fbpx

Med virkning så det basker

Testet og prøvet. Af dig. Det var en fest, da vi delte favoritter og altså de produkter, som hard core beauty fans ikke vil undvære. Det blev til over 100 varme og velprøvede anbefalinger, som du kan hapse fra kommentarfeltet. Jeg ville gerne føje dem her til videoen:

 • Clarins Body Treatment Oil (nøj, den giver pæne sommerben), som er den slags skønheds-rugbrød, jeg aldrig løber tør for.
 • No.7 Eye Roll-On (hurra for en kølende rulle uden silikone, men bare med peptider, glycerin, koffein og C-vitamin). Kommer i Bilka/Føtex til september til en scoop-pris.
 • Akademiklinikkens Pure Active Serum med eksfoliende mælke- og glykolsyre (ca. 10 pct.), fugtbindende hyaluron og aloe vera. En eminent fin sammensætning af ingredienser, der skubber huden i gang og udjævner pigmentpletter, så det ses. Jeg bruger den som kur i 3-4 uger og kun om aftenen under min A-vit Booster fra Beauté Pacifique.

Blandt jeres favoritter var der også fine sager:

Og endelig et kig hos en, der har fået Jennifer Aniston negle – nemlig hjertevarme og skønhedskloge Heidi, som du også finder i blogland her:

SNUP TIPPET OG FÅ EN BEAUTY-LYKKEPOSE: Det er i morgen, der trækkes lod om 10 beauty-lykkeposer. De bliver udtrukket blandt Bloglovin’-følgerne på Beautyspace. Du er med i kapløbet ved at hooke op her (og altså ikke ved at lægge kommentarer i kommentarfeltet denne gang).  Navnene på de heldige lægges på bloggen om 24 timer. Fra nu af.

17/07/2013
Ekstra øjenvipper – sådan
19/07/2013
Bogen du bliver mæt og ekstra pæn af

Kommentarer

 • Kikki

  Jeg er med i konkurrencen 🙂

  19/07/2013
 • Lis kragh

  Prøver lykken

  19/07/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Jeg er helt enig – Clarins BT Oil er simpelthen fantastisk. No. 7 Eye Roll-On kender jeg ikke, men den lyder som værende værd at afprøve. selv om jeg en tid har været super glad for Clarins Sérum Super Lift – Advanced Extra-Firming Eye Contour Serum. Og så er der jo Balance Me som bare er uimodståelige og lækre produkter… At være blandt de 10 følgere der begaves med en beauty-lykkepose vil da være et helt og aldeles uimodståeligt og superlækkert sommerboost – Men jo så helt afhængigt af lykkens gudinde. 🙂

  19/07/2013
 • Rikke

  Ihh der er mange lækre sager…
  Apropos favoritter, hvad er så hittet, når jeg skal gøre min let rødmede og fregnede hud ensartet – nogle gode tips Anette (eller andre)?

  18/07/2013
 • Må jeg ikke komme med en indskudt bemærkning ??? – mht Clarins olie -så vil jeg i stedet anbefale Huile Anti Eau til sommeren, da den kan dræne alle de drinks man slubrer i sig og de chips man kaster i sig – idet den indeholder vanddrivende komponenter. Begge olier er meget plejende og giver bløde ben <3 Gem Relax til vinter, brug Huile tonic i foråret og Huile Anti eau sommer og efteår <3

  Ib,
  Clarins passionata

  18/07/2013
 • Tak fordi du kiggede forbi min blog Ditte – og nyd dine smukke negle – om ik’ så længe ser du garanteret fantastiske resultater…

  Tak Anette KP – for at være så fantastisk.
  Tusind tak
  fra Ib

  ja hende med Jennifer Aniston negle tihi

  18/07/2013
 • Marie Rasmussen

  1 stk. No.7 Eye Roll-On til mig også. Lyder som noget jeg lige står og mangler 🙂

  18/07/2013
 • Ditte H.

  …… Egentlig mærkeligt, at jeg ikke også liige nåede i Matas og få hevet Baby Foot til mig, som hende Josmakeupblog også har anbefalet ….. Klart en fejl fra min side 😉

  18/07/2013
 • Ditte H.

  Tak for smugkig til IB By Heart …. Fik lige kiggede derover, og kl. 18.30 kørte jeg ud af indkørslen og ramte Magasin Lyngby 10 min senere, og sidder nu med Herome produkter for 400 kr ……………. Og to creme lipglosser fra MAC 😎

  Æææælsker at få inspiration på din blog, Annette 🙂

  18/07/2013
 • Helle Rick

  Den Clarins Body Treatment Oil må jeg hellere få afprøvet. Jeg har grimme ben og håber så meget på flotte sommerben 🙂 Den får et forsøg.
  Er total vild med din blog alle dine mange gode råd og fakts. Alt bliver slugt ned til mindste detalje.

  18/07/2013
 • Laila

  Jeg vil gerne deltage i konkurrencen…

  18/07/2013
 • Lise

  og læse kan jeg åbenbart heller ikke – og jeg er ikke en gang på ferie – beklager!

  18/07/2013
 • Lise

  jeg prøver gerne lykken 🙂

  18/07/2013
 • CharlotteK

  Jeg tror også at jeg må prøve den roll-on ligesom Miss Sunflower.

  18/07/2013
 • Miss.Sunflower

  Skal helt sikkert have fat i den roll-on til øjnene når den kommer i butikkerne til september:-)

  18/07/2013
 • Anette J

  Mit favoritbillede er nr. 2 for bodylotionen fra Balance Me dufter så dejligt af rose, og øjencremen virker som et strygejern (næsten).

  18/07/2013