Mere om pletfri hud

lys-lys-lys

Hudpleje der arbejder bedst i skyggen

Gammelbrun. Taberbrun. Billigbrun…Den solbrændte kulør rager øgenavne til sig som aldrig før i en tid, hvor lys, klar og ensartet hud har stjernestatus. Måske fordi vi har luret dem af i Asien, hvor det vrimler med snow-creams, der lover lysere hud. Eller måske fordi vi bare har fået øjnene op for, at solskadet hud bliver elefanttyk og spættet med pigmentplamager. Hvis du vil være pletfri så gå efter ingredienser som lakridsrod, indkapslet C-vitamin, gær og salicylsyre. Og husk det vigtigste: solcremen.

SNUP TENDENSEN: Der findes et hav af lysspredere på skønhedshylderne i øjeblikket, og på billedet ser du et bud på de bedste. Samtidig vil jeg skynde mig at give et tip videre fra Down Under, hvor min gode veninde (der er überekspert i, hvad der virker på de breddegrader) fortalte, at Cosmedix Lightning Serum (godt nok amerikansk) gør det bedre end godt. Se mere på dermstore.com og cosmedix.com

lightning15ml

Cosmedix mod pigmentpletter

26/08/2009
DNA og stamceller…
29/08/2009
Hver duft til sin tid – sådan helt bogstaveligt

Kommentarer

  • Dorte Asp

    Jeg har prøvet fornemmelsen af, at bære rundt på en tyk maske af makeup, for at dække pigmentforandringer. Desuden har jeg har prøvet div. cremer samt laser for at få det væk. Men nu har har opdaget mineralske produkter fra Jane Iredale, og det har gjort en betydelig forskel på min mulighed for at få en jævn og glat hud – det er slut med tykke lag bruncreme, og jeg spare mange timer foran spejlet om morgenen. Det er hurtig og nemt med Jane Iredale og resultatet er helt ubeskriveligt.

    28/08/2009

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.