fbpx

Måske verdens bedste concealer plus en surprise i slip-let-afdelingen

concealer1

Hvis du hader foundation, så snup i det mindste en anelse concealer, for ingen fortjener at konkurrere ubevæbnet mod sorte rande under øjnene. Det var ordene i mandags fra damen her. Men hvorfor kommer de over hele hovedet…de mørke rande? Fordi der er en anelse blod, som siver fra skadede blodkar under huden, og udover at det faktisk er arveligt, kan skurke som søvnmangel, rygning, stress, computerskærm og solbadning gøre det meget værre. What to do? En klog kone hviskede mig i øret under en hudplejesession, at K-vitamin i øjencremen styrker de små blodkarsvægge (se konkrete bud nederst), men det er også her en concealer (=dækstift) har sin berettigelse. Min absolutte favorit er fra Ms. Bobbi Brown.

SNUP TIPPET: Hele ugen har jeg haft Bobbis hit placeret under kun det ene øje og et pænt stykke nede på kinden, som altid er lettere rødmosset. Og hver gang jeg tjekker forbi spejlet, slår det mig, hvor pænt det altså er med et dækkende cover up, der ikke ser makeuppet ud. Derfor er jeg vild med BB’s Creamy Concealer, som ja, koster 355 kr., men er ekstremt drøj og gør jobbet med flødeblød, ikke-fedtende og god dækkende bravur. Du behøver ikke den såkaldte ‘Corrector’, som BB anbefaler til at neutralisere de mørke farver…det kan også blive for mange produkter. OG makeup-artist Kenneth Adelhardt, som KUN siger rigtige ting, giver mig ret. For 45 kroner ekstra kan La Mers Radiant Concealer SPF25 blive din…også et fint bud, men Bobbi er bedst.

NB: Hvis du er i Magasin iført et bart ansigt så prøv dem begge på hver sin kind og få hjælp til at ramme den rigtige farve. Og hvad angår billedet herunder? Tjaaa, så synes jeg bare, det er  en uundværlighed for dig at vide, at verdens bedste hårelastik BLAX nu fås i pink.

De konkrete bud på øjencremer anbefalet af hudlæge Leslie Baumann: RoC Retinol Corrextion Eye Cream, Nia24 Eye Repair Complex, Elizabeth Arden Ceramide Eyewish SPF 10, Murad Lighten and Brighten Eye Treatment og Canyon Ranch Your Transformation Brightness Eye Cream.

blax

BLAX service tlf. 97223344

18/05/2011
Kender du Marie? Hun er mystisk og magnetisk, men ikke let altså…
23/05/2011
Derfor vil du ha’ mere fra hende, der tippede om antirynke-BH’en…

Kommentarer

 • Jette

  Kan huske at du tidligere har skrevet varmt om BB concealer. Jeg har endnu ikke afprøvet den, trods det at de mørke rander under øjnene er mit “hovedproblem”!! Jeg må snart på indkøb. Dog kan jeg berette, at jeg har fået shoppet lidt olie til håret; nemlig Moroccanoil, og DEN er jeg vild med!

  24/05/2011
 • Dorte

  For pokker da, hver gang jeg går ind på beautyspace.dk så er det efterhånden med udsigt til at skulle bruge penge – man bliver bare så fristet til at prøve de gode input, og den med alternative forslag som heste elastikker er bestemt noget som skal testes af;-)
  Jeg bar i flere år forsøgt mig med concealere men der er ikke kommet nogle gode brugbare favoritter ud af det – synes de har tendens til at sætte sig i de små smilerynker under øjnene – har nogen allerede erfaringer med BB’s og La Mer – sidder de flot og uden at ligne porefiller?

  23/05/2011
 • Ina BC

  Har lige fundet Blax elastikerne i pink på tilbud ezzence.dk til 39 kr.
  Godt nok er der fragt på til 35 kr., men skal man alligevel købe andre ting, er der fri fragt, når man køber for over 600 kr. 🙂

  22/05/2011
 • @Marian – der står et forhandlernummer nederst i blogposten.
  @Christina – ELSKER den slags tips. Mange, mange tak.
  kh
  A

  22/05/2011
 • Tak Katja og Anette:)

  22/05/2011
 • Tak for alle guldkornene. Må straks afsted og købe ind til efterabning.

  Kh Rikke

  20/05/2011
 • Christina

  Hej. Nu er jeg nød til at kommentere på grund af den der SINDSSYGE dyre Blax-elastik 🙂 Jeg er frisør ( startede som hjælpepige i salon for 24 år siden!!!) og ja, Blax er god, MEN mit budget tip kommer så her : Heste-udstyrs butikker har den samme type elastik i sølv, lys og brun (min lokale “pusher”) i meget store poser, vil gætte på der er 300-500 elestikker i en pose, til en pris der hedder : og hold nu fast…. 29,95 kr! Det er vanvittigt at give 60-70 kr for 8 elastikker, men der er jo nogen der skal score kassen. Jeg sender dig gerne en håndfuld af hver til test 🙂 Bare smid en mail.
  Mvh Christina.

  20/05/2011
 • Stine

  Sidder bag skærmen på den anden side af kloden ( meget langt hjemmefra ), og jeg nyder VIRKELIG at læse din blog kære Anette. Det er ikke noget med at tjekke BT eller Se og Hør først når man kommer på nettet – nej det er din blog. Dejligt!

  20/05/2011
 • Wonder-Elastikker… hvor kan de købes? Mit hø trænger til kærlighed fra elastikker, der ikke knækker eller flækker dem!

  Og tak for tips til de dybe, sorte rander under mine søvnmanglende, stress- og computer øjne! BB er skrevet TO BUY listen!

  20/05/2011
 • kira

  Kan kun anbefale BLAX elastikker, fandt dem for et par år siden på nettet og har siden kaseret alle de “oldschool” elastikker. De holder håret hvor man har sat dem, uden at hænge fast eller knække håret. Glæder mig til at pifte sommerens look op med pink elastikker!!
  P.s. selvom de gennemsigtige virker som et sikkert valg… ja så har de det med at blive væk meget hurtigt fordi de er…ja gennemsigtige. Go for the classic black or spice it up with pink 🙂

  20/05/2011
 • Nui, jeg har også kun læst godt om Bobbi. Synes godt nok det er mange penge, men hvis det virkelig er så godt.. Jeg skal helt klart på elastik jagt i hvert fald 🙂

  19/05/2011
 • Marie

  Den må jeg simpelthen prøve! Har altid rende under øjnene, og efter at have prøvet en trilliard concealere i alle prisklasser har jeg stadig ikke fundet en der er god nok.

  19/05/2011
 • @Pernille – du får lige et afsnit fra en af mine tidligere ELLE-artikler, der netop handler om koffein og hvad en hudlæge siger. Så kan du selv bedømme:
  ‘En kop rygende sort kaffe er derfor ikke det eneste, der kickstarter dagen for professor og hudlæge, Leslie Baumann fra University of Miami. Hun bruger også koffein i sin daglige hudpleje. Sammen med sit forskerteam, som ELLE har besøgt i USA, er hun begejstret for koffeinberigede cremer, fordi de formår at slukke den ild, der kan ligge og ulme i hudoverfladen. Ikke flammende bål-ild, men forstået som let irritabel hud – eksempelvis hvis du blusser hurtigt, får rødspættede pletter på kinderne eller føler dig generet af synlige blodkar. Her er kaffecremerne i følge Baumann det bedste til at lindre og nedtone. Udover koffein er hun meget optaget af kaffebærekstrakt, der mere mundret hedder coffeeberry på engelsk og er udråbt som en af de ekstra stærke antioxidanter, der kan holde huden ung.’
  kh Anette

  19/05/2011
 • Pernille

  Speaking of eyes…der findes efterhånden en del øjencremer, der indeholder koffein. Det gør nok ikke det helt store for mørke rande under øjnene, men hvad er egentlig effekten? Og virker det?

  19/05/2011
 • De der elastikker – dem skal jeg helt klart have nallerne i!

  19/05/2011
 • Aber dabei…
  Hvor kan den købes skønne Anette?

  19/05/2011
 • birgitte linstow

  Ja Anette – du frister, og nu må jeg ha’ BB produktet 🙂

  19/05/2011
 • susanne

  Hold da op mit ynglingsmærke LA mer har nu også fået consealer Skønt og La Mer plejer da at være rigtig dyrt men her kan selv jeg følge med super skønt – den skal jeg bare have –
  Slip let er det også til Heste hår ?
  smiler

  19/05/2011
 • Sjovt det du lige nævner med K-vitamin i øjencreme. Jeg har prøvet at arbejde med og uden K-vitamin in min øjencremer, og droppede det tilsidst da det ikke syntes at gør nogen som helst forskel. Men, nu er det et par år siden.. måske har de forbedret råmaterialet.. skulle være man kunne kigge på det igen som en mulig aktiv ingrediens. Tak Anette!

  19/05/2011
 • @Dorthe – jeg er enig med mig. Eneste problem er, at de nemt bliver væk…og derfor er pink godt.
  @Katja og Kongemor…Hvis du er en pudder-pige, vil du blive glad for den medfølgende ‘setting-pudder’. Hvis du (som mig) ikke bruger pudder, er den overflødig.
  kh Anette

  19/05/2011
 • Og ÅH jo, med mega sorte rande i den ene side og ingen i den anden, så er jeg meget scary. Men det siger jo bare noget om, hvor effektiv fru Browns concealer er.

  19/05/2011
 • Kongemor: Hvis det er ok, jeg blander mig Anette? Der skal endelig ikke foundation ovenpå, men en lille smule pudder er nødvendig til at sætte den med, for den er meget cremet. Hvis du køber den i kittet, som Anette viser her på billedet, så er den lyse farve du ser faktisk en medfølgende pudder til at duppe ovenpå.

  19/05/2011
 • @Kira og Guapizimo…det er ikke min mening.
  @Kongemor…super spørgsmål. Til hverdag bruger jeg den au naturel og til ikke-hverdag bruger jeg også foundation, men faktisk kun på ansigtets store flader (kinder og pande)og aldrig helt op under øjnene, hvor concealeren kommer.
  @Line – og det koster jo intet. At gå forbi.
  @Anette J – de ER geniale.
  @Katja…du kan da ikke være scary, I’m sure.
  @AnneGA – fedt at du deler med os.
  @Superheltemor – Bobbi kan ikke hanke op i søvnmanglen, men er man til snyd, så er BB the perfect partner in crime.
  @Regitze – du vil få dine normale øjne tilbage på den anden side af bogstakkene.
  @Rikke – Dén er jeg nu også glad for.
  kh
  Anette

  19/05/2011
 • Dorthe

  Tak for et par gode tip. Måske det er ved at være tid til at prøve en anden concealer ens YSL’s Touche Éclat. For som du siger: concealer skal der til. Kunne simplthen ikke leve uden..
  Ihh så lækkert med nye farver fra Blax. Sidder der nogen, som endnu ikke har prøvet de helt fantastiske hårelastikker, så skylder I jer selv at prøve dem – I bliver forelsket. 🙂

  19/05/2011
 • Uh, jeg kan kun give dig ret. Uden concealer (jeg bruger touche eclat) ligner jeg Døden fra Lübeck (> et år uden sammenhængende søvn sætter sine spor!)

  19/05/2011
 • Uh, jeg skal ha købt mig en ny concealer, måske Bobbi er et godt valg? I morges undrede det mig nemlig, at jeg ikke kunne få de sorte rander under øjnene væk med make-up fjerner. Hurra for eksamensprojekt! Farvel søvn

  19/05/2011
 • er du KLAR over hvor mørke rande jeg har under øjnene? 10 år, snart, med afbrudt søvn – det sætter altså sine spor! men jeg har ikke vidst hvad jeg skulle dække med – har købt en røvdyr dior stift, der ikke kan hamle op med mine nærmest sorte rande under øjenene – så nu ved jeg at jeg skal ønske mig bobby brown til min (gys!) 36 års fødselsdag om en måneds tid. tusind tak!

  19/05/2011
 • AnneGA

  Dejligt med concealer-fifs! Jeg er nemlig altid ramt af blå rander under øjnene og det er ligemeget hvor meget jeg har sovet. Har fået at vide at det er fordi jeg har meget tynd hud under øjnene… Men ligegyldigt hvad grunden er, så er det mega irriterende at se træt ud, når man er frisk som en havørn!
  Jeg bruger selv en foundation fra Nars og derefter lidt mineralpudder fra Bare Minerals, hvilket jeg synes fungerer rigtig godt. Jeg har altid været bange for foundation, da jeg synes det er noget tykt stads, der sætter sig i klumper i løbet af dagen… Men jeg vil da klart smutte i Magasin uden makeup og prøve Bobbi’s bud. Intet skal jo være uprøvet;-)

  Andre fifs til at friske øjnene op, er lidt lys øjenskygge rundt om øjet, også under, og især i øjenkrogen. Og så er store kraftige briller faktisk også fantastiske til at friske op. Nogle gange er det en fordel at være halvblind heldigvis;-)

  19/05/2011
 • Jeg er HELT enig, efter de har relanceret den. Det er den bedste, jeg bruger den selv. Se her hvor scary man ser ud med den på det ene øje og ikke noget på det andet 😀 http://www.pudderdaaserne.dk/2011/05/03/sadan-daekker-du-sorte-rande-med-bobbi-brown-corrector-og-creamy-concealer/

  19/05/2011
 • Anette J

  Jeg må ud at finde noget slip-let til håret. Tak for tippet.

  19/05/2011
 • line

  HMM må vist forbi Magasin en af de nærmeste dage;-)

  19/05/2011
 • Uh både du og Bobbi frister! 😀

  19/05/2011
 • Lyder som noget for mig. Nu spørger jeg måske dumt, men ligger du nogen form for pudder eller noget over concealeren, eller funker den bare au naturell?

  19/05/2011
 • Ah, Anette, du er alt for god til at lokke! 😉

  19/05/2011