fbpx

MEDICAL WEEK #3 Hvem ved? Måske gør apoteket

Har du skønhedsfavoritter fra apoteket? Her ser du nogle af mine...

Har du skønhedsfavoritter fra apoteket? Her ser du nogle af mine...

Hvordan oplever du apoteket? Som hjemland for vitaminpiller eller stedet, hvor du kan hente hjælp og få inspiration, når det gælder skønhed? For mig er det en blanding. På den ene side er personalet ofte serviceorienteret og har sat sig ind i det, de sælger – og på den anden side er der stadig et stykke vej, hvis standarden (hvad gælder skønhed) skal måle sig med franske, amerikanske og britiske apoteker. Det ændrer ikke på, at der ER meget godt at hente herhjemme. Eksempelvis hvis du er heldig at være på vej til et sted, hvor solen skinner mere. Her anbefaler hudlæge og professor Peter Bjerring (og ja, det er ham, der er vanvittig optaget af flot hud og ikke nødvendigvis kendt for at tilbyde billige løsninger) La Roche-Posay som det bedste solbeskyttelsesvalg (uden parfume og hvor parabener kan fravælges, hvis du ønsker).

SNUP TIPPET: Mine to apoteker-favoritter er i øjeblikket La Roche-Posays badeolie, som vel nærmest er en slags gel-olie. Den vasker huden ren uden at strippe den for fedtstof og dufter bare…virkelig RENT. Den anden er Vichys Liftactiv Retinol HA dagcreme med SPF 18, fordi: 1) dosingssystemet er top tjekket, 2) konsistensen er flødeblød, når den lander på huden, og 3) duften matcher min idé om klinisk, sund hud (modsat for parfumerede ansigtscremer).

NB: Kommer du forbi et fransk apotek, så er det et absolut must at vende hjem med verdens (i hvert fald en af verdens) bedste fugtighedscremer (den makeup-artist Søren Hedegaard også talte om her), og som koster omkring 100 kr…og hedder Embryolisse.

25/02/2010
MEDICAL WEEK #2: Fang fisken
27/02/2010
MEDICAL WEEK #4 Grøn skønhedsmedicin + et beauty buzz

Kommentarer

 • AD

  Kommer lige fra Spanien, hvor apotekerne også indbyder til gode kosmetikkøb. Håber apotekerne herhjemme i fremtiden vil gøre endnu mere for skønheden…

  01/03/2010
 • Joan

  Jeg køber kun vitaminer og medicin på apoteket. Synes ikke stemningen på apoteket passer til skønhedspleje!

  28/02/2010
 • Pia

  Jeg bruger Vichys deodorant 24 hours – den holder!
  Synes også det er et spændende tema!

  28/02/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg har selv brugt Vichys produkter meget, og de er virkelig gode 🙂

  26/02/2010
 • @Mette – jeg deler din begejstring for Avene. Vil SÅ gerne høre, hvad kinderne synes om REN’s Rescue Balm (en kyndig REN-dame fortalte mig i går, at man godt – lejlighedvis – kan bruge den som maske om natten…har dog ikke prøvet det endnu)
  @Lotte – tak for tippet…Bioderma har jeg til gode.
  Der er lidt flere overraskelser de kommende dage til dette tema ;o) Tak for Jeres ord.
  kh
  Anette

  26/02/2010
 • Istemmer at hylde de franske apoteker!! Jeg synes at nogle af apotekerne herhjemme er ved at komme med og det bliver bedre og bedre (det samme for nogle Matas’er egentlig også). Jeg køber faktisk kun solcreme på apoteket og er begyndt at komme der meget siden jeg blev gravid første gang.
  Men – franske apoteker – jah – Phyto, vitamin cremen fra Embryolisse, Bioderma ansigtsvask – don’t get me started!!

  PS: enig med Mette i at det er et fedt tema. Og fedt med nogle hudlægers kommentarer indover!!

  26/02/2010
 • Først vil jeg sige, at jeg nu har fået fat i REN’s mayday creme helt lokalt hos http://www.stylepaste.com, hvis fysiske butik ligger her i Viborg 🙂
  Så nu er jeg spændt på virkningen på de tørre området på kinderne og hænderne

  Og så er jeg nærmest afhængig af Avene, som også forhandles på apoteket. Der er også en vaskeolie fra Aderma, som både vasker uden at fjerne hudens fedtstof og dufter dejligt.

  Jeg synes denne uges tema er super spændende.

  Klem fra
  Mette

  26/02/2010