Mød modeugens makkerpar extraordinaire

Vidste du, at mælkeprodukter er den mest veldokumenterede årsag til uren hud (ifølge hudlæge Janne Touborg) ?

Backstage krøb de små bæster i skjul, da eksperten – Søren Hedegaard – tog makkerparret her op af tasken: Embryolisse fugtcremen og MACs Skin Enhancer Illuminateur. Helt væk var den urene hud dog først, da SH havde ’prikket ud’, som han kalder det: Med spidsen af en vatpind satte han mindre end et knappenålshoved concealer på selve bumsen og duppede derefter forsigtigt for at tone ud.

SNUP TENDENSEN: Nu skal der ikke går lalleglad jubel i pennen, men jeg ER altså voldsomt vild med MAC’s tryllecreme på billedet – tænk BB-creme (selvom det ikke står på tuben). For hvem vil ikke gerne have en genvej til lækker, frisk hud med glød (men minus marmorskær)? Den fugtmættende smøre (tilsat både SPF 35 og lidt snydedækpudder) får farveforskelle og små ujævnheder til at tage flugten. Brug den alene ovenpå dagcreme eller under foundation. Jeg er fan. (235 kr.). NB: Miss Jo har vinderchancer i dag.

02/02/2012
Derfor skal du nyde hr. Yde
04/02/2012
Bryster i Børsen

Kommentarer

 • Lotte

  Kære Søren
  Tak skal du have. Jeg vil prøve med olien i foundation, og gætter mig så frem til at det skal være en flydende foundation, og ikke en mineral pudder, som jeg bruger nu. Det ser meget fint ud når jeg stiger ud ad døren om morgenen, men holder absolut ikke ved. Måske skal den gemmes væk til det bliver lunere i luften. Endnu engang tak Søren og Anette.

  10/02/2012
 • Camilla Ahlefeldt

  Kære Søren
  Mange tak for din respons. Så snart muligheden byder sig, vil jeg afprøve MAC’en og Anettes bud, Bobbi Brown. Så håber jeg, at mindst én af dem gør underværker.

  10/02/2012
 • Søren Hedegaard

  Kære Camilla Ahlefeldt
  Jeg forstår dit problem med Consealerne. Som professionel makeupartist,ser jeg ofte at consealerne bliver for “lyserøde” – Jeg vil råde dig til at prøve MAC´s Pro Longwear Consealer – gå efter NC gruppen. den findes i mange farver – formodentlig skal du have en NC20 . Den vil typisk passe til den lyse nordiske hud .

  Mvh Søren Hedegaard

  09/02/2012
 • Søren Hedegaard

  Kære Lotte – og alle andre Beauty Addicts
  Embryolisse skaber normalt et ensartet fugtgrundlag for foundation og gør at man bruger meget mindre makeup. Den hjælper makeupcremen til ikke at “suge” sig fast til de mere tørre områder i ansigtet,hvilket forårsager et ujævnt resultat. Mit råd til jer der ikke synes at Embryolisse fugter nok er: Bland 3 dråber af MACs careblend oil i din foundation. Det gør makeuppen let og huden smidig og organisk,men stadigvæk med Embryolisse som den ultimative base.
  Kh Søren Hedegaard

  09/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Lotte,
  Jeg vil anbefale et kig på linket her https://beautyspace.dk/?p=8987.
  Har du prøvet et tyndt lag olie som undertrøje under din creme? Olie skal endelig på letfugtet hud – fx. under Pukka eller Balance Me’s nye cremer, som koster det halve af 500 kr. ;o)
  Stor hilsen Anette

  08/02/2012
 • Lotte

  Jeg købte for et par år siden Embryolisse, men den virkede ikke for mig – og det var endda på sommerhud, jeg prøvede. Lige nu er jeg lige så tør, som alle jer andre eller måske mere med mine 50 år. “Smørrer”I creme ovenpå makeup’en i løbet af dagen? Ligner og føles som Sahara fra midt på dagen og going downhill fast derfra. Savner en ordentlig dagcreme til tør og sart hud og en pris under 500,-

  07/02/2012
 • Kære ‘den kloge’ – du har SÅ meget ret. Jeg laver et D-vit fremstød inden længe. Tak for dit wakeup call til os andre. Stor hilsen Anette

  06/02/2012
 • Den kloge

  Husk at tage chalcium (og D-vitamin) tilskud hvis man ikke er på mælkevognen. Hvad nytter det med en dejlig hud, hvis knoglerne begynder at sige fra:O

  Har lige fået konstanteret D-vitamin mangel, og det har været noget af et wake-up call.

  05/02/2012
 • Charlotte

  Jeg er blevet vild med rismælk i min latte – den er lidt sød i smagen…Men det tog mig lige noget tid at komme dertil 🙂

  04/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @Fotos – du har helt ret. Fortified Skin Enhancer fås i flere nuancer. SUPER Dejligt med dine tried&tested erfaringer (jeg bruger den selv som underlagt, men synes dog ikke den kan sammenlignes med en farvet dagcreme). Mange hilsner Anette

  04/02/2012
 • @Pernille Larsen – jeg er ingen kostekspert, men mit ‘det-er-en-smags-sag’ forslag er at prøve havregrød med friske blåbær og hindbær (synes det slår havregryn 100 pct. af banen).
  @Charlotte – hvor HERLIGT at få dine erfaringer. Jeg skrev nemlig om Janne T’s antimælke-tip for snart halvandet år siden, så det er godt med en, der griber bolden og tilmed finder alternativer (har dog selv svært med ris- og sojamælk i kaffen…men har omvendt ikke akneproblemer, så jeg holder fast i minimælken).
  @Camilla A – Embryolisse findes ikke i Kastrup, men i Matas og Magasin bl.a. Og nej, MAC Skin Enhancer er ikke en concealer og kan ikke bruges i den sammenhæng. Blandt verdens bedste concealere er Bobbi Browns ‘Creamy Concealer Kit’, som jeg tror du vil synes om.
  @Marianne G – BB står for nogle for ‘Beauty Balm’ og ‘Blemish Balm’ for andre. Og ja, HELT i samme boldgade som Garnier’en.
  @Anja – Nyd du fortsat den iskolde mælk. Men for folk, der døjer med akne, er en mælkepause en idé.
  @Kira B – ak ja, niche bliver mainstream, fordi niche er hot. Men der er nu også noget tiltalende ved tilgængelighed. Tak for deling af dermalogica fif.
  @Louises Lakridser – Embryolisse hævder at være til alle hudtyper. Men med creme er det som med mad og alt andet: smag og behag. Har du en favoritsmøre?
  Mange hilsner Anette

  04/02/2012
 • BB creme, står vist for lidt af hvert… Beauty Balm eller Blemish Balm bl.a. Og så er der forskel på den “vestlige” BB creme og den “asiatiske”. Har hørt at den veslige BB creme er “bare” det samme som en tinted moisturizer. :/

  Men Prep + Prime Fortified Skin Enhancer kommer da i 4 forskellige farver, sådan at de passer til folks forskellige behov. Min mor blusser/rødmer meget i ansigtet, og de anbefalede hende den gule af dem til at ligger under hendes foundation eller pudder, og det hjalp virkelig meget. Så den er i hvert ski’e go’ som primer. Men jeg ville helt sikkert tage noget over den, men hver sin smag. 🙂

  @Camilla, jeg synes MAC laver en awesome consealer der hedder Studio Finish. Jeg har meget trælse mørke render under øjnene, og den tager dem uden problemer. LOVE IT! 🙂

  Tak for en lækker blog, Anette 🙂

  03/02/2012
 • Kira B.

  t.o. har fornylig set Embryolisse i MATAS!!! jep det passer, men dejligt hvis man syntes det er bøvlet at bestille overnettet og bruge sin fritid på at nå til posthuset i åbningstiden. HA jeg vidste godt det med mælken, får derfor kun minimælk på mine havregryn om morgenen. En af mine favoritter er Dermalogicas treatment foundation, som jeg varmt kan anbefale, den dækker rigtig fint og får huden til at fremstå ensartet, glat og fugtet på en virkelig rar måde 🙂 jeg døjer selv med små ar og misfavninger, rød næse og knopper, den dækker det hele til UG og stjerner- Glæder mig til flere tips

  03/02/2012
 • Åh det var altså ikke godt det med mælken – jeg synes det er SÅ fantastisk med iskold mælk og kan til tider være vildt mælketørstig.. men kan da se, at jeg skal til at tænke mere over det måske :)Tak for endnu et godt tip til en BB-creme 🙂

  03/02/2012
 • Åh hva er det nu lige BB står for? er det lidt i samme boldgade som den der creme fra Garnier du skrev om forleden? Jeg har jo en liste på min telefom med alle de must haves jeg støder på hos dig…. glædelse :-)) knus

  03/02/2012
 • Camilla Ahlefeldt

  Kan Mac’en gøre det ud for en concealer? Jeg leder efter en ny én, og YSL’s Touche Éclat har ikke en nuance, som passer til min hud. Har du nogen gode råd? Jeg har prøvet både Elizabeth Arden og L’Oréals bud på Touche Éclat (hhv. Sheer Lights Illuminating Pen og Touche Magique), men trænger til fornyelse. Kan Mac det dér med at gemme mørke rander under øjnene og ved næsen? P.s. Kan Embryolisse kun købes in France, eller findes den i Kastrup Lufthavn?

  03/02/2012
 • Charlotte

  Mælk det er bare den store synder…

  Jeg har gennem mange år haft problemer med små bumser/ talkknopper. Og efter at have prøvet et hav af forskellige cremer der ikke hjalp gav jeg ‘ingen mælk’ chancen. Jeg var en rigtig mælkedrikker tidligere og det var lidt svært at stoppe. Men det har hjulpet helt vildt godt og nu er jeg på rismælk.

  Så I skal give det en chance og forsøge en måned eller to og I vil med sikkerhed se en forskel…:-)

  I øvrigt blev jeg selv inspireret af Janne Touborg.

  God weekend..

  03/02/2012
 • Pernille Larsen

  Jeg er desværre også ramt af akne :/ Bruger mælk på mine havregryn om morgenen, for jeg ved ikke om der findes andre alternativer?

  03/02/2012
 • Gitte Salling

  Må fluks ned til Mac biksen i Magasin.. 🙂

  03/02/2012
 • Britt

  Den Mac skal jeg have fat i!!

  03/02/2012
 • Nej Anette, jeg oplevede den ikke som noget særligt, men måske er det også et spørgsmål om hudtype?

  03/02/2012
 • Kære Louise,
  Jeg har skrevet om Embryolisse her:
  https://beautyspace.dk/?p=3166. Hypen skyldes at cremen virker for makeup-artister. Dvs. Her og nu hvor en fugtmætter ikke må være for dryppende men heller ikke det modsatte. Der vil være dem, som vil fravælge Embryolisse, da der er mineralske olier i (et holdningsspørgsmål). Men for dig var den ikke noget særligt, kan jeg næsten forstå? Stor hilsen Anette

  03/02/2012
 • Må prøve MAC cremen men må lige høre om Embryolisse. Hvad er det, den kan? Jeg købte en tube fornylig og brugte den som dagcreme. Men og hvad så? Er den bare ikke til mig – bruger jeg den forkert eller hvorfor er der så meget hype omkring den creme? Den lugter ikke engang særligt godt. Men den er billig!

  03/02/2012
 • CharlotteK

  Bare navnet gør, at man får lyst til at prøve: Fortified skin enhancer – lyder mums!

  03/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Lone,
  MAC har en BB-creme – dog endnu ikke herhjemme (jeg har en mistanke om, at det er præcis det samme indhold, som i cremen her). MEN jeg vender tilbage. Stor hilsen Anette

  03/02/2012
 • Lone

  Hej Anette, tror du, MAC kommer med en egentlig BB-creme?

  03/02/2012
 • Marie

  Er afhængig af Embryolisse!

  03/02/2012