Mønstermiks – sådan griber du trenden

Inden vi kaster os over forårsmakeuppen, så hør lige hvad stylisteksperten siger om mønstermiks, som er all over i øjeblikket…lige fra etnisk til grafisk, blomstret, ternet og skribet. Tini Owild siger: ‘Det ser helt forrygende ud på catwalken, når de myndetynde modeller spankulerer stilsikkert ned ad podiet i et festfyrværkeri af tern, blomster og striber. Stærkt inspireret står du måske fem minutter senere foran spejlet i en blå og hvid stribet bluse fra Nørgaard sat sammen med en batik mønstret nederdel fra Odd Molly. Men ak. Alt for ofte kan der være milevidt fra det tjekkede og sofistikerede catwalklook til  spejlbillede.’ Jamen hvad gør vi så? spurgte jeg Tini, som fluks havde et mønstermiks-miniguide-svar parat:

1. Når du sætte mønstre sammen (tern/striber og blomster/prikker osv.), så sørg for, at farveholdningen i de mønstre, du vælger, er ens.
Det giver nemlig ro og skaber en rød tråd i ”kaoset”. 2. Start med kun at sætte to forskellige mønstre sammen for ikke at tabe tråden. 3. Hav gerne også noget ensfarvet på sammen med mønstrene. Det giver ro og sammenhæng.

SNUP TIPPET: For mere inspiration til din forårsstil klik her og snup det gratis link til stilkernetest plus e-bog om stilkerner og stylevideo med råd til opbygning af din garderobe. Vil du have det hele serveret og lære at style, så holder Tini foredrag om opbygning af den optimale garderobe (og hvor let det er at gå fra ok til lækker) her. Jeg kommer!

NB: Mange har efterspurgt indlæg om rulleri og Dermarollere.

19/02/2013
Fnug er fin
20/02/2013
VIND!

Kommentarer

 • Lis Marker

  Jeg kommer også den 9 …bliver spændende

  22/02/2013
 • Er vild med mønstermixet. Tusind tak for dit tip<3

  21/02/2013
 • Jeg vil egentlig bare lige sige, at det var dejligt at indtage morgenens havegryn til dine kloge ord i fjerner’n, A 🙂

  Ha’ en god dag!

  21/02/2013
 • Marie Rasmussen

  Super flot med mønstermix. Det tør jeg bare slet slet ikke kaste mig ud i … (Pivskid i sort, det er lige hvad jeg er!!!)

  20/02/2013
 • Kære Tina,

  Tak for din kommentar …nu glæder jeg mig til at hilse på dig til ELLE-arrangementet i morgen.

  Stor hilsen Anette

  20/02/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Hun er så dejlig inspirerende. Og så kan jeg kun gi’ dig ret Anette – De lokker er super skønne og er virkelig en stor del af hendes look, som bare gør hende så evigt dresset up.

  20/02/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Kira,

  Jeg er også betaget af lokkerne, som jo gør, at hun altid er dresset up.

  Stor hilsen Anette

  20/02/2013
 • Kira B.

  ååhhh hvem der bare havde sådan et flot stort “statement-hår”, hun kan virkelig få basic-items til at se vildt tjekkede ud med det flotte hår… det ser i hvert fald ikke nær så spændende ud når jeg ifører mig den slags outfitt, tværtimod ser jeg mega kedelig ud!!!

  20/02/2013