fbpx

MERE LA MER

Hav-guf til huden

Hav-guf til huden

I går stod jeg op kl. 3 om natten for at møde La Mer’s kemiker og produkt-opfinder til morgenkaffe i Paris (og selvom møder i Paris måske lyder halv-eksotiske, så er pyjamasafgangen fra Billund alt andet end glamourøs).
Men der var tale om et rendezvous, som jeg længe har været spændt på, for som modeskribenter sikkert har det med bestemte designere, har jeg det med visse creme-kokke. Og sådan en er Loretta Miraglia, fordi hun sammen med kemiker-kollegaen Andy Bevilacqua er det tætteste, vi kommer på den afdøde NASA-videnskabsmand, Max Huber, som rørte La Mers tang-bouillon (samme bouillon som gav ham ny ansigtshud, da han blev arret og betændt af en eksplosion). Og før du tænker dyr, dyrere, dyrest, så har Loretta fat i noget. Eller rettere Huber havde fat i noget. Nemlig hans besættelse af havet som fremtidens apotek – noget, der for alvor breder sig netop nu.
”Jeg kan ikke li’ at vente. Og jeg vil ikke føle smerte”, siger Loretta om det at få perfekt hud (sikkert med en skjult hentydning til barske metoder som kemisk peeling og fillers). Hendes ufravigelige fokus er anti-inflammation. Et pokkers udansk og langhåret ord, som groft oversat betyder at holde huden fri for alle tænkelige irritationer – inkl. rynker, som hun konsekvent kalder mikro-ar. I lang tid har hun derfor arbejdet på at knække koden til en såkaldt AGE INTERRUPTER, og mener nu at have fundet den – stadig med brug af Hubers kult-bouillon og den for La Mer så karakteristiske lime tea – men nu tilsat stamceller fra en sejlivet havplante (Eryngium Maritimum), som jeg har fået  uafhængig dokumentation på, er en overordentlig potent sag, der bruges flittigt i den farmaceutiske verden. Nu-og-her-resultat er løftet bag hele herligheden, og det ER en mundfuld, indrømmer Loretta.

Og jo… jeg har prøvet den nye smøre, som er en serum, der på mystisk vis forsegler huden i en blødhed, jeg ikke har prøvet før. Men ro på – nu vil jeg lade de næste fire uger føre til det endelige en-mands-bevis og vende tilbage.

SNUP TIPPET: Inden du overveje at købe – hvilket under alle omstændigheder først kan ske til marts – så kig forbi Magasin med bart ansigt og prøv produktet, som dog ikke hedder Age Interruptor men Regenerating Serum. Du kan også være fræk og kigge forbi Magasin to dage i træk, eller du kan spørge om en prøve på den originale La Mer creme (Måske har de ingen, men hvorfor ikke prøve? Jeg mener i øvrigt aldrig, du skal købe en ansigtscreme uden at have prøvet den minimum et par gange først)

NB: Hele interviewet med Loretta publiceres til januar.

15/11/2009
Mere spa for pengene
19/11/2009
THE CRAZY STICKS kan blive dine

Kommentarer

 • Britta

  Det lyder som om der er håb forude 🙂

  18/11/2009
 • laila

  Hej Anette,
  Skal den nye serum inden under ansigtscreme – og hvad bliver prisen cirka?
  kh Laila

  18/11/2009
 • Mikkel

  Glæder mig til at se både artikel og resultatet af dit nye serum 🙂

  18/11/2009

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!