fbpx

Mundtøjet der bliver mobbet

xxxxx

Jeg tror, jeg har skrevet det før. At hver gang min mund ser sådan her ud, falder kommentaren ‘arrrjjj har du nu de hud-læber på igen’ fra mine børn. Men jeg trodser deres mishag, for der er tale om en favorit, jeg vender tilbage til igen og igen. Der er læbestifter, som rammer farven – eksempelvis MACs tidligere Lip Erase Lip Balm, men faktisk er det letteste (og billigste) bare at tage en anelse foundation eller concealer og smøre på pomade-matte læber og følge op med en anelse blank gloss.

SNUP TIPPET: De forholdsvis neutrale læber giver mere fokus til øjnene, hvor makeup-artisten her har lavet det klassiske stunt med mørkt yderst og lyst inderst – du får forklaringen her. Og jo, der er stadig en Beautyspace-konkurrence, hvor vinderne bliver udtrukket og afsløret sidst på dagen i dag – efter kl. 16.00.  

Model: tak til Maiken Lonka. Foto: moi.

09/07/2011
Nej, det var ikke Brigitte Bardot …
11/07/2011
Hvem vandt?

Kommentarer

 • Nej, det er ikke noget for mig. Jeg synes man ligner en strandvasker. Men jeg er jo også fan af røde læber. 🙂

  14/07/2011
 • Susanne Jensen

  Kom for sent til konkurrencen, men dejligt du er tilbage 🙂

  11/07/2011
 • Marie Rasmussen

  Tak Frederikke … det lyder som om du har HELT STYR på teknikken. Nu kaster jeg mig også ud i de lyse læber, for flot det er det !!!

  11/07/2011
 • Birgitte

  Venter bare så spændt på den konkurrence. Åh jeg vil så gerne vinde (nu ødelagde jeg nok chancerne…)

  11/07/2011
 • Må indrømme at jeg er meget mere til røde læber der strutter af sundhed 😉

  11/07/2011
 • susanne

  den trend elsker jeg
  helt natur…

  11/07/2011
 • @Anja – Søren Hedegaard har et mantra på ét ord: klædelighed. Som altid må og skal gå først…Rart også med en ærlig MAC-dame. Kh Anette

  11/07/2011
 • Anja Sand Bjerre

  Nude lips er så flot…på andre end mig selv! Jeg prøvede en nude læbestift ved Mac-standen i Magasin da jeg var i KBH og besøge en veninde. Hende der lagde den på mig sagde med medfølende stemme: “Ja, det er jo altså også kun få der kan bære den farve” mens jeg gloede chokeret på mig selv fordi jeg så vildt syg ud .. så lidt mere farve til mig…tak. 😉

  11/07/2011
 • frederikke

  Jeg kører altid nude lips. Synes alt andet ser malet og “for meget” ud til daglig brug – ja også til fest. Sammen med lidt mere smæk på øjnene, er det helt fantastisk. De fleste danske kvinder har relativt smalle læber, som faktisk ser større ud med en helt lys hudfarve. Looket virker yngre ens den grimme optegnede mund med læbeblyant og læbestift indenfor, som mange stadigvæk af uransagelige grunde ikke har lagt fra sig. De “nøgne” læber er fantastiske med en lys concealer som highlight på læbekanten lige mellem prolabiet og huden. På den måde opnår det flotteste resultat. Kan kun tilføje at det blot skal prøves et par gange, så er man hooked :o)

  11/07/2011
 • frederikke

  Jeg kører altid nude lips. Synes alt andet ser malet og “for meget” ud til daglig brug – ja også til fest. Sammen med lidt mere smæk på øjnene, er det helt fantastisk. De fleste danske kvinder har relativt smalle læber, som faktisk ser større ud med en helt lys hudfarve. Looket virker yngre ens den grimme optegnede mund med læbeblyant og læbestift indenfor, som mange stadigvæk af uransagelige grunde ikke har lagt fra sig. De “nøgne” læber er fantastiske med en lys concealer som highlight på læbekanten lige mellem prolabiet og huden. På den måde opnår det flotteste resultat. Kan kun tilføje at det blot skal prøves et par gange, så er man hooked :o)

  11/07/2011
 • Dorte Daugaard

  Jeg har forsøgt mig med de blege læber enkelte gange, men ender altid med at smøre godt med farve på i stedet, da jeg får associationer til 80’ernes bleg-lyserøde læbestift – der gerne var sat sammen med lyserød kindrød (som det jo hed dengang) og lyserød øjenskygge….

  Men måske jeg skal til at forsøge mig igen – uden alt det lyserøde….og rive mig fri af 80’er-traumernes lænker 🙂

  11/07/2011
 • Pernille Christensen

  Øjenskyggen er lysest inderst ved øjet, for at åbne øjet.
  Det er mørkest yderst for at give øjet mere dybde

  11/07/2011
 • Jess

  Jeg har det på sammen måde som Lise…blev også lidt forskrækket over mig selv. Men jeg skulle måske prøve det igen, dt ser jo trods alt godt ud når andre har lyse læber.

  11/07/2011
 • Jeg har prøvet nude lips engang… forskrækkede mig selv så meget at jeg straks tog det hele af! 🙂

  11/07/2011
 • Stor røv, lille røv og nude lips – det holder vand:-)

  11/07/2011
 • De lyse læber er nu også ret flotte! Og tak for at linke til videoen igen, den havde jeg misset fordi jeg var undervejs til Spanien da den blev udgivet 😉

  11/07/2011