Modefrugten du IKKE vil gå glip af

granat

Lad dig ikke narre af facon og størrelse, der til forveksling minder om en håndgranat. Og bevar roen, når et overvældende antal frø eksploderer i mundhulen og lader en bittersød smag tilbage. For der er sund mening med bombardementet. At kaste sig over et granatæble og mæske sig i det rubinrøde frugtkød er nemlig en skattet skønhedsanbefaling. Ikke af de nye, men af de vedholdende. Granatæblet er blevet en foretrukken superbabe i det fornemme superfood-selskab, hvor adgangskravet er beskyttende antioxidanter…i rigelige mængder. Spis dem og smør dig i dem.

SNUP TENDENSEN: Øko-glade og prisvenlige Weleda, som efterhånden er en ældre dame på snart 90 år, har tilføjet nye granatæble-cremer til sin prisvindende håndcreme i samme serie. Jeg er vild med serummet, der udover at dufte svagt, men fint, af blodappelsin og vanilje, trænger hurtigt ind i huden. Og nej, serum er ikke et marketingstunt, men en undertrøje for hud, der trænger til et ekstra skub under cremen. Skubbet her går på fugt og opstramning (mest fugt).

NB: Har du hentet din Kiehl’s gave i Magasin? Og tak til den faste beautyspace-læser, der har spy-skudt Kiehl’s billederne til højre på bloggen. Hun hedder sørme også Anette. Tak til Cirkusprinsessen  for det appetitlige foto og tak til min uundværlige webguru-Britta.   

01/09/2010
Kiehl’s BEAUTYSPACE # 3 Gave til dig. Ja, dig!
05/09/2010
De 3 hudpleje-FEJL kvinder begår

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Jeg henter min gave i Magasin i Århus når butikken åbner 🙂
  Grantatæbler er helt igennem fantastiske og skønne. Både smagen, duften og skønhedprodukterne. The Boddy Shop forhandler i øvrigt også produkter med granatæble 🙂

  04/09/2010
 • Er så ærgelig over at jeg ikke nåede i Magasin…men så fortjener jeg vist også at trøste-shoppe en lille weleda-sag. Elsker deres produkter. Er i øvrigt glad for e-vitamin-tippet, som du bekræftede (der kommer lidt om det – og dig på bloggen én af dagene)!

  04/09/2010
 • Den her video forklarer ret godt hvordan man klarer sådan en bandit!

  http://politiken.tv/tjek_dk/tvmad/article671223.ece

  Jeg har hentet min Kiehls gave i dag og synes allerede lip balm’en gør sig godt!

  04/09/2010
 • Skøn frugt, enig, men et frygtelig arbejde at få de små sunde dimser ud af deres skal UDEN at ligne noget fra det Stockholmske blodbad bagefter. Har du et tip (udover at bruge forklæde, tænker jeg lige 🙂

  04/09/2010
 • Jeps – har hentet. Lip balm + lille ekstra gave (i mit tilfælde en lille body lotion i travel size). Helt klart værd at tage forbi Maga!! 1000 tak for at sætte det i værk, Anette!!

  Og Weleda granatæble er god!! Har ikke prøvet serummet, men brugt olien som natcreme når min hud har tørstet meget – og den har virket!!

  03/09/2010
 • Gitte L

  Jeg ville meget, meget gerne, men kommer desværre ikke til at hente min Kiehl’s gave i Magasin Kbh. Bor i Fredensborg, og har desværre ikke mulighed for at komme til byen.

  03/09/2010
 • Jette

  Kombi af Weleda og granatæble må bestemt afprøves!
  Enig i at det smager fantastisk, så sikke et held at det samtidig er super sundt :o).

  03/09/2010
 • Susan

  For øvrigt er også en del mænd glade for serum, fordi det er nemt at fordele og man kan mærke forskellen øjeblikkeligt 🙂 …Og vedr. granatæble, det skal lige “bankes løs” udefra – forsigtigt fx ned i en bordkant hele vejen rundt – og skær så kun over i skallen og drej halvdelene forsigtigt fra hinanden – gerne med noget under for der kommer ret meget saft ud… Men så har du de fineste kerner lige til at spise.

  03/09/2010
 • Yummi! Granatæble smager fantastiske – hvis den bare ikke var så besværlig at “pille”. I New York kan man få helt renset granatæble, som snack “on the go”. Og det var en opfordring til grønthandlere – opskåret frugt er et hit!

  03/09/2010