fbpx

Medina/Madonna, Ole/Oela, Marie/Maria, potato/potato

Hvad fan er du? Altså fan på den måde at du går efter autografen. Som Marie her (rul ned til den 25. nov.), der er blandt mine yndlingsbloggere, fordi hun er så uforudsigelig og altid tramper lige derind i hjertet, hvor det er umuligt ikke at grine med, nikke med eller bare ryge med i flint. Hun er fan af Ole. Dén Ole. Og har netop fået hans autograf…plus i øvrigt et nyt navn. Jeg har aldrig selv helt fanget værdien af det med autografer. Bortset selvfølgelig fra dengang jeg som teenager ikke ku’ få nok af Dollars og pludselig en dag stod ansigt til ansigt med Jeff. Jeff, Jeff, Jeff. På en bar i West Hollywood. Jamen husker du ham? Jeg var alt for starstruck til at tale sammenhængende engelsk, så en aupair-veninde skaffede mig Jeff på serviet.  Selvom jeg i dag ikke aner, hvad der blev af servietten, så er det en smule løgn det med, at jeg er upåvirkelig. For hvis du som jeg er en sucker for den her slags sager, så ville en ægte autograf fra Madame være tæt på himmelsk. For mig. 

 

pb273265_011 

SNUP TIPPET: De befandt sig i Coco Chanels taske. De små sorte taskesprays. Og lige efter nytår kan de købes for penge (ca. 700 kr. for 3 x 20 ml EdP). No. 5 er for voksen til mig, så det skal være Eau Premiére – en mere diskret og en anelse friskere udgave af No.5. 

26/11/2010
Er du bange for æteriske olier?
29/11/2010
Fede lappeløsninger

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Chanel – damen over dem alle!

  30/11/2010
 • Uh, hvem der bare havde adgang til Madames håndtaske. Og de små taskesprays er vidunderlige og nok noget nær den mest tjekke ting en kvinde kan flashe i designertasken… Om det skal være den ægte vare eller den letter version er for mig sådan lidt kartoffel kartoffel – de er begge skønne!

  29/11/2010
 • Hun er jo også bare så sød og skøn 😀 Og ikke mindst inspirerende ;D

  28/11/2010
 • susanne

  Elsker Chanel. bare man havde råd til det…

  28/11/2010
 • Lene

  Jeg købte engang som barn en bog til autografer. I den har jeg Allan Siminsens autograf (han skulle vist indvie en butik i den by jeg boede) og Niels Hausgaards (som jeg fik min far til at gå op og få til en koncert) Stik lige den! HÆHÆ

  28/11/2010
 • Kamilla

  Hvis jeg fik Bruce Springsteens autograf behøvede jeg ikke julegaver i 3 år!

  28/11/2010
 • Britta

  Wauw – har du mødt Jeff??? I remember 🙂 Hvor er det nogle fine taskesprays 🙂

  28/11/2010
 • Karen

  Aaaahh, bette Anette! Kan SAA godt forstaa hvad du mener! Det var desvärre ikke MIG! Jeg boede jo kun hos Shelley Long..you know! Maaske ikke lige den störste Hollywoodstjerne:) – MEN jeg havde jo ogsaa ären af at köre Matt Dillon over paa hans hotel – havde jeg da helt glemt!*suk* skönne miner!

  28/11/2010
 • Tak for linket til Marie. Jeg vil straks læse med. Jeg har en lidt pinlig autograf, men jeg har den faktisk stadig. Det er Poul Nyrups – fra dengang med cykelhjelmen. Jeg var faktisk stor fan. Jeg har også en anden pinlig autograf. Jeg var lige startet på Journalisthøjskolen, fuld af naivitet, ville redde verden med journalistikken osv. osv., og pludselig stod Steffen Jensen foran mig på parkeringspladsen på skolen. Jeg panikkede fuldstændig over at se manden første gang i levende live og ikke live i æteren fra et bombet sted i Mellemøsten. Jeg fortalte ham, at jeg lige havde skrevet et essay om ham (som jeg havde – dobbelt pinligt), og om jeg ikke nok måtte få hans autograf. Heldigvis er han en meget-meget rar mand.

  28/11/2010
 • Ebru

  Hvor fint!! Elsker bare Chanel….

  28/11/2010