fbpx

Eksotisk massage

hmoutdoortreat

rom-massage og havskvulp

Jeg har forelsket mig i en eksotisk ø så langt væk, at forholdet aldrig vil blive hverken helt tæt eller særlig holdbart (af hensyn til kedelig økonomi). Men heldigvis koster det ikke noget at skrive om stedet…som er Jamaica. Hvis du nogensinde sætter fødderne på øen, så kig forbi Half Moon og afsæt – hvis ikke en hel uge – så i hvert fald tre timer til stedets signatur-behandling. Here we go:
Først sænkes fødderne i et fodbad, mens afslappende, caribiske toner lyder diskret i baggrunden. Så følger en kropsmassage med en hemmeligholdt olieblanding efterfulgt af et rombad ”The Jamaican Rum Body Splash”, hvor det gælder om at holde munden lukket (så du kan gå derfra). Massageformen er hawaiianske strøg efterfulgt af kinesisk akkupressur og såkaldte thai-stræk – og endelig som afslutning en guidet power-nap.

SNUP TIPPET: Jeg ved godt, at det er de færreste, der daffer til Jamaica på en forlænget weekend. Men lige nu falder priserne til Miami og derfra koster det ca. 1000 kr. at flyve videre til Kingston. Tjek www.halfmoon.com og www.visitjamaica.com

02/09/2009
Liz…Liz…Liz
04/09/2009
Varm luft

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg