fbpx

Mød to af bloglands lækreste madammer

Beautyspace hænger ud i sommerlandet og inviterer en cool samling badegæster på bloggen.  Samtidig nyder jeg livet i hængekøjen – så tilgiv længere svartider. I dag får du skønne ord fra blogkvinderne bag BeautyJunkie, som altid er et lækkerhedsbesøg værd:

For os handler sommeren om enkle beautyløsninger, beskyttet hud og smukke farver til solbrun hud.

 • Gel-nails på tåneglene er genialt. Neglene på tæerne vokser langsommere end på hænderne, så en behandling holder snildt 4 uger, hvilket også betyder 4 uger med pæne tæer. Birgitte er fan og skyder sommer- og sandalsæsonen i gang med en tur hos WannaShine på Østerbro, så fødderne er i tip-top stand. Årets første behandling var på stadig vinterblege fødder, så valget faldt på en afdæmpet farve. Men bare vent. I denne måned står den på pink, hvid og koral.
 • Cecilies sommeritual er eyelash extensions. De er perfekte om sommeren, så man slipper for den altid skuffende vandfaste mascara. Med fine kunstige bambivipper kan man hoppe i vandet uden det resulterer i pandaøjne, og man er stort set good-to-go, når man springer ud af morgendynen. En lidt dyr, men pæn og tidsbesparende investering i sommerperioden.
 • Nemme læber er key for os om sommeren. Ikke noget med lipliners eller tunge læbestifter. Nej, det skal helst kunne hives op ad strandtasken og smækkes på uden spejl. Vi elsker Cliniques ChubbySticks eller Revlons Lip Butters, som bare giver let farve.
 • Krops olier! Vi ved godt, at det er et af de ældste tricks i bogen, men lidt olie på benene kan gøre underværker, da det både syner benene slankere og gør godt for tør sommerhud. Vi bruger også olie på arme og kraveben – og især den fra Sasé har en lækker konsistens og duft.
 • Solcreme med farve er en god idé, hvis du har ujævn/uren hud, men synes foundation og solcreme bliver for kaget. Den fra Vichy giver en let dækning, der både tager rødme eller en stædig bums, og så er der SPF50 i.
 • Beachy hair! Endnu en klassiker der holder sæson efter sæson. Snyd dig til jeg-har-lige-væltet-mig-i-middelhavsbølger-hår med en god saltvandsspray og endnu bedre, lav den selv i køkkenet, hvor du får opskriften her.

SNUP TIPPET: Du kan følge  The BeautyJunkies, Beautyspace og dine andre favoritblogs på Bloglovin’ her og/eller: For dig der signer up til mit nyhedsbrev, kvitterer jeg med en GRATIS (og underholdende) HUD-TRICK GUIDE, (der virker). Det foregår med et klik her.

20/07/2013
Bare hans stemme er nok
23/07/2013
Fuld genopladning med ø-hop deluxe

Kommentarer

 • JK

  Hvad er det for en af solcremerne fra Vichy, I har gode erfaringer med?

  24/07/2013
 • Tak Lise. Synes du skal give shellak på tæerne en chance! Pæne tæer uden bøvl er undervurderet her i sommersæsonnen. x Birgitte

  23/07/2013
 • Tak Heriette 🙂 x Birgitte

  23/07/2013
 • Henriette

  Super tips fra 2 skønne makeup tøser!!

  22/07/2013
 • Lækre tips piger… jeg har flere gange tænkt på at prøve shellak på tæerne….

  22/07/2013