Modeugens uundværligheder…

Ingen modeuge uden makeup-artist Søren Hedegaard, som her deler de fire produkter,  intet show vil være foruden, og som den gode mester derfor altid har med. Her får du hans ord om uundværlighederne:

 • Min Mason Pearson børste (endelig i bristle & nylon-varianten fordi alle andre børster er som at rede sig med en spegepølse). Favorit-børsten samler håret og glatter skællaget perfekt, så håret bliver blankt – ingen har jo tid i dag til at rede lokkerne i hele og halve timer for at få det skinnende. (På tlf. 30311523 kan du få oplyst nærmeste forhandler)
 • Embryolise (som var fornemt nomineret i Danish Beauty Award) er en formidabel fugtighedscreme uden dikkedarer. Den fugter uden at fedte, og gør huden perfekt klar til makeup. Alle makeup-artister har den.
 • Niveas Body Milk – den helt klassiske, altså ikke den i dåsen, men kropsmælken på flaske. Den er genial til arme og ben inden et show, fordi den gennemfugter huden, så din hudtone bliver mere intens og frisklækker at se på.
 • Tromborgs makeupfjerner – fordi den er ekstra blød og nænsom, og du kan tage af og på igen og igen uden at den svier eller fedter. Makeup kan derfor lande på huden med det samme igen, hvilket er praktisk til et show, hvor alt netop skal af og på hele tiden. Herbal Cleansing Water er olie- og alkoholfri og koster 180 kr.

Hvilket beauty-udstyr vil du nødigt være foruden?

NB: Nu smutter jeg backstage og vender tilbage med fif og andre finurligheder fra CPH FASHION WEEK. Men først fra på fredag…

FOTO: Johanne Danshøj

01/08/2011
Noget om hotte, gamle surf-kærester
05/08/2011
CPH Fashionweek #1: nordisk alien…men smuk altså

Kommentarer

 • Ina BC

  Det er helt i orden, Anette, jeg har også haft feriehjerne. Det er desværre overstået nu. 🙂
  Tak for svar, den creme vil jeg fluks investere i.

  15/08/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Ina og Maria – undskyld min feriehjerne og lange svartid. Det er Embryolisse Lait-Créme Concentré I skal have fat i.
  KH Anette

  15/08/2011
 • Ina BC

  Ja, jeg siger som Maria, hvilken en af de mange Embryolisse cremer er det, der bliver anbefalet? 🙂

  14/08/2011
 • Maria Kristensen

  Lyder godt med cremen fra embryolise – men hvilken en af dem, er de I (+ Hr. hedegaard) lovpriser?

  09/08/2011
 • Sarah

  Min favorit er Savex løbepomade… jeg kan simpelthen ikke leve uden den – både sommer og vinter 🙂

  09/08/2011
 • BioDermas ansigtsvand, EA’s øjenmakup priser, Smashbox Lipplumper, Clarins Radiance Plus Selftanner,
  tørbørstning, Rapid Repair glansspray fra Alterna, Niveas renseservietter til sensitiv hud, Murads Vitalic-renseskum, Nilens jord concealer, Comfort Zone og Beauté Pacifique (begge generelt), MAC’s Paint Pot, Max Factor 2000 Calories, Nars rouge, olie-serummer, Vichy’s 3-i-1-rens, Kiehl’s læbebalsam og La Bella Donna mineral makeup ….og mange flere favoritter. 1000 tak.
  @Daniela – jeg har også kun en af spegepølse-børsterne fra M&P…og har stadig til gode at prøve (åbenbart) the one & only.
  @Gitte S og Tina – Embryolisse kan I også gafle til jer i Danmark nu.
  kh
  Anette

  06/08/2011
 • La Bella Donna mineral makeup!! 🙂

  03/08/2011
 • Jeg kan slet ikke undvære min læbepomade, den fra Kiehl’s som jeg fik en gratis af via dig <3

  03/08/2011
 • Jeg har i London købt den dyreste variant af Mason Pearson børste, fordi at den INGEN nylonhår havde og derfor var den også den dyreste variant og dermed troede jeg at den var bedst (som ekspedienten også lovede). Men JA, SPEGEPØLSE, det er den oplevelse jeg får. Den kan jo slet ikke gå igennem mine hårlængder fordi at den er så fin, så jeg giver den nok til min hund og hendes silke-pels istedet for
  🙁

  03/08/2011
 • Sjovt, i sidste uge var kæresten i paris og han skulle selvfølgelig købe cremen med hjem og den er jo indtil mindre end FANTASTISK 🙂

  Helt vildt endda 🙂
  Er ked af at han ikke købte nogle flere.. haha

  03/08/2011
 • Metteline

  Jeg vil SÅ gerne have sådan en MasonP-børste, men det er min pengepung ikke til, desværre – jeg har en slags ‘efterligning’ fra Kent, den er jeg heldigvis også glad for!
  Ellers vil jeg ikke undvære Vichys 3-i-1-rens ThermaleEtEllerAndet! Mild, lækker og superhurtig – sådan lidt som mig selv, jo 😀 Altid mascara fra Helena Rubinstein, pink rouge fra Chanel – og så troede jeg aldrig, jeg skulle undvære Estee Lauders kultserum Advanced Night Repair, men jeg er begyndt at blive hooked på olieserum i stedet.
  NB. FEDT med backstage-tips, Anette 🙂

  03/08/2011
 • Pia

  I disse dage må det være solcremen jeg ikke ville undvære. Er bare SÅ bange for rynker – men elsker bare også at være chokoladebrun. Too bad.

  03/08/2011
 • Joan

  Ih hvor møder du mange spændende mennesker på din vej, Anette. Tusind tak fordi du deler ud. Jeg ville ikke undvære min tørshampoo fra Toni og guy. Fantastisk redning mellem hårvask.

  03/08/2011
 • Lene

  Havde godt nok ikke regnet med at se Nivea i dét selskab! Så bliver det da ikke mere back stage! Hvad ville jeg ikke undvære? Concealer!

  03/08/2011
 • AnneGA

  Nars’ rouge i hot pink vækker mit ansigt til live om morgenen og så er jeg en sucker for mineralpudder. Har prøvet flere forskellige, pt. er det BareMinerals, der står i skabet og den er altså fantastisk. Og og og så må jeg liiiiiiige slå et slag for heat protection spray til håret! Det gør en verden til forskel!!!! Selv bruger jeg Tresemmé og den er bare god og man får det lækreste hår af den!

  03/08/2011
 • Glæder mig til at se mere fra fashion week 🙂

  03/08/2011
 • Gitte Salling

  Har lige været i Frankrig og var på 7, ja syv apoteker og fik en Embryolisse. Fantastisk, det er den altså 🙂

  03/08/2011
 • Jeg kan ikke leve uden Ardens 8 Hour Cream, den kurerer jo nærmest alt, og det så man tilgi’r duften. Og Max Factors 2000 Calories mascara er og bli’r den bedste, køber den altid på tilbud og lægger den på lager. Det var to favoritter fra mig, ellers er jeg ikke særlig tro mod produkter og mærker.

  03/08/2011
 • Jeg kan ikke leve uden min MAC Øjenskyggebase (paint pot) da min øjenskygge ellers løber efter blot 1 time 🙂

  03/08/2011
 • Lækre produkter allesammen, især Embryolisse cremen er genial!
  MIne egne favoritter inkluderer Dior’s airflash foundation, som virkelig skjuler urenheder og lægger sig smukt på huden! I øvrigt er jeg fan af Comfort Zone’s ansigts- og øjencremer; det er luksus på krukke!

  Cecilie // Beauty Block

  03/08/2011
 • Lea

  Jaaah, hurra for Nivea´s cremer. Især deres blå-lilla flaske. Den er intet mindre end fantastisk. Også prisen.

  03/08/2011
 • Helle

  Sjovt at flere af mine favoritter allerede er nævnt. Bl.a. Bioderma makeupfjerner, Murads vitalic renseskum og Nilens Jords concealer. Derudover er hårprodukter fra Sachajuan helt fantastiske og dufter lækkert. Specielt deres ocean spray og leave in kur kan anbefales. Beaute Pacifiques cremer er også geniale og gør en synlig forskel på huden.

  03/08/2011
 • Britt Rosted Sørensen

  Jeg har 1 absolut musthaves… rapid repair glans spray fra alterna… og har nu lige fået 4 mere jeg skal ud og have fingre i 🙂

  03/08/2011
 • Anette J

  Handske/børste til tørbørstning af huden på kroppen inden brusebadet. Glem alt om skrub – det her virker. Og så er det en dejlig måde at vække kroppen på om morgenen.

  03/08/2011
 • Fedt med nogle nye skønhedsråd 🙂 jeg har følgende yndlinge i mit arsenal:
  1. Eyegrease palette fra tromborg til optegning af bryn og til en hurtig øjenskygge
  2. Nilens jord solskinspudder
  3. Nilens jord concealer med stift. Den ene ende og flydende i den anden – perfekt til bumser eller mørke rande!
  4. Murad vitalicserie med granatæble – lækker duft og LÆKKER hud!
  5. Dove bodysilk i krukke for en lækker blød hud
  6. Karmameju bodyscrub!
  7. Hårmaske fra trevor sorbie specielt til langt glat hår
  8. Olie til lysnet hår fra revlon
  9.rengøringsservietter tilsensitiv hud fra nivea. Gode til afrensning af øjenmakeup og ansigtet en doven aften før sengetid 🙂

  03/08/2011
 • Jeg vil gerne hylde et skønhedsråd, jeg en gang læste af Jacqueline Friis Mikkelsen: En god dagcreme fra Clarins og solbriller! Det har jeg holdt mig til siden (og så lige øjenmasken fra Clarins selvfølgelig. OG her i sensommeren Radiance-plus self tanning cream-gel)

  03/08/2011
 • Trine Stokholm

  Min lipplumper fra Smashbox er mit hit for tiden. Easy rider til at få krøller frem i håret fra Kevin Murphy.

  Trine

  03/08/2011
 • Hmm altså min dagcreme er et must og så min gosh velvet foundation primer er rigtig fin og så min foundation self. og pudder. Eller faktisk hele mit indlæg med top 10 produkter vil jeg helst ik være foruden 😛

  03/08/2011
 • BioDermas ansigtsvand. Den renser altså lige en tand bedre og mildere end Tromborgs (just saying, Hr. Hedegaard…prøv at nup den med hjem næste gang du er i Frankrig!). Min hud siger tak hvr gang…

  03/08/2011
 • God fornøjelse!

  Jeg bruger en ældgammel øjenmakeupprimer fra Elisabeth Arden (ja, det er ikke så ofte, jeg bruger øjenskygge, derfor har den nogle år på bagen).

  Uden den, ender øjenskyggen i en stribe midt på øjenlåget, uanst hvor meget pudder, jeg pøser på. Men med primeren, bliver skyggen, hvor den bliver lagt.

  Kh Rikke

  03/08/2011