Medaljedufte

 2-foto-jens-peter-engedal-copy1

Mænd skal dufte af sport. Ikke som i sveddryppende jeg-trænger-til-et-bad, men som i frisk og aktiv, hvis det ellers er noget, der kan hældes på flaske. Under alle omstændigheder er mange på banen med nye herredufte, hvori ordet sport indgår. Jeg spurgte branding-ekspert, Thomas Skov Petersen, hvorfor sport på flaske hitter. Han forklarede (til Børsen), at sundhed jo er en verdensomspændende megatrend, hvor sportsstjerner som David Beckham, Nadal, Christiano Ronaldo og Roger Federer udråbes som big time modeikoner – ikke bare for sportsprodukter, men også for tøj, briller, parfume og smykker. Derfor giver det tydeligvis pluspoint at være sporty, veltrænet og succesfuld – eller i hvert fald udsende signalerne…

SNUP TIPPET: Hvis du ikke har planer om at stille op på præmieskamlen, er der rig mulighed for at dufte sportssmart fra enten Dior, Lacoste, Gucci eller Burberry.

Hvordan opfatter du en sporty duft – hvad skal den dufte af? På en mand altså…

23/04/2010
Danish Beauty Award…here we go
27/04/2010
Beauty-fif fra en kender

Kommentarer

 • Åh – den er lidt svær, denne her. Enig med Mikkel i der er noget med sports-dufte. Min kæreste sejler meget og engang imellem lugter han af hav når han kommer hjem på den dér friske måde, som luften også er når man kommer ned til vandet. Den kunne jeg godt tænke mig på flaske…

  27/04/2010
 • Pia

  De være friske og sexede! Jeg er SÅ påvirkelig af dufte. Jeg tror næsten jeg kan dufte en mand før jeg kan se ham! ;O) – og det kan både være godt og skidt!

  27/04/2010
 • Lene

  Jeg har det med at beskrive dufte som jeg har det med at beskrive rødvin. Svært! Jeg er ikke så nuanceret hvad det angår. Enten er den god eller dårlig!
  Men af herreduftsproducentfavoritter er i hvert fald Calvin Klein og Dior!

  27/04/2010
 • Jeg er generelt dårlig til at beskrive dufte, men til både mænd og kvinder går jeg efter “lette og friske” dufte… …tror det er den slags, der tit har noget citrus i sig?!!? som f.eks L’eau D’Issey eller Clinique happy.

  26/04/2010
 • Jeg er klart til sportsdufte – en tendens, der for alvor startede med Chanel Allure Sport. De skal være sprudlende friske, men også være pænt krydrede i bunden, så de ikke bare bliver ren og kedelig aqua. For sådan aqua-dele-ting, er da gabende kedsommelig…

  26/04/2010
 • AD

  For mig skal en sporty duft ikke være for kraftig og overdøvende – man skal kunne dufte manden, der har den på. Og så kan feromonerne også få lov at virke på tiltrækningskraften… Den må gerne dufte friskt – måske citrus og læder?

  26/04/2010
 • Heidi

  Den skal dufte af adrenalin. Det er sexet og maskulint – grrrrr

  26/04/2010
 • Marie

  Min kæreste har ventet på den nye fra Gucci, som de internationale magasiner (og du i Børsen ;o) har skrevet om. kh Marie

  26/04/2010
 • lone

  Jeg er VILD med Diors Sport Homme…måske godt hjulpet af Jude Law som frontfigur. For mig handler sportsdufte om noget friskt og ikke for lummerkrydret.

  26/04/2010