Mere fredagsslik

Det er ikke kun silikone, der har status af fredagsslik hjemme hos mig. Se lige her…og jo, jeg ved godt, at du sikkert har set kaviarneglene på Beautyspace og et hav af andre steder efterhånden. Men det er altså sjovt, og ser da meget godt ud ikke? Udover de bolsjefarvede er der sorte og hvide mikroperler plus en ny fløjlshemmelig udgave, der lander i Danmark om 14 dage. Lur lige DIY-guiden her

Sephora har kaviarneglene alene to uger mere, hvorefter Magasin også er med. Både med fløjl og kaviar.

Baggrunden er ELLEs nye fine baby, og apropos ELLE, så kan jeg ikke vente til næste nummer udkommer om små 21 dage…bare vent på overraskende nyt. Både på beauty og rejsefronten. 

SNUP TIPPET: Har først for nylig kastet min kærlighed over Bloglovin’, så derfor slår jeg lidt på tromme i øjeblikket (synes det er så fint med alle ens favoritblogs samlet). Hvis du allerede er på min news feed, så er det herfra, der hver måned trækkes lykke-goodiebag-vindere. At blive hooket op på Beautyspace sker lige her.

 

27/09/2012
Silikone – good or bad?
30/09/2012
Socialt jetlag, anyone?

Kommentarer

 • Jeg er osse’ helt vild med Bloglovin’, det er jo intet mindre genialt – ærgrer mig faktisk over at jeg ikke har kendt den noget før. Og jo, jeg er nok NØDT til at anskaffe mig noget krymmel til neglene, det er altså for sjovt. Jeg skal i øvrigt ha’ kollega-neglehygge mandag aften, de har plaget et par måneder, så nu skal det være. De snakker ikke om andet. 🙂 Glæder mig.

  02/10/2012
 • Det er simpelthen så flot! Dem kunne jeg godt rende rundt og flashe lidt 😉

  01/10/2012
 • Tina Irene Povlsen

  Super lækkert – tror bestemt at det som nævnt her, blir’ en hitter når årets julefrokoster og fester begynder sit indtog. Top coaten der nævnes med guldflager, hvor kan denne erhverves???

  01/10/2012
 • Kære alle,

  1000 tak for alle gode ord. I gør mig klogere. Hver dag.

  Stor hilsen Anette

  01/10/2012
 • Fedt! Så skal jeg da snart et smut forbi Magasin. Jeg synes simpelthen det ser så fint ud. Det bliver uden tvivl det store hit til årets julefrokoster for mig!

  29/09/2012
 • Heidi Ringbæk

  De er så fede de negle – sjove og flotte!Det skal prøves, så det i morgen tv. Min datter på 10 er også helt vild med dem, hun er også en af dem med mange lakker 🙂
  Jeg er på bloglovin!

  29/09/2012
 • susanne

  FAntastisk kunne rigtig godt tænke mig at prøve … glæder mig til det komme ud til alle butikker 🙂

  29/09/2012
 • Øj den Golden topcoat lyder bare for smuk den må jeg have :-). Har købt de fine caviar lakker til min teenagedatter- hun har nu 55 lakker :-))

  28/09/2012
 • Jeg hænger også på – på trods af at jeg har været lidt fraværende med kommentarer på det sidste – det beklager jeg meget – håber det bliver lidt bedre fremover!

  28/09/2012
 • Ja, jeg er “hoppet” med på den ekstravagante bølge. Har netop investeret i Top coaten: Man with the golden gun fra O.P.I. en super smuk top coat med 18karat guld flager. Den ser fantastisk ud oven på bordaux eller sorte negle.

  28/09/2012
 • Marie Rasmussen

  Nøj jeg glæder mig til at MAGASIN får de lækkerier på hylderne. Så skal der shoppes … 🙂

  28/09/2012
 • @ Con9 – ;o)

  @ Ann-Marie – ja, Liv havde sin søster med og demonstrerede. Det var SÅ fint. Jeg er selv overrasket over, så enkelt det er og at resultatet bliver så fint.

  @ Charlotte K – fløjlsversionen er mere eksklusiv og mindre candy-like.

  Stor hilsen Anette

  28/09/2012
 • CharlotteK

  Jeg bliver da nødt til at prøve de negle på et tidspunkt. Fløjsnegle lyder da også utroligt spændende – det glæder jeg mig til at se mere til og høre mere om.

  28/09/2012
 • Ann-Marie

  Jeg må bare til Kbh og prøve de kaviar negle, så det i morgen tv, de er bare så fine :O)
  Tak for god info :O)
  God weekend….

  28/09/2012
 • Jamen ingen problem – jeg hænger på, hvor der hænges på kan! 😉

  28/09/2012
 • @ Con9 – fløjlsneglene har jeg også stadig til gode, og ser frem til dem. Det eneste, der er med min news feed liste, er at der derfra også af og til trækkes goodiebag-vindere og at jeg sender nyhedsbreve ud. Så kan du hænge på begge steder, klapper jeg.

  Stor hilsen Anette

  28/09/2012
 • Arj, krymmel og kaviar, du bliver ved at friste os med fredagsslik! 😉 Har også godt læst om fløjsnegle i cyberspace, og tænker det kunne være sjovt at prøve; men det skal nok kun være for en enkelt sjov aften, for man kan jo ikke lægge en beskyttende toplak på, hvilket jeg ellers er storforbruger af! 🙂 Har godt nok tænkt på, om man kunne slette din anden news-feed, og så “nøjes” med Bloglovin’? Jeg er nemlig også stor fan af sidstnævnte, og efterhånden bliver det næsten til, at jeg bare sletter den anden med det samme, den lander i indboxen. Skal bare lige sikre mig, at jeg stadig får “hele pakken” på Bloglovin’? (for tænk – gys og gru – hvis man gik glip af noget fra Beautyspace??) 😉

  28/09/2012