Mød ms. Gitte – en insider

Jeg får mange søde mails og opkald, der går på, hvordan man får stiletterne sparket indenfor i skønhedsbranchen. Og der er jo mange muligheder lige fra makeup-artisteri, journalistik og PR til at blive cremekok i eget hus. En af de mest passionerede, jeg kender, er PR-chef for Origins, Gitte Trier. Hun har både pluslister, minuslister og noget med pink læbestifter og life saving favoitter. Se med her:

Hvordan landede du i skønhedsbranchen? Jeg har altid været tiltrukket af den lige siden skolepraktikken i Matas som 15-årig til en senere læreplads også hos Matas. I lang tid var jeg dog i tvivl, om jeg bedst kunne lide helse- eller skønhedsafdelingen. Sidstnævnte vandt.

Hvad er det bedste ved dit job? Uha….den er svær. Kan jeg svare ALT? Jeg er fascineret af, at en øjencreme kan blive uundværlig, og at en concealer kan redde ens dag – men mest af alt elsker jeg at være i kontakt med mennesker, uanset om det er mine kollegaer, journalisterne eller vores kunder. Og som PR Manager er jeg heldig ofte at få et smugkig ind i fremtidens tanker og lanceringer.

Dine 3 skønhedsfavoitter netop nu? Lige i øjeblikket skriger min hud på fugt, så fugtmasken Drink Up er min redning. Jeg kan godt finde på at bruge den mange aftener i træk i stedet for natcreme – og kan se en tydelig forskel. GinZing Refreshing Eye Cream er også en forfriskende favorit – specielt i perioder, hvor jeg rejser meget. Og så er jeg i øjeblikket vild med MACs Fortified Skin Enhancer, fordi den giver naturlig glød – og jeg kan bruge den i stedet for makeup. Til sommer bytter jeg den dog ud med VitaZing.

Hvad vil man aldrig finde i dit toiletskab eller makeuppung? Man skal jo passe på med ordet aldrig, men umiddelbart vil jeg sige A-vitaminsyre-produkter, pink læbestift og turkis eyeliner.

Dit bedste skønhedstip? Det må være at læse Dr. Andrew Weils bog Healthy Aging. Han siger: få din søvn, spis sundt, lev sundt og gør noget hver dag, som gør dig glad. Huden afslører, hvordan du har det – og jeg oplever, den er nemmere at passe, hvis det indre følger med.

Har du en skønheds-aversion? Egentlig ikke. Jeg er ikke selv så meget for kirurgiske indgreb, Botox og lignende, men en aversion er det ikke. Skal dog tage mig selv i nakken, når en helt ung lys pige har masser af sort mascara på – i hård kontrast til hendes fine lyse øjenbryn. Så får jeg lyst til at vise hende et par tricks.

NB: Der er noget med et ekstra tip og noget Ms. Gitte glæder sig til – du kan se med her.

Og forresten…fra i morgen er det DIN tur til at vinde priser i anledningen af Danish Beauty Award. Bare vent og se løjer…

24/04/2012
TRENDUPDATE: Bryn på stribe & add ons
26/04/2012
The winner takes (not) all – der er også noget til dig

Kommentarer

 • Mette K Eriksen

  Tak for svar, det skal prøves 😉

  26/04/2012
 • Gitte Trier

  Hej Mette
  Ligesom Anette vil jeg godt berolige dig angående din BP creme. Der, hvor jeg selv sætter hælene i, er overfor de receptpligtige produkter, som til min hud ville være alt for skrap.

  jeg har et rigtig godt tips til dig angående ekstra solbeskyttelse til din VitaZing. Hvis du lægger A Perfect World SPF 35 UV face protector ovenpå VitaZing, så får du ikke bare ekstra beskyttelse, men den fremhæver også effekten af VitaZing. Det skulle du prøve 🙂

  26/04/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Mette E – du skal absolut ikke være bekymret over BP. Det er såkaldt a-vitamin ester, og stoffet har ingen irriterende virkning – i hvert fald ikke på niveau med avit-syren, som du kun kan få på recept.FANTASTISK med dit løb…jamen, teknikken virker.

  Jeg lader Gitte svare på det med VitaZing.

  Stor hilsen Anette

  26/04/2012
 • Mette K Eriksen

  Og forresten… Tak for løbetippet. Er begyndt at løbe 3 km hveranden dag. Har virkelig ikke kunnet tage mig sammen til motion af nogen art, med en supertravl hverdag, men 20 mins løb, kan jeg lige overskue og det har gjort underværker for min halvfesne hud og trætte øjne.

  25/04/2012
 • Mette K Eriksen

  Blev lige lidt bekymret over det med A vitaminsyre. Har lige kastet mig ud i Beaute Pacifiques Super 3 Booster og den er virkelig god til at friske huden betydeligt op. Men man skal dog lige være lidt varsom i starten. VitaZing er også min mest brugte dagcreme (love it) men synes det er lidt svært, når jeg skal ha’ ekstra solcreme på i foråret/sommeren. Er der et trick, hvor man kan bevare det dugfriske og samtidig få ekstra solfilter på?

  25/04/2012
 • Åh, hvem der bare arbejdede for Origins!

  25/04/2012
 • Kære alle,

  1000 tak for jeres kommentarer.

  @Marianne – jeg er glad for BB farve 01 fra Origins, men endnu mere glad for VitaZing.

  @Anette J – jeg synes det hjælper, at have let fugtet hud omkring øjnene og så bruge tid på at fingerklappe en creme ind (ekstra fugtmættende – behøver ikke være en øjencrem) og gerne sammen med aku-pressur-tryk.

  @Anja og Pernille – jeg vil lægge hovedet på bloggen snart ;o)

  Stor hilsen Anette

  25/04/2012
 • Pernille: Ja, det vil jeg også gerne vide – det må være drømmejobbet (i hvert fald i min verden 😉 )

  25/04/2012
 • Jeg ville også vildt gerne have et ben indenfor i skønhedsbranchen, men er ærligt talt lidt ideforladt mht. job og uddannelse :/ Hvad med dig Anette, har du lyst til at fortælle hvordan du nåede til der, hvor du er i dag? 😀

  25/04/2012
 • Anette J

  Den grønne maske er bare god! Og et spørgsmål: hvis områderne omkring øjnene trænger til lidt ekstra pleje – hvad gør så (bruger øjencreme)? Findes der særlige fugtmasker eller andre gode sager?

  25/04/2012
 • Gitte Salling

  Er vild med VitaZing!

  25/04/2012
 • I sidste uge havde jeg forvoldet mig til Kbh og ind i magasin hvor de søde piger fra origins kunne forklare mig forskellen på vitazing – som jeg er vild med- og så deres nye BB creme. Den ser rigtig dejlig ud, fik dog ikke prøvet den idet de ikke havde de små testere. Hvad er din erfaring Anette? er den lige så god som vitazing?

  25/04/2012
 • Origins får kun et bedre rygte ved mig ved at

  1. se en af de seje kvinder bag
  2. At jeg reelt kommer til at kunne prøve et par produkter af som guf til mig selv – jubii! 😉

  Glæder mig til at høre mere fra DBA.

  25/04/2012
 • Gitte Trier

  Hej Birgitte
  Begge produkter giver huden en flot glød, som jeg godt kan lide. Desværre bliver mine kinder hurtigt lidt røde om vinteren og så neutraliserer MACs produkt det røde lidt mere end VITAZING. Men… ligeså snart min hud får bare en anelse forårsfarve, så er det tilbage til VITAZING.

  25/04/2012
 • Hvad er forskellen på det mac produkt hun nævner og vitazing? Sidstnævnte er vist den du har anbefalet mig Anette (jeg er så dårlig til at huske navne på produkter)

  25/04/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Annette – der er bestemt ikke noget i vejen med A-vit-syrecreme, men vi har alle forskellige grænser. Det vigtige er, at der er tale om et lægemiddel, som derfor kræver særlig vejledning og omhu. A-vitamincremer kan du rask købe, og her vil jeg gerne sende en varm anbefaling efter Beauté Pacifique. Stor hilsen Anette

  25/04/2012
 • Smuk quinde! 🙂

  25/04/2012
 • Gitte Trier

  Hej Charlotte
  Så ligger der noget på linket, hvor du kan læse hvad det er jeg glæder mig til 🙂

  25/04/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Marie R – selvom cyberspace-venner jo er lidt flygtige, så skal man ikke kimse af dem – agree.

  @Louise W – hjælpen udefra er jeg i hvert fald taknemmelig for. Ikke kniv og sprøjte, men de smørbare alternativer.

  Stor hilsen Anette

  25/04/2012
 • Godt at høre en insider der er imod det kunstige – og ja, skønheden kommer indefra (med lidt hjælp)! God dag til alle 🙂

  25/04/2012
 • Marie Rasmussen

  Hende Gitte der, hun virker da rimelig cool (Fuldstændig ligesom dig Anette !!!) – Kender ikke rigtig ORIGINS produkter, men har flere veninder der sværger til dem. Har linket mig op til ORIGINS via Facebook nu, det er nemlig en god og underholdende måde (for mig) at lære “nye venner” at kende på 🙂

  25/04/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Charlotte – VitaZing ER et must, og fortryder du, køber jeg gerne resten ;o) Manden på billedet er dr. Andrew Weil, som Gitte Trier anbefaler at læse….
  Mange hilsner Anette

  25/04/2012
 • annette

  Hej
  Hvad er der galt med A-vitaminsyre-
  produkter?

  25/04/2012
 • CharlotteK

  Hvem er manden på billedet?
  Og så ville jeg gerne se, hvad det er, Ms. Gitte glæder sig til, men der er ikke noget link…;-)
  Og den der VitaZing bliver jeg nødt til at kigge nærmere på, nu har jeg hørt så meget godt om den efterhånden.

  25/04/2012