fbpx

Mille Dinesens krop ville klæ’ mig så godt

Drop det med, at man skal være glad for det, man har. I know. Og jeg er den taknemmelige type. Men derfor kan jeg jo godt ønske mig lidt af det, Dinesen har. Et fif eller noget. Og det kommer her:

Mille, vi står foran din badeværelseshylde. Du ser ud til at have et favoritmærke?

Ja. Der står Tromborg, Tromborg og Tromborg, og det har der gjort i mange år. Fordi mærket fungerer for mig. Jeg har tit makeup på i mange timer, og samtidig har jeg den klassiske udfordring med en T-zone, der fedter plus porer, der synes, de skal være synlige. Jeg er især vild med kombinationen af Glow Serum toppet med en af ansigtscremerne og så den nye Leave On maske om natten. Du ser også Balance Me på hylden, for jeg slipper ikke Stellar Face Balm. Men altså….cremerne gør det ikke alene. Jeg ved, at det også handler om, hvad jeg putter i munden.

 Så du går op i kost?

Ja for pokker – og har altid gjort det. Jeg er afhængig af mine olier, som både tæller hørfrøolie og fiskeolie. Selvom jeg ikke er fanatisk, så går jeg op i min grundkost, og kan mærke, når den er glutenfri. Jamen er det ikke besværligt, tænker nogen måske. Og jo, men når jeg er så heldig, at nogen laver den for mig på et filmset, så why not? Slik og chokolade har aldrig sagt mig noget. Aldrig. Men jeg er derimod en sucker for burgere og is, og cirka en gang om ugen går jeg all in. Ikke bare sådan noget småportionspjatteri. Jeg spiser en hel bøtte Ben&Jerry, og min favorit er Fairly Nuts.

 Er der noget på din hylde, som ikke stod der, da du var 20?

 Ja. Øjencreme og serum.

 Er der noget, du ville ønske, nogen havde tippet dig om – skønhedsmæssigt – da du var yngre?

Åh ja. Jeg har jo vold-solet som teenager. Har bagt så meget i den sol, at det så ud som om, min øjenskygge var pink. Huden på brystet er skadet for evigt. Først for 7-8 siden begyndte jeg at kede mig i solen. Det var ikke behageligt at ligge der, og jeg holdt op. Ville ønske, at det var sket lidt før.

Har du skønheds-uvaner?

Jeg får ikke altid taget makeuppen af, men når jeg husker det, så renser jeg af efter aftensmaden. Det fungerer også bedre eksempelvis med Stellar Balmen, for som natmaske er den fedtet at smøre på lige inden, man rammer puden.

Andet du gør?

Altså jeg tager sindssyg mange kosttilskud. Fiske- og hørfrøolie som de vigtigste, fordi de fungerer som et indre bad, der smører hele mit system. Og så har jeg det godt med at tage en virkelig potent multivitamin fra Vitaviva (men tager også ekstra E-vitamin og Q10). Når det gælder træning, så skal jeg helst af sted to gange om ugen, selvom sommeren lidt har smadret min rytme. Jeg løber og dyrker cufei og pafei hos Body-sds.

Du kan følge Mille Dinesen på Instagram @milledin

NB: Vi fortsætter med mere stjernedrys på mandag. Du får besked som den første ved at være meldt til HER eller HER.

@Beautyspace på Instagram

14/08/2014
Hende den sure
18/08/2014
Søren Hedegaards opskrift på flot hud

Kommentarer

 • @ Lene Jespersen – Ja og ved du noget om ‘Rita’ i øvrigt? Kommer der ny sæson? Det må vi høre MD om.

  @ Hulemor – Åhhh, jeg savner Rita i mit fjernsyn.

  @ Tinna – Tak ;o)

  @ Ditte H – Tænker på dig HVER gang, der er kendisguf. I dag er det Søren Hedegaard.

  @ Charlotte P – Dét glæder mig.

  @ Else Marie – ;o)

  Stor hilsen Anette

  18/08/2014
 • “Mille Dinesens krop ville klæ’ mig så godt”.
  Anette det er kun dig der kan skrive sådan noget. Du har da humor og ordet i din magt 🙂

  16/08/2014
 • Charlotte P

  Hun er skøn og altid skønt med ny inspiration:). Lidt off topic og lidt forsinket, men stor TAK for en rigtig lækker booster pakke + overraskelserne i den:). ELSKER alt hvad der var i den. Kh Charlotte

  15/08/2014
 • Ditte H

  Åhh …. SÅ kom den kendis beauty-hylde, og så liige Dinesen!!!!! Åh hvilken fryd! Lapper det i mig!! TAK!

  15/08/2014
 • Tinna

  Hun er for lækker – og elsker din overskrift 😉

  15/08/2014
 • Åhh ja – elsker den scene, hvor hun peger på sin røv 🙂 (og hvilken røv…!)

  15/08/2014
 • Lene Jespersen

  Du har ret Anette, Mille’s krop vil klæ’ rigtig mange inkl. mig..
  Hun er SÅ skøn en pige at se på og vild morsom i rollen som Rita, det er god humor 🙂

  15/08/2014
 • @ Britt – Og Rita ikke at forglemme.

  Stor hilsen Anette

  15/08/2014
 • Britt

  Tromborg er fantastisk – ligeså er Millen!

  15/08/2014