Mød Danmarks første beauty-blogger

Jeg er vild med Sara Rostrup, som jeg har siddet i Danish Beauty Award-jury med. Hun er knalddygtig, virkelig sød og brænder for det, hun gør. Sara er skønhedsredaktør på Eurowoman og kan med rette blære sig med at være den allerførste beautyblogger i Danmark. Tjek hende ud på Youblush og nyd hendes gæsteindlæg om sommeranbefalinger her:

 1. Solcreme hver dag er et must for mig om sommeren. Jeg er vokset op med en mor, der konstant smurte mig ind i solcreme, inden jeg gik ud i solen. Vanen har jeg taget med mig og praktiserer den hver dag uanset vejr. Fra morgenstunden kommer jeg Sunlight Soufflé fra Amazing Space i ansigtet og på halsen og brystet. Den har ikke særlig høj faktor, SPF 24, men den giver en god grundbeskyttelse, hvis jeg ikke skal være udenfor hele dagen. Den hverken blokerer porrerne eller giver en hvid hinde. Med i tasken har jeg Sun Reflexe SPF 50 fra Avène, der fylder mindre end en iphone.
 2. Bare ben kræver ofte mere pleje, end når man går med strømpebukser eller jeans. Efter et besøg hos Josh Wood Atelier i London, hvor jeg nød en pedicure, imens jeg fik farvet hår, har jeg sværget til den her bronzeserum (Perfect Legs Skin Miracle fra This Works), som de kom på mine ben til sidst. Den giver det smukkeste skær og en anelse farve.
 3. Jeg elsker cremeblush uanset årstid, men en let pinkfarvet geleblush på solgylden hud er ekstra smukt. Color Adapt Blush fra Sephoras egen linje er både fin og nem at have med i tasken. Den er transparent i farven, nem at bygge op og fungerer lige fint på læber som på kinder. Jeg skal have hamstret, for den findes bare i begrænset sortiment.

SNUP TIPPET: Du kan følge SaraBeautyspace og dine andre favoritblogs på Bloglovin’ her og/eller: For dig der signer up til mit nyhedsbrev, kvitterer jeg med en GRATIS (og underholdende) HUD-TRICK GUIDE, (der virker). Det foregår med et klik her.

23/07/2013
Fuld genopladning med ø-hop deluxe
26/07/2013
Derfor lander hybenfrø-olie lunt på hudens hitliste

Kommentarer

 • @ Karen, lad mig vide, hvad du synes.

  @ Henrik, jeg giver dig helt ret, og selv holder jeg mig til skemaet her: http://www.skinacea.com/sunscreen/uv-filters-chart.html#.UfJM4kDU-M8
  MEN. Det er en utrolig lækker bodylotion og som jeg har skrevet før, hvis man decideret skal solbade, så husk at holde øje med ringen om UVA.

  @ Camilla – jeg synes først og fremmest du skal lave de aku-pressur-tryk omkring øjnene, der tidligere har været lagt på bloggen. Søg under ‘kragetæer’. Derudover ved jeg præcis, hvem der har et øjenprodukt, du vil få glæde af. Skriv til hende her: http://www.lisalise.com/ (jeg kender flere med sarte øjenomgivelser, som hun har hjulpet). Hils fra mig.

  @ Lis – dét emne behandles (pudsigt nok) i løbet af de næste par dage på bloggen.

  Stor hilsen Anette

  26/07/2013
 • Lis Montes de Oca

  Kære Anette; Når du er tilbage fra ferie, vil du så ikke komme med et tip til mine feriebrune men noget tørre arme og ben. Jeg synes ikke, kan jeg “smøre dem op” og olie på armene ender på tøjet efter en arbejdsdag på kontoret Tak

  26/07/2013
 • Camilla

  Kære Anette,

  Først og fremmest, tusind tak for en skøn blog. Jeg nyder hvert indlæg, og jeg elsker din måde at gå dybere i dine undersøgelser, oplevelser og forklaringer i denne store skønhedsjungle. Stort tak herfra!

  Jeg skriver til dig, da jeg er en frustreret 26-årig. Jeg har fået linier omkring øjnene, ja det er jo nok nu, den slags begynder, men jeg mærker altså en generel strammende følelse omkring mine øjne. Jeg har forsøgt mig med alverdens dyre øjencremer, men mine øjne, og hud for den sags skyld, er meget følsom, og jeg ender altid med, at mine øjne løber i vand…hele dagen!
  Jeg har derefter forsøgt mig med økologiske, blidere øjencremer, men jeg føler ikke, at de gør noget for at bekæmpe og opstramme…det er en for kortvarig følelse og lindring.
  Jeg har prøvet alt fra Beauté Pacifique, Ole Henriksen, A-derma, Organic Pharmacy osv..
  Kender du til en god øjencreme, som ikke generer den sarte hud, som ikke får øjnene til at ligne en grædefærdig pige, som “mætter” huden og plejer?

  Jeg vil blive så uendelig glad for et forslag.

  Sommerlige hilsner fra en glad læser

  25/07/2013
 • henrik boysen

  Syntes solcremen fra Amazing Space, indeholder nogle rigtig gode ingredienser, det er bare øv at den ikke beskytter mod de farlige UVA stråler, som jo er en stor årsag til at huden ældes får pigmentpletter, rynker og ujævn hud tone.
  M.V.H http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk

  25/07/2013
 • Vinni

  Hej Annette.
  Lige et spørgsmål der ikke er så relateret til din tekst – jeg har læst om de der falsker med vand på spray som skulle være gode for huden hvis man sidder meget foran computeren – f.eks. la roche possay Thermal Spring Water.

  Hvad er det de gør og kan det evt hjælpe på skinnende hud? Har overvejet om det kunne være indeklimaet der gør min hud skinner sidst på dagen?

  På forhånd tak.

  mvh

  24/07/2013
 • Karen

  Så er der bestilt “ben-creme” – glæder mig til at prøve den 🙂

  24/07/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.