bumser/hudorme. Begynd forsigtigt med meget tyndt lag.
  Sørg for at ikke udtørre eller bruge for skrappe ting. Vi rengør og smører kun om aftenen.
  Med dette 1 gang per dag program forsvandt urenheder på min tween og det er til at holde ud for en lille størrelse person og der var ingen bivirkninger.
  Bruger heller ikke peel off særligt meget mere da avene triacneal har tryllet næsten alt urenheder væk. Det eneste er at det gælder om at få rutinen ind, og gøre det hver aften!

  16/03/2015
 • Maria Ørum

  Tillykke til de heldige :

  16/03/2015
 • Wibe

  Krydser fingre for både præmie og sol.

  16/03/2015
 • Marie Rasmussen

  Tillykke til vinderne 🙂
  Glæder mig SÅ meget til at høre nyt om Rudolph Care her på bloggen. Den står på solferie om en 4 ugers tid med veninderne – og jeg er i kraftig overvejelse om jeg ikke skulle kaste min penge efter nogle Rudolph Care sol produkter ….

  16/03/2015
 • Anne Utoft

  Solskins tillykke til solbaderne:-)

  16/03/2015
 • Uh jeg tror sørme, at jeg har vundet 🙂 Jubiii, jeg vinder ellers aldrig noget!
  – Hvis jeg har sendt min adresse til mailen, så er der vel ikke mere jeg skal gøre?

  mvh Marie

  16/03/2015
 • MetteGuldberg

  Kære Anette

  Du er jo min hudguru så derfor vender jeg mig til dig, når jeg har brug for hudrelateret information.

  Jeg ved godt, at du ikke har tid og mulighed for at hjælpe alle os, der henvender sig med spørgsmål, men jeg tænker at du måske ved lejlighed kunne skrive et indlæg om det!

  Sagen er den, at min datter på 9 år allerede er begyndt at få problemer med sin hud. Hun har rigtige, sorte (og nogle ret store)hudorme på næsen og i næsefløjene og fedtet og skinnende hud i t-zonen.
  Samtidig har hun små tørre pletter, der er røde og lidt kløende andre steder i ansigtet. Jeg har talt med lægen der mener at det er helt naturligt og at man ikke kan/skal gøre noget ved det. Jeg har spurgt mig for på apoteket, der henviser til Vichys serie for uren hud, men er bekymret for om det er for skrapt til så ung en hud.

  Jeg har selv sørget for, at hun vasker sig med en frottéklud morgen og aften uden sæbe og bruger en let svanemærket dagcreme, men er der andet jeg kan gøre?

  Måske har lægen ret i, at jeg ikke skal gøre noget, men når det kommer til hud stoler jeg nu engang mere på dig.

  Så derfor, vil du enten guide mig eller lave et indlæg ved lejlighed om hvordan så ung hud reagerer og hvad man skal gøre for at passe på den?

  Stort tillykke til vinderne og en dejlig uge til jer alle.

  16/03/2015
 • Christina Hansen

  Tillykke

  16/03/2015
 • HeLene

  Tillykke til vinderne!

  16/03/2015