Mød bloglands Kate Moss

Skønhedsredaktør for Cover og beautyblogger Liv Winther minder mig om Kate Moss. Figuren er den samme…også højden. Nu kender jeg selvfølgelig ikke frk. Moss, men Liv er herlig, og hendes blog døbt Thethingswedo er så fin og ukompliceret. Hun gæsteblogger i dag på Beautyspace med sommeranbefalinger:

Mine ben har svært ved at blive brune, så jeg må smøre mig til lidt farve. Ellers er jeg fanget i mine sorte Acne jeans året rundt, og det er jo ikke særligt sommerligt. Derfor bruger jeg selvbruner cirka to gange om ugen i hele sommerperioden. For tiden er jeg glad for Thalgos Self Tanning Cream, og så bruger jeg RENs body lotion om morgenen. Omvendt er det, når det kommer til mit andet fokusområde; solcreme. Her får mine ben ikke særligt meget opmærksomhed. Måler man intensiteten af solcreme på min krop, vil man se et billede af et hvidkalket ansigt og bryst, som gradvist går over i næsten ikke noget solcreme, når det når til underbenene. Mine favoritter tæller: Thalgos Self Tanning Cream, Wild Yam Omega 7 Firming Body repair og Solcreme fra Korres (Yoghurt Face & Body SPF 390).

BLIV BEAUTY ANMELDER: Du kan følge Liv, Beautyspace og dine andre favoritblogs på Bloglovin’med et klik her og stay tuned…snart bliver der åbnet op for at blive beauty-anmelder på BEAUTYSPACE. Hold dig til via Bloglovin og kig live med via Instagram på @Beautyspace

NB: Hotte sortvinsnegle og læber…se med på Go’ Morgen Danmark her.

30/07/2013
Hende med de mange makeup-tricks
01/08/2013
Få mere ud af din behandling – sådan

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Har fået lagt link ind nu ;o)

  02/08/2013
 • Den med det hvidkalkede ansigt der løbet udi hardly-there-solcremen på underben-basserne – DEN kender jeg! Må prøve Thalgos og endnu engang prøve at krybe ud af helårs jeansene.. Forsøgte een gang sidste år og droppede det ved første “hvide sande-joke”.. Hurra for ferier sydpå hvor de hvide ben kan luftes!

  31/07/2013
 • Der er jo også indbygget solfilter i skinnebenene, det er derfor de aldrig bli’r brune. 😉

  31/07/2013
 • Hvor kan vi finde Liv henne i blog land ?

  31/07/2013
 • Anne B

  Hvad hedder livs blog?

  31/07/2013
 • Jo

  Thumps up for de selvbrunere… Læser også med hos Liv : )

  31/07/2013