Med og uden dyr, men helt sikkert lækkert. Og sjovt.

katwoman-copy

Jeg er ikke den store dyreven og har aldrig været det. Men mit kolde hjerte banker derimod varmt for makeup, der rykker positivt ved selvopfattelsen. Som det opløftende bryn, det lækre foundation-match og læbefarven, der gør andet fyld overflødigt. Og endelig MACs evne til at holde farvefest, dyr til trods (‘hallo, det jo bare makeup’, sagde über-MAC’en Terry Barber engang til mig). I Fabulous Felines, som rammer butikkerne om tre uger, er der tre klare tendenser: 1) Det må gerne kunne ses, at du har makeup på 2) Alt med pels er hot 3) Ladylike kan gradbøjes.

SNUP TIPPET: Du kan skrue op og ned for intensiteten. Blandt andet hører produkterne på billedet også til kattelooket. Hvis du vil have en-til-en undervisning, så koster en time med en MAC-artist 350 kr. Pengene får du tilbage ved køb af produkter for beløbet. Så hvis du alligevel står og mangler en mascara eller to…

NB 1 om MÆND: Susanne har sendt mig en mail og spurgt, hvorfor jeg ikke giver flere tips til mænd. Det får hun og andre interesserede  lige her.

NB 2 om ELLE: Hold liiiiiiige øje med det nye labre, 50’er inspirerede ELLE, som er på gaden nu.

elle-foto

23/08/2010
De vigtige, vigtige, vigtige bryn – en guide # l
25/08/2010
Hvem kan flashe 25 beauty-tendenser på én gang? Eva Mendes kan.

Kommentarer

 • @Ahhhhh Britta – tak for det med øjnene og billederne, som du jo har en aktie i.
  @Lotte B…jeg er skam en slags natur-menneske, der endda elsker skoven lige så højt som storbyen.
  @Lene – øv dig på dine jokes.
  @Karin – helle for Elle er jo genialt…må jeg nappe den?
  kh A

  25/08/2010
 • Eeejj – må finde en fest hvor jeg kan flashe katteøjne. Der er noget det look (- som jeg løvrigt elsker på Kate Moss).
  NB1: tak for at minde mig om at jeg skal lette måsen og gå forbi MAC en dag…(så pyt med de ikke har EcoCert…)
  NB2: sjovt at du bor i skoven og ikke er dyrenes veninde…men du har nok en edderkop ved navn Bjarne boede…

  24/08/2010
 • britta

  Jeg er vildt fascineret af kattedyr både deres udseende og måden de bevæger sig på … og deres opførsell skriger ligefrem: “jeg er sgu min egen” – jeg synes det er utroligt flot med makeup, der skaber katteøjne 🙂 men fungerer ikke rigtig på mig, mere på personer med skønne grønne øjne som dig Anette 😉 super lækre billeder på din blog i dag 🙂

  24/08/2010
 • Altså er vild med dyr men sammen med make-up – najjjr – nå men er vild med looket på elle, 50’er look holder max. Helle for elle kh Karin

  24/08/2010
 • Pia

  Uha måske en anelse for vovet til lile mig – men godt ser det ud på modellerne.
  Løber straks ned efter Elle….

  24/08/2010
 • Kamilla

  Wow hvor ser det fedt ud. Jeg har vist en indre catwoman jeg snart skal ha’ sluppet løs kan jeg se. Thank you.

  24/08/2010
 • Lene

  Troede ellers du var blevet hvalpe-mor;O)Godt hvalpen også har en far og en søster og bror! Ville det hjælpe hvis vi bandt en mascara fast i halsbåndet?
  Men fede looks her i dag!

  24/08/2010