Mille Dinesens beauty-hylder

MilleDskab

SÅ er det endelig tid til at gå på smugkig hos en favoritdame; nemlig på badeværelseshylderne hjemme hos skuespiller Mille Dinesen – og der er nok at kigge på. Ordet er hermed Milles:

Jeg er en sucker for vitamin- og mineraltilskud. Det kan aldrig blive en erstatning for vores mad, men samtidig får vi ikke alt, hvad vi skal have, hvis kosten er forarbejdet. Vitamax fra VitaViva er for mig en nem måde at få det hele i én pille, der indeholder vitaminer, mineraler og antioxidanter.

• Tromborg bor fast i mit toiletskab. Blandt andet Enrichment Leave On Mask og Untagging Glow Serum for at nævne et par af yndlingsluksusprodukterne. Jeg er også vild med deres nye Creamy Eyeshadow i brunlige nuancer, som er right down my alley, da resultatet er naturligt, og du bare kan møffe på uden risiko for at gøre noget forkert.

• Dermalogicas Multivitamin Power Serum en genial  – i hvert fald er den fyldt med vitaminer og ingredienser, der giver mig en virkelig blød hud.

• Balance Me´s Stellar Face Balm er et salveagtigt hit, jeg i mange år har sværget til. Bruger den som læbepomade og en gang i mellem som fugtmættende natmaske. Den virker anti-inflammatorisk og udover at hele rifter og småsår har jeg også god erfaring, når det gælder om at slå ned på forkølelsessår.

MERE AF MILLE? Hun åbner op for fif og flere skønhedserfaringer i bogen her sammen med bl.a. Ellen Hillingsø, Gwyneth Paltrow og Cate Blanchett. Hvis det var noget. Du finder hende også på Instagramprofilen @milledin.

19/09/2015
Bliv en Beautyspacer
23/09/2015
Hun fik elevatorblikket

Kommentarer

 • Christina kragh

  ja den side var jeg jo ikke nået til endnu haha nå men så vil jeg springe ud i en kemisk peel v min behandler ps. føler mig satme som noget ved musikken da jeg nåede til side 176 haha og jeg er faktisk nu kommet igang med hot yoga og pilates men styrketræningen i fitness centeret må blive det næste og så vil jeg noget så gerne igang med at svømme sådan rigtig lære at svømme kram fra fyn <3

  25/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pia K – Ja måske ;o)

  @ Marianne G – I hvert fald er det dejligt med ting, hvor man ikke kan komme galt afsted.

  @ Christina K – Salicylsyre er blandt de absolut bedste til at rense porerne. Du kan se forskellen i min bog på s. 159.

  Stor hilsen Anette

  23/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Louise Krebs – Godt med din omhyggelighed. Der er masser af gode mælkesyrebakterier i også, men du har helt ret mht. silikonerne. Produktet er i min optik kun til om dagen og hvis jeg ex. bruger et serum uden silikone, så kommer jeg det på først og så ser jeg mere boosteren her som en ekstra fugt-primer under min makeup. Sådan fungerer den godt for mig (og jeg er meget glad for mælkesyrekulturerne), men jeg synes silikonerne hører til i de sidste lag, vi lægger på huden. Og igen – bare om dagen. Stor hilsen Anette

  23/09/2015
 • Louise Krebs

  Kære Anette
  Det er altid inspirerende at få indblik i andres produkter og rutiner, så tak for skøn læsning.
  Jeg sprang hurtigt til, da du linkede til gratis analyse af huden og gavekort på 30 min facial hos Elizabeth Arden i Magasin. Men… Jeg var vist lige ivrig nok, og kom hjem med et produkt, jeg egentlig er lidt i tvivl om.
  “Superstart skin renewal booster”, som skal påføres INDEN serum og fugt. Det lyder jo meget godt, og den dufter dejligt, men får først kigget på ingredienslisten hjemme, hvor ord som dimethicone og amodimethicone springer mig i øjnene. Hvordan var det nu lige, det var??? Synes at kunne huske, at man skulle være på vagt overfor ingredienser som ender på -cone, eller husker jeg forkert?
  Og kender du dette produkt?

  22/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @Margit Olsen – Dejligt, at du har fået bogen (det gør mig glad). Og jeg står skam ved citatet, men derfor er det alligevel altid spændende at se, hvad andre gør og har. Stor hilsen Anette

  22/09/2015
 • Margit Olsen

  “Andres vurdering af, hvad der virker, kan sjældent kopieres. For du har med sikkerhed en anderledes hud end både veninden, kollegaen og hende den photoshopsmækre fra tv.” Citat Anette Kristine Poulsen “Sådan får du superhud” s.16 . Har lige modtaget bogen i posten i dag og glæder mig til at blive klogere på, hvordan JEG (60 år) får en superhud.

  22/09/2015
 • Pia K

  Æælllsker de her indslag 🙂 Tak for inspiration og for at dele badeværelseshylde.
  Gad vide om Tromborgs Creamy Eyeshadow er lidt ligesom MACs Paint Pot, som jeg også bare “møffer” på?

  22/09/2015
 • Christina kragh

  hej anette frugtsyre behandling kontra salisylsyre ? har lyst til at prøve noget nyt haha fire on ice er frugtsyre ved jeg men hvad med salisylsyre er det godt ???? kram

  22/09/2015
 • Åh altså- møffe på 🙂 det er også sådan jeg gør det, jeg er ikke så god til at være sirlig 😉

  22/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanya – Jeg hører dig. Du kan læse lidt mere om det konkrete produkt her: http://www.tromborg.com/shop/face-body-shine-golden/

  Stor hilsen Anette

  22/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K – Jeg tror (men det kan være, at jeg tager fejl), at man lige ordner lidt inden linsen pudses af. Det ville jeg gøre.

  Stor hilsen Anette

  22/09/2015
 • CharlotteK

  Sikke da en orden hun har på sine hylder! Mine ville ikke egne sig til at blive vist frem på den måde;-)

  22/09/2015
 • Tanya

  Jeg har simpelthen ikke styr nok på Tromborg (som i: hvor skulle den slags penge mon lige komme fra, suk) til at se hvad det er der er den flaske med de små, fine, gyldne kugler? Det ligner jo en flaske til noget flydende, men hvad laver kuglerne så? Haha, jeg må lyde som et fjols 🙂

  22/09/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Ditte H – Jeg tænker også på dig, hver gang jeg laver de her indlæg.

  @ HeLene – Det er jo i hvert fald altid spændende at se, hvad folk har på badeværelset. Så dejligt, at du bliver inspireret.

  Stor hilsen Anette

  22/09/2015
 • Ditte H

  Yeah!! I lååååååve it!! 🙂
  Og sikke en stilren og flot hylde, hende Mille D. har!! To die for! Og de må jo virke, de produkter, for det ser ud som, om Mille D. har super flot, glat og ren hud!

  21/09/2015
 • HeLene

  Det er undeholdende de her indlæg når man kommer sådan tæt på hvad skønne damer bruger.
  Virkelig inspirerende og samtidig nede på jorden.
  Creme skygger fra Tromborg kommer på min ønskeseddel fluks. Har dem i quad (fire i een) fra før men nu vil jeg også have de brune i single format. Wanna wanna!

  21/09/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.