fbpx

Modeugens fineste øjne plus en anden vigtighed

Ole Yde var tilbage under modeugen og tak for det. Makeuppen var smuk med 70’erne trukket ud i smokey eyes med lige dele gangster og dekadence. Huden holdt helt matmoderne (husk fedtsugende blotter-papir i tasken), mens læberne fik en lys syrenfarve, der endnu ikke er landet på billedet (hvor modellen trænger til denne kur). Kinderne er kun strejfet af farve.

Hele molevitten er kreeret af makeupartist Rikke Dengsø og MAC, som også  stod bag looket hos Veronica B. Vallens – igen med en 70’er-reference i form af en fed, græsgrøn eyeliner. Vil du se meget mere makeup fra modeugen, så kig forbi er min gode blogkollega Sara Rostrup.

DU VIL VIDE DET HER: 1) På Instagrams @beautyspace holder vi snigpremiere på Origins nye KissZing, som du kan få læberne i før, den kommer i butikkerne. Vinderchancerne er gode, for Origins har sat 24 stk. på højkant. 2) Mandag morgen kl. 8 sharp trykker jeg på sendknappen til februars VIP-beautyspace-boost-bog-pakke. En pakke, jeg har glædet mig til siden sidste sommer. Om 48 timer vil du forstå hvorfor. VIP-events og pakker sendes ud via listen her, hvis du ikke allerede står der.

29/01/2015
Jeg har noget med ham her
02/02/2015
Det’ februar. Det’ mandag. Det’ Marie. Hello!!

Kommentarer

 • Jeg havde også glædet mig til at se bogpakke, men har heller ikke fået mail selvom jeg er meldt på flere gange. Når der er nye indlæg får jeg mail…
  Kh Camilla

  03/02/2015
 • 1000 tak for jeres gode kommentarer. Lige konkret:

  @ Sisi – VIP-bog-pakken gælder som regel kun et døgn, og den er desværre væk. Vippeserum virker også på bryn ;o)

  @ Louise – Vil du prøve at sende mig en mail på open-mind@mail.dk ?

  Stor hilsen Anette

  03/02/2015
 • Sisi

  Har lige set mailen om VIP-pakken – og er SÅ tæt på at slå til!
  Men den ER jo til vipper, og jeg havde egentlig tænkt på at købe (læs:spare op) til M2 Brows..
  Er den til vipper et genialt kombi-produkt som jeg kan bruge til begge dele – eller er det bedst at holde sig til Brows, hvis det mest er brynene der trænger til hjælp? (Lidt længere vipper skader jo aldrig, men brynene trænger altså mere…)
  Hjælp!

  02/02/2015
 • Louise Eckhardt

  Jeg har ikke fået mail selvom jeg er skrevet på? Er spændt på hvad pakken er:-)

  02/02/2015
 • Nadde

  Monday monday….

  01/02/2015
 • Marleen

  Håber helt vildt at være den heldige vinder 🙂

  01/02/2015
 • CharlotteK

  Hvor er den flot, make up’en på det nederste billede.

  01/02/2015
 • Kirsten T

  Spændende

  31/01/2015
 • Anne Sofie Arildsen

  Nej hvor smukke læber, hvor ville jeg godt vinde

  31/01/2015
 • Det er lige mig, den makeup. Især læberne er interessante 🙂

  31/01/2015
 • Kirsten

  Glæder mig og krydser fingre igen

  31/01/2015
 • Tine W

  Smuk, smuk makeup. Glæder mig til at se på mandag 😉

  31/01/2015
 • Helle Andersen

  Glæder mig til at se hvad der er mulighed for i den bogpakke…

  31/01/2015
 • Marianne Fristeen

  Det lyder spændende. Glæder mig til mandag morgen!

  31/01/2015
 • ninia

  glæder mig usigeligt

  31/01/2015
 • Bodil

  ja, jeg vil gerne vinde -:))

  31/01/2015
 • Christina Hansen

  Havde virkelig set frem til weekenden, men nu skal det bare blive mandag – i en vis fart.
  Uuh, hvor spændende!

  31/01/2015
 • Ingelise Rasmussen

  Origins er bare lækker helt igennem. Krydser alt for at vinde.

  31/01/2015
 • Sidse Pipi

  Meget smukt og sikke en hud.

  31/01/2015
 • Helle Rick

  Glæder jeg til VIP-mailen mandag morgen. Det lyder vildt spændende.
  Flot makeup på kvinden med de ekstremt tørre læber 😉

  30/01/2015
 • Forevigt forelsket i både farvet eyeliner og lækre smokey eyes! Vildt flotte looks til årets modeuge.

  – Katrine Bjarnhof
  http://sincerely-k.dk

  30/01/2015
 • Karoline Lundberg

  JEG VIL HAVE DEN MAKEUP – nederst!
  #vildmeddet !
  Og glæder mig til VIP-mailen 😉

  30/01/2015
 • Elisabeth

  Kære Anette

  For det første; kan man komme i betragtning til Origins hvis man IKKE er på Instagram? Prøver at begrænse min tilstedeværelse på diverse medier…. Men det kan selvfølgeligt få som utilsigtet konsekvens at der er konkurrencer jeg må gå glip af….

  Dernæst; glæder mig barnagtigt meget til mandag-beautyspace pakkerne er nemlig månedens gave fra Elisabeth til Elisabeth- men får også en snas angst for at jeg er gået glip af en bogpakke fra januar og må derfor høre om det utænkelige er sket: Har jeg misset en vigtig opdatering eller har der ikke været noget bogpakker i januar? Håber det sidste. Kan ikke magte det første.

  God weekend-Elisabeth

  30/01/2015