fbpx

Mere spa for pengene

Spaaaaahhhhhh

Spaaaaahhhhhh

Value-spa er sammen med micro-spa, undervands-spa og  your-way-of-spa (alt fra golfspa til shopping-spa og gourmet-spa etc.) blandt de hotteste velvære-muligheder netop nu. Hver tendens vil ryge på bloggen – og den første først. Personligt er jeg nemlig vild med at få mere for pengene, når det gælder massage og skønhedsstrøg, for på den konto kan min opsparing aldrig blive stor nok.

Tjek eksempelvis Marias Hudpleje i Lyngby(www.mariashudpleje.dk), som har en ny behandling, der kører frem til jul døbt Nutridivine Signature Face by Marias Hudpleje, hvor behandlingen foregår med powerplante-mærket Decléors nye, parabenefri Nutridivine-serie, som går lige på tør hud (og hvem har ikke det i en tid, hvor indendørsvarmen raser og huden – i hvert fald min – konstant føles et nummer for lille). Du får:

 Rygmassage
 Afrensning og dobbelt peeling i ansigtet
 Massage af ansigt, hals og kavalergang
 En maske i selskab med en lun nakkepude fyldt med afslappende urter
 Afsluttende creme OG to produkter (i virkelig pæne prøvestørrelser) til at tage med hjem. Afsæt halvanden time og 750 kr.

Tjek også Vejlefjord, Comwell Kellers Park og Lübker Golf Resort, som har gode pakkepriser med udbegrænset adgang til et hav af forskellige spabade.

Hvis du arbejder på et spa, har et spa eller bare vil tippe os andre om god value-spa, så skriv på www.beautyspace.dk

SNUP TIPPET: Hvis du hellere vil bruge pengene på julegaver, så hop på en anden skønhedstendens. Nemlig DIY (do it yourself), hvor hjemmespa er oplagt. Begynd nedefra da al kærlig behandling af fødderne stiger de fleste til hovedet.

1. Fil neglene i en kort, firkantet form.
2. Bland ananasjuice (nok til at dække fødderne) med friske ananasskiver og sæt fødderne ned i blandingen i 5 minutter (frugtsyre er genial som eksfoliering). Skub neglebåndene tilbage mens de er bløde med en neglepind og fjern den hårde hud fra hælene med en fodfil.
3. Eksfoliér derefter med en hjemmelavet blanding af en kop råsukker og en kop kokosnøddeolie. Sæt fødderne tilbage i ananasjuicen. Fjern neglelak med en neglelakfjerner uden acetone og put din yndlingsfarve på tåneglene. Afslut – når lakken er tør – med fodcreme. Og voila..bedre bliver det ikke.

Foto RAW EARTH

Foto RAW EARTH

13/11/2009
Gør som de professionelle – eller lur et par staldtips af
18/11/2009
MERE LA MER

Kommentarer

 • Charlotte

  Vejlefjord kan varmt anbefales! De termiske bade er helt fantastiske – personligt synes jeg at lyd/lys badet er en dejlig afslappende oplevelse. Det kolde gys er absolut også et must – så fedt efter de første par gange:-) Vejlefjord er virkelig et sted hvor man føler sig forkælet. Prøv evt. overnatning i en af suiterne, hvis man virkelig skal føle sig ovenpå:-)
  Comwell Kellers Park er også en oplevelse, personligt synes jeg dog, at Vejlefjord er klasser bedre (og større). KH Charlotte

  23/11/2009
 • Britta

  Jaaaah, det kan virkelig betale sig at forkæle sine fødder, ananasjuicen må jeg prøve – tak for dine spændende tips, Anette 🙂

  15/11/2009
 • jeg vil altså besøge hende Maria asap… tak for tip. Lægger straks link til dig ud på FB – KH

  15/11/2009