fbpx

Mestrer du antydningens kunst?

Vaskeskum, sæbebobler og smørcreme til kroppen, når lidt føles godt. Foto: Jens Peter Engedal

Vaskeskum, sæbebobler og smørcreme til kroppen, når lidt føles godt. Foto: Jens Peter Engedal

Kender du det med, at en bestemt parfume kan fremkalde lysten til at tage benene på nakken? Eller den mere høflige udgave: få dig til at åbne vinduet på videste gab i håb om at få omgående hjælp fra den friske luft. Jeg har en sådan hade-duft – faktisk kun den ene, som til gengæld er så slem, at jeg ikke kan foretage mig noget, hvis den er sluppet løs i mit nærvær. Jeg kan kun krydse fingre for, at andre ikke har det sådan med mine yndlingsdufte. Og hvis de har, så kan de glæde sig over, at jeg lejlighedsvis lader parfumeflasken stå. For der er god mulighed for at dufte af mindre – men stadig godt – de dage, hvor en våd støvsky af eau de toilette føles for meget.
.

SNUP TIPPET: Lad vaskecremer, opkvikkende skrubbekorn eller smørblød kropscreme bevise antydningens kunst. Min favorit er Chloés perlemorsvask, som godt nok næsten er for fin til at dyppe klør fem i. Gør du alligevel forsøget, minder konsistensen om en sjælden blanding af perlemorsflødeskum og smør. Og pas på, for badesæben blinker satinagtigt i krukken og minder til forveksling om kropscreme (Luk i øvrigt øjnene for den praktiske detalje med glaskrukker på badeværelset… Her er det badecreme for øjet og den blide Cholé-duft, der tæller).

12/10/2009
KAFFE-slabberas
15/10/2009
Vesterhavs-BEAUTY

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg