fbpx

Modeugens backstage-kig i de kloges gemmer # 1

Du har sikkert hørt om prisvindende Anne Staunsager, der som ypperlig makeupartist ikke bare hiver priser hjem, men også laver ansigter, som var modeugen en kunst-event. Jeg glæder mig i hvert fald vanvittig meget til at se, hvad hun har fundet på af showkunster til modeugens Stine Ladefoged,  Wackerhaus, Designers Remix og Peter Jensen. Om de 3 største uundværligheder i år siger Staunsager:

 • Lumi Magique Primer fra Loréal er det produkt, der bedst får gløden frem i huden. Jeg blander den i foundation eller bruger den alene på fugtmættet hud.
 • Biodermas magiske makeupfjerner (fra de franske apoteker) er uundværlig, når jeg skal rense modellerne af fra de shows, de lige er ankommet fra. Den er mild, super effektiv, tager al slags makeup af og du kan lægge nyt på med det samme uden fedteri.
 • False Lash Telescopic mascara fra Loréal er den bedste mascara, jeg nogensinde har prøvet. De kommende dage er den min absolutte musthave til at give pigerne ekstra intense vipper. Á la Twiggy.

SNUP TIPPET: Anne Staunsager har flere makeupjern i ilden – heriblandt rollen som L’Oréal Paris’ chefmakeupartist. Vil du mærke suset fra modeugen og nyde en gratis makeover så kig forbi L’Oréals Powder Room i Østergade nr. 13, 1 sal i hjertet af København i dagene 8. – 10. august fra kl. 12-17 dagligt. Der er også neglebar, wifi-lounge med forfriskninger og mulighed for at få taget dit eget beauty-billede. Hurra for at nogen åbner modeugen for alle – endda kvit og frit.

HVEM VANDT BLISS-konkurrencen? Det gjorde heldige M, Birdie, Lena H, Helena Harbo Andersen, Camilla K Olesen, Dana og Kirsten V Nielsen. Der er også 3 næsten lige så heldige trøstepræmievindere, som afsløres kl. 13.00 på iPad-versionen af Beautyspace (som også fint læses på computer). Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk.

 

06/08/2012
Kinamanden
08/08/2012
Skønhedsredaktørens short cuts

Kommentarer

 • Jeg er desværre sidst i tyverne, men derfor er der stadig bare flere muligheder i KBH. Ville ønske at der var samme muligheder for at få visse mærker her til Jylland.

  KBH er en fed by, men jeg har det nu egentlig meget godt med at tage på besøg derovre et par gange om året. Kan også blive for meget med alle de mennesker og virak, synes jeg 🙂 Er nu egentlig ret glad for Herning. 😉

  09/08/2012
 • Louise

  En teleskopmascara!!!! Lyder som noget der skal prøves 🙂

  08/08/2012
 • Kirsten V Nielsen

  🙂

  08/08/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Hurraaaa hvor dejligt, hvor er jeg heldig, vildt glad og rigtig spændt på at prøve Bliss. Jeg tror jeg bliver en stor fan.

  Tusind tak.

  Jeg skal nok vende tilbage og fortælle om virkningen på Bliss.

  Rigtig god dag.

  Stort knus & kram,
  Kirsten

  08/08/2012
 • Kære alle,

  Mange tak for jeres gode ord.

  @ M – det føles godt at være en skat.

  @ Anja – jeg husker, du engang har nævnt din alder (først i 20’erne-agtigt), så du skal da klart prøve at bo i Kbh. Jeg har stadig Kbh-hjemvé efter 15 år på stenbroen.

  Stor hilsen Anette

  08/08/2012
 • Nørj mand – tillykke til de heldige BLISS-vindere 😀 Og gid jeg dog nogen gange boede i KBH – ville straks smutte forbi Powder room’et 🙂

  08/08/2012
 • Anna

  Herligt med noget backstage-guf!

  07/08/2012
 • Birgitte

  Skægt med de L’oreal produkter – man burde nok give dem en chance….

  07/08/2012
 • Joan

  GUUUUD hvor famtastisk en ide at lade alle komme til fadet. Skal da KLART forbi!!!!!! Tak for tippet.

  07/08/2012
 • Heidi

  Så mangler vi bare de åbner ugen for jyderne også – men så går det der Copenhagen måske lidt af det? :O)

  07/08/2012
 • M

  WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Du er en skat! Jeg elsker konkurrencer – især dem man vinder!!! Klem fra M

  07/08/2012
 • Marie Rasmussen

  Kan lige så godt være ærlig og sige at jeg er DØD MISUNDELIG på de heldige BLISS vindere … Men føler mig nu alligvel lidt som en vinder – får jo dagligt beauty-guf i min indbakke :0)

  07/08/2012
 • M

  M? Som i mig? Jeg føler mig enormt ikke-heldig for tiden, så jeg kan næsten ikke tro det er mig, men er det? Åååårhhhhååå, er det?

  07/08/2012
 • århhh. Jeg havde håbet !

  // K

  07/08/2012
 • Lovisen

  Er altid fedt at høre om de dygtiges favoritprodukter, og især fedt når det også er i den prisvenlige kategori. Det kan jo være nødvendigt her oven på sommeren :)Tillykke til de heldige vindere, sikke en skøn præmie – jeg x’er lige fingre til kl. 13 🙂
  Velkommen tilbage fra ferien, du har været savnet…

  07/08/2012