Mød Julia

Du kender hende sikkert allerede. Julia med det store, smukke hjerte og den smækre pen i både bøgerne, på bloggen og i dagspressen. Hun er branding- og kommunikationsekspert og et levende, dragende og ikke mindst morsomt overflødighedshorn, når det gælder alt fra PR-værktøjer til, hvordan man får sociale medier til at spille. Ærligt og ægte.

Julia er lørdagsgæst på Beautyspace, og som du måske husker, så er der bare ét spørgsmål til bloggens weekendgæster:

Hvad vil man arbejdsmæssigt ikke kunne betale dig for at lade være med?

Det er et fuldstændigt fantastisk spørgsmål, Anette. TAK! Jeg kommer aldrig til at holde op med at skrive. Jeg tror ikke, der er én ting i mit liv, der har betydet så meget for mig at gøre, eller at kunne, som det at skrive. Jeg har skrevet døre åbne for mig selv og andre; brugt ordene og skriften til at komme videre og ud. Jeg har skrevet mig ind i en ny virkelighed, og skrevet mig ud af sorg. Jeg har slidt tastaturer og kuglepenne ned, blot for at holde fast i, hvem jeg er, hvordan verden kan være, og hvor jeg gerne vil hen. Jeg kommer tættere på at forstå verden, når jeg skriver på, om og i den, og jeg lider af kronisk skrivekløe. Samtidig er det at skrive mit håndværk – det er det fag, jeg kan, og det sted, jeg hele tiden er nødt til at udvikle mig, for at blive bedre, skarpere og mere præcis. Der er andre ting, jeg heller ikke vil holde op med, såsom at kysse min mand og mine børn, at gå på arbejde eller at nyde god rødvin. Men det at skrive, det er mit og det er mig, og jeg kan gøre det uden hjælp.

Du finder Julia HER og på Instagram HER.

Er der noget, du (arbejdsmæssigt) aldrig ville lade være med, uanset om du fik betaling eller ej?

SNUP TIPPET: Få en gratis hudtrick-guide, når du hooker op på Beautyspace HER

@beautyspace på INSTAGRAM

17/10/2014
Så kort kan det også gøres
20/10/2014
Work hard. Rest hard

Kommentarer

 • @ Marina – Flid og kløgt!

  @ Tina N – Ja, og jeg tror, der er nyt på vej på den front.

  @ Dorte D – Åhhh, søde D.

  @ Lene J – Enig.

  @ Charlotte Johansen – Jeg synes, det er fint bare med mini’en og du kan bruge aloe gel.

  Stor hilsen Anette

  20/10/2014
 • FAn

  18/10/2014
 • Charlotte Johansen

  Hej Annette, Jeg har et spørgsmål relateret til noget lidt andet: du har tidligere anbefalet nuface som dit fortrukne face gym apparat. Nu har jeg undersøgt det lidt, og hvilken skal jeg vælge? Der er en mini og en trinity af slagsen, så vidt jeg kan se. Er der forskel udover prisen? Anbefaler du nogle alternativer til den gel man skal bruge? Hvilke hjemmesider kan bestille fra så man undgår told. Fx amazon.uk eller? Mange spørgsmål, håber du kan svare;-)

  18/10/2014
 • Lene Jespersen

  Julia er en skøn og meget smuk pige, man blir nærmest draget af Julia..

  18/10/2014
 • Dorte Daugaard

  Julia og Anette er den skønneste kombi!

  18/10/2014
 • Julia er fantastisk. Følger med på hendes blog og når hun optræder på TV og nyder det hver gang:-)

  18/10/2014
 • Man kan ikke andet end holde af Julia og hendes skriverier. Og beundre hende for både hendes helt enormt store arbejdsiver og -flid.

  17/10/2014