fbpx

Min udglattende Go’ Morgen-løsning

ojenmaske

Af og til skal man tidligt op, til en fest eller bare noget, som kræver et ekstra nøk. Når det gælder Go’ Morgen Danmark, så gør jeg dét ekstra, som bl.a. betyder 15 minutter i selskab med en kølende opstrammer til huden omkring øjnene.

For snart længe siden fandt jeg nemlig de her blævrende alge-plastre, der for det første er virkelig kølende (også selvom de ikke ligger på køl), og som indeholder fugtmagneten glycerin, en anelse opklarende mælkesyre og beroligende lakridsrod. Selve masken er hverken af stof eller folie, men et beroligende algemiks, der føles lidt som legetøjsafdelingens slim. Trækketiden er 15 minutter og tro mig: den kølige fornemmelse varer ved i lang tid, ligesom fugtmætningen er til at få øje på. Prisen er jo et aber dabei, fordi én omgang koster 46 kr. …så en dagligdags fornøjelse bliver de næppe.

Og en anden ting. Selvom det anbefales (på pakken) at skylle huden efterfølgende, så undlader jeg det. For de gode stoffer bliver jo ved med at gøre gavn. Jeg havde været anderledes opmærksom på at skylle, hvis syreindholdet eksempelvis var højt.

OptimEyes

HVEM VANDT COMFORTZONE-KONKURRENCEN: Dét gjorde Ivarna R, Lene Jespersen, Louise Lullumut, Anne Katrine P, Dottekvot, Henriette Hindsgaul, Cindylynn, Nanna Say, HanneM og Sine Andersen. Stort tillykke. Hvis I skriver jeres adresse til mig på open-mind@mail.dk, så bliver de personlige ønskelister sendt til døren. Jeres døre.

PS: Det er så fint et site, de har fået Comfortzone, så måske gentager vi, for der blev nedfældet ikke mindre end 4.059 varme ord på og om Comfortzone. PPS: Glæd dig til lige om lidt, hvor Beautyspace zoomer ind på øjnene med den bedste eksperthjælp fra bl.a. Daniela Fraser og Leslie Baumann.

14/03/2017
Markedets vippe-serum #1 er til at betale
Hvad der virker uden at få budgettet til at bløde.
16/03/2017
Sandheden om øjencreme
Mit bud er, at du bliver overrasket, men måske også glad. Fordi der ER...

Kommentarer

 • @ Heidi S – Ja, brug det der var med i boxen ;o) Så sker det kontrolleret.

  @ Marianne W – Jeg synes, det lyder fremragende. Og jo også lader til at virke.

  @ Christina K – Haha, du er sjov. Ja, du har nok suget det hele.

  @ Marie Louise – Hvis du ruller lidt tilbage på beautyspace, så vil du se, at det er et yndlingsemne, vi har været meget omkring herinde.

  Stor hilsen ANette

  23/03/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for jeres gode ord. Jeg vender tilbage på bloggen mandag morgen. Stor hilsen Anette

  17/03/2017
 • Marie Louise

  Hej Anette.

  Du anbefaler jo tit nogle lækre produkter fra forskellige mærker herinde, og jeg prøver løbende nogle af dem. Hvordan har du det med, at man mix’er og match’er mellem forskellige brands? Eksempelvis bruger jeg Pai Skincare rens, Rønsbøl mist, Ole Henriksen syreundertrøje, Nilens Jord serum, Dermalogicia retinol creme og Rønsbøl ansigtscreme (ikke det hele på én gang selvfølgelig). Jeg har tidligere været til nogle ansigtbehandlinger, hvor det bliver anbefalet, at man bruger én serie til både rens, mist og dag- og natcreme. Er det bedst?

  Med venlig hilsen,
  Marie Louise

  17/03/2017
 • christina kragh

  Min Magasin er holdt op med at forhandle skyn iceland så jeg har længe ledt efter noget andet og gik fluks i magasin i går og købte de der FILOGA dutter og prøvede her til formiddag …..ved ikke om jeg ikke var opmærksom nok el hvad er det helt præcis jeg skal mærke og kunne se bagefter haha ……måske jeg har gjort noget forkert ? …tog de sorte gummi ting ud af pakken og satte dem under øjnene …selvom jeg faktisk ikke vaskede mig bagefter føltes det slet ikke fedtet / fugtigt under øjet kan jeg virkelig ha suget det hele ? kh christina

  16/03/2017
 • Marianne W

  et længere spørgsmål vedr hudpleje: Helt konkret: vil det være ok at bruge BHA (som i Danish Skincare) efterfulgt af Rønsbøl face mist og serum, og så toppe med A-vitamin (fx beaute pacifique super 3 booster)? Eller er det for skrapt? Jeg har udtalt fedtet hud i t-zonen, er en af dem hvor min bb-Cream smelter ved middagstid trods intensiv fugtpleje. Om morgenen kører jeg regime med vaskeklud, mist, serum og for tiden den Ren creme der var med i beautyboxen før jul. Herefter bb-Cream fra Jane Iredale med 15 SPF. Har suppleret med en syrekur fra comfort zone, peel pads, med synlig effekt. Næste dagcreme bliver fra bioeffect.
  Er jeg helt gal på den med alt for mange produkter, eller er kombien fin? Skal siges at jeg har langt færre urenheder nu, end før jeg begyndte at følge dine råd, så helt tosset er det ikke!
  På forhånd 1000 tak 🙂

  16/03/2017
 • Tanya

  Åh, hvor er det skønt at du sætter fokus på øjenomgivelserne! Tak, søde Anette, som altid rammer du lige det jeg/vi har brug for!

  15/03/2017
 • Heidi S

  Hej Anette,

  Har netop modtaget månedens pakke og glæder mig til at rulle:-))

  Bruger i forvejen Ole Henriksens invigorating night treatment – skal jeg holde en pause med den mens huden vænner sig til ‘rulleriet’ eller hvor passer den ind nu?
  Om dagen bruger jeg Codage serum no 2 under min cc creme, kan se at nogen anbefaler at man ikke bruger aktive produkter dagen efter man har brugt rullen, er den serum for aktiv?

  Nogen gode forslag til en god natcreme, både til brug efter Ole Henriksens serum og den der fulgte med fra Ecoking.

  På forhånd tak for din tid og din gode og inspirerende blog, selvom du er et dyrt bekendtskab 🙂

  15/03/2017
 • @mariannegylding – nogen kan jo stå på en scene foran 90 mennesker og demonstrere dem… du ved, hvem jeg tænker på. Godt at se dig og pigerne.

  Stor hilsen Anette

  15/03/2017
 • Hvorfor kommer mine smiley aldrig med- jeg virker altid så sur ;-(

  15/03/2017
 • 15/03/2017
 • Og man ser kun lidt sjov ud med “skovsneglene” under øjnene

  15/03/2017
 • Pernille Sparsø

  Så fin udformning/ billede. Ren yin og yang! Tænker de små alge-plastre er mere virksomme end agurkskiver 😉

  15/03/2017
 • Lene Jespersen

  Så må jeg prøve dem næste gang <3

  15/03/2017
 • Sidsel

  Jeg har også brugt dem fra Skyn, og har været glad for dem. Og hvis de her er endnu bedre, ville jeg da så gerne prøve – synd man ikke kan købe dem i enkeltpakninger, for jeg gav da gerne 46 kroner for et super-SOS-kit der kunne ligge klar i skuffen til en vigtig lejlighed 🙂

  15/03/2017
 • @ Lene Jespersen – Bedre er jeg nødt til at sige. De er også rigtig, rigtig gode, men de slår dem.

  @ Vinni – Rønsbøls mist efter BHA tonic og serum efter mist.

  Stor hilsen Anette

  15/03/2017
 • Lene Jespersen

  Tusind tak.. Jeg bruger de kølende pads fra SKYN Iceland og de virker dejligt kølende og kvikker op lige inde F E S T – Hvordan er de her i forhold til SKYN?
  Knus fra Lene

  15/03/2017
 • Vinni

  Hej Anette.
  Desværre noget helt andet, men jeg har bare lige brug for et af dine gode råd. 🙂

  Jeg følger din vejledning fra et tidligere indlæg, nemlig:
  I dagtimerne en mild syreundertrøje efterfulgt af beskyttelse, og om aftenen den samme undertrøje efterfulgt af A-vitamin.

  Her bruger jeg Danish Skin Care Smooth Treatment efterfulgt af Skinceuticals Hydrating B5 gel og solcreme, og om aftenen Danish Skin Care efterfulgt af Environ AVST.

  Mit spørgsmål lyder på:
  Kan jeg bruge min Rensbøl tonic før eller efter Danish Skin care serummet?
  Og hvad med Nilens Jord fugtserum – kan det bruges før eller efter Danish Skin care serummet eller optages Danish Skin care så ikke optimalt?

  Mvh Vinni

  15/03/2017