fbpx

My man

Som kær ven og stjernekollega er Mikkel Hyldebrandt sommergæst på bloggen i dag. Hans pen, flid, humor, næse-for-skønhed, ydmyghed, vanvittige dygtighed og kærlige væsen gør det utilgiveligt, at han har rykket teltpælene op (og forladt mig). Til  fordel for Atlanta! Her giver han den som fashion- og skønhedsredaktør på det fancy magasin Fenuxe. Han har en blog her, og ellers ville jeg bare ønske, der var lyd på stemmen, som du måske husker fra Go’ Morgen Danmark. Om sine sommer-vigtigheder siger Mikkel:

 • Solen. Selvom jeg er meget inden døre, så lufter jeg ofte hund i Atlanta, som befinder sig på linje med Marokko og derfor har en sommer, der strækker sig helt ind i oktober. Jeg har brugt masser af tid (og penge) på at finde frem til den rigtige solcreme. For jeg gider ikke de tunge lotions, der minder om tapetklister, og som gør huden blåhvid. Jeg vil have fine, nærende cremer, der føles lette og går derfor målrettet efter beskyttelse om dagen og plejer så bare huden ekstra om natten. Mine favoritter er Ole Henriksen Protect The Truth SPF50+ Sunscreen og Ultra Sheer Dry-Touch Suncreen SPF45 fra amerikanske Neutrogena. Brug dem eventuelt med et par draaber serum under.
 • Duft. Jeg vil dufte godt året rundt, men om sommeren er der lidt mere spillerum. Ikke at jeg skifter hele duftgarderoben ud, men jeg går efter de mere lette. Lige nu er favoritterne den uforlignelige Chanel Les Exclusifs Sycomore og den grøntfriske Maison Martin Margiela Umtitled L’Eau. Om aftenen er der intet bedre end en dyb duft på sommervarm hud, og her bliver jeg mindre skeløjet af Tom Fords Noir og går aldrig galt af silkemørke Spicebomb fra Viktor&Rolf.
 • Say BB. Jeg er kæmpefan af BB-cremer, som for mig hverken er makeup eller fugtighedscreme, men begge dele med en indbygget evne til at udjævne ansigtsfarven, så den stadig er ens egen. Makeup til mænd bliver nok aldrig almindeligt, men det her virker altså eminent til mandehud, fordi den er usynlig – men med god effekt.  Hvis du er i tvivl, om det kan ses eller ej, så tryk let efter med en Kleenex, som vil opfange evt. overskudsfarve. Lige nu bruger jeg BB Matte fra Dr. Brandt, men ellers er BB’s fra Kiehl’s og MAC virkelig gode, hvis det skal se lidt maskulint ud…

SNUP TIPPET: HUSK guld-linket her fra Arden til gratis behandling og gave. Coming up: 1) Nu er den her – teknologien, der kan give os et nyt lag ekstra hud 2) 8 ting om sukker og hud, du vil vide 3) kvinder og hårtab…og meget meget mere.

@Beautyspace på INSTAGRAM

15/08/2013
Gaveregn
20/08/2013
Er du klar til fremtidens spray-on hud?

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Uhmmm – skønne mandetips 🙂 Solcremen skal vi ifølge vejrguderne nyde godt af i Dk ind i september – Jubi-Jæh :-)- Og så er fugtigheden og BB’en ej heller at forglemme for beautylooket.

  25/08/2013
 • Bra med solkrämstips. funderar på vilket solskydd jag ska köpa 🙂

  20/08/2013
 • @ Henrik – Lige præcis dét brand er jeg også vild med, og skrev sådan her for en 3 år siden: https://beautyspace.dk/?p=4194

  @ Charlotte K – Ja, han er heldig ham Mikkel.

  @ Joan – ja, for det er jo også en slags skønhed.

  @ Ditte H – jeg er også fan af den, men vil gerne høre din mening, hvis du får huden i den.

  @ Marie R – det tjekker jeg straks.

  Stor hilsen Anette

  20/08/2013
 • henrik boysen

  Hej Mikkel
  Jeg har selv i tidernes morgen brugt solcremen fra neutrogena, og ja den føles som at have intet på. Desværre valgte de at lave formlen om så den ikke længere indeholder så mange antioxidanter som før. Men den skulle efter sigene stadig føles fantastisk. Det gode var så at jeg fandt denne solcreme ved navn Peter Thomas Roth Uber-Dry Sunscreen SPF 30.
  Formlen ligner til forveksling neutrogenas gamle formel med antioxidanter bare uden parfume, har brugt den lige siden og den føles virkelig som at have intet på. Så elsker du neutrogenas sol creme så vil du også elske denne Peter ThomasRothUber-Dry Sunscreen SPF 30 🙂 118 ml for ca 150 kr
  God dag M.V.H Henrik stifter af http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk

  19/08/2013
 • Marie Rasmussen

  Fantastisk blog-indlæg.
  – og fedt med det der er på “coming-up” programmet.
  (Kan ikke komme til at skrive kommentar på tablet-udgaven. Er der andre end mig, der får en fejlmelding?)

  19/08/2013
 • Tak for solcreme-tippet, for jeg er helt enig. 🙂

  19/08/2013
 • Ditte H

  Jeg er rigtig glad for tippet om solcremen fra Ole H, jeg har viirkelig ledt efter en let solcreme, som IKKE gør mig hvid eller blålig efter jeg dukker op af bølgen blå …. 🙂 Så den er tilføjet min ønskeliste, tak

  19/08/2013
 • Heidi

  Tusind tak for et par “mandetips” 😉

  19/08/2013
 • Joan

  Så ved vi hvad der skal købes til sensommeraftnerne! Vil glæde mig til at dufte det på min mands hud!

  19/08/2013
 • CharlotteK

  Hvem der bare havde sommer helt ind i oktober – tror også jeg vil overveje at emigrere!
  Godt tip med kleenex og bb, det vil jeg da sørge for at gøre fremover.

  19/08/2013