fbpx

Når du spørger Ole, svarer han sådan her

NU er de her. Resten af svarene på  jeres spørgsmål til hr. Henriksen fra sidste lørdag i Ålborg (og hvad gælder hemmeligheden, lover jeg, at den er værd at vente på):

Tror du på gud? Ja. Jeg tror på,  at der er noget højere og meget større end mig selv. Og jeg folder mine hænder hver aften og prøver at få kontakt…

Mindre porer: eksfoliér dagligt med en natursvamp og hold huden smidig med fedtsyrer – både ved at smøre den og via kosten. At få virkelig forfinet hud kræver en dog en  livsstilsomlægning. Tip: hold øje med alger som generelt er en opstrammende og beroligende hudplejeingrediens.

Hvad forkæler du dig (sundt) med? Jeg spiser ude hver aften. Lækre, sunde sager – og det er min daglige treat.

Hvordan holder du positivt fokus? Det er en beslutning, jeg har truffet.

Hvorfor ja til PULS? Jeg havde en fest sammen med de fyre under indspilningerne. De er meget talentfulde, og så elsker jeg dans og sang.

Virker micro-current? Det er godt for cirkulation, men du kan også hænge upside-down eller bruge kolde/varme omslag.

Får du negative reaktioner på dit humør? Nej, det gør jeg faktisk ikke (måske siger folk det bare ikke in my face)

Bog om vejen til det gode liv? Der er noget på vej…

Hvad siger du til dig selv om morgenen? Jeg siger ALTID et varmt og venligt godmorgen-Ole. Og om aftenen? Da takker jeg ’My God and my masters’ for hvor privilegeret, jeg er.

Kost mod urenheder? undgå mælkeprodukter og sørg for at være godt smurt – igen omegafedtsyrerne. Jeg er storforbruger af både olivenolie og Udo’s Choice.

Godt humør-energi-tip: Sørg for at have noget at se frem til. Planlæg noget, du synes er  spændende. Det kan bare være små ting i hverdagen, som du ved, gør dig glad. Og glem aldrig at du – og kun dig – har magten over dit liv. You’re the boss. Det glemmer alt for mange.

Gik du glip af de første svar, er de her. Har jeg overset nogle af jeres spørgsmål?

Foto: Anne Højlund Nikolajsen

05/02/2012
Trend wrap up fra modeugen
08/02/2012
Hop med på beautronics-trenden

Kommentarer

 • Marie Rasmussen

  Tak Anette 🙂
  Jagten er gået ind. Den fine mascara skal købes.

  09/02/2012
 • Anne

  Må man spørge om, hvilken farve du bruger i MAC’s BB. Den bliver jeg nød til at prøve.

  09/02/2012
 • Rikke Ryge

  Det lyder så enkelt…`det er en beslutning, jeg har truffet´ – om at holde et positivt fokus!!! Det beslutter jeg mange gange i løbet af ugen, men det virker altså ikke på samme måde.

  08/02/2012
 • Den kloge

  Vil også vide lidt mere om den natursvamp. Ja, det er vist ingen andre end dig selv der bestemmer over dit eget liv. Kan klart anbefale bogen ”The luck factor”. Du kan ikke alene bestemme over din egen lykke, men også over dit eget held. Det er det med at se mulighederne;)

  07/02/2012
 • Hvor jeg nyder at følge med her!!

  Tusind tak Anette & Ole 🙂

  07/02/2012
 • Lene

  Ja hvor er det godt at blive husket på at man kun selv er bossen over sit eget liv og at man kan BESLUTTE at være positiv. Det er ikke noget andre kan fixe for en!

  07/02/2012
 • Joan

  Tusind tak for svarene. Skønt at du sådan kan tage vores spørgsmål med!

  07/02/2012
 • Heidi

  Åh skønne Ole-dreng. Han er da bare SÅ sød!

  07/02/2012
 • Tak for det!! Ole rules – selv om han er fra “søndenfjords” ;-!

  Kh Rikke

  07/02/2012
 • Tusind tak for spændende spørgsmål og svar fra vores allesammens dejlige Ole! Anette -du er så god til det med at stille de gode spørgsmål og videregive de spændende svar til dine læsere.
  Jeg tænker, at vi også gerne vil vide nogle ting om dig, og derfor har jeg faktisk valgt at tagge dig på min blog (læs nærmere på mit seneste blogindlæg ”I’ve Been Atagged”) Håber du er med på spøgen, selv om jeg ved, du er en travl dame! 😉

  07/02/2012
 • Jeg nåede ikke at lægge en kommentar, har alt for meget ild i håret p.t., men jeg ville gerne høre Ole om alt han vil ud med mht. negle. Det synes jeg aldrig man hører om fra hans side, men han ved jo nærmest ALT! Måske du kan putte det i idékassen til næste gang du har en date med ham. 🙂

  07/02/2012
 • Marie Rasmussen

  Gad vide om Ole læser med her på bloggen ? ….

  Kære blogveninder, er der nogen af jer der kan huske hvad den der fantastiske mascara Anette omtalte tidligere på året hedder? Jeg er helt blank, men mener at ku huske at den ku købes fra februar ….

  På forhånd tak for hjælpen 😉

  07/02/2012
 • JK

  Tak for svarene og alle de gode råd :o)

  07/02/2012
 • Altid skønt skønt skønt at få gode tips fra Ole – et af de mennesker man gerne vil møde en dag 🙂

  07/02/2012
 • Nipuni Julie

  Spændende at se hvad svarene på læsernes spørgsmål er, så kommer man næsten ikke tættere på OH. Dog synes jeg at mit eget spørgsmål er blevet væk i mængden. (Og det lød på, om han nogensinde tog elever ind i sin forretning i LA?) Jeg ville gøre ALT for at komme i lære hos OH.

  07/02/2012
 • Åhh jeg blev glad over at læse det med Udo’s Choice. Den sværger jeg nemlig også selv til, og engang imellem tænker jeg, om der står en ustyrligt rig oliepusher og gnider sig i hænderne. Men nu!! Jeg har noget til fælles med Ole, og så kan alle andre grine ad mig, hvis de vil 😉

  07/02/2012
 • Anette J

  Enig. Vil også gerne høre mere om natursvampe – Anette, kender nu nogle tricks?

  07/02/2012
 • Linda Juul Petersen

  Skulle lige til at skrive, men ser så Heidi Ringbæks kommentar. Kan tilslutte mig det om Tromborg – har dog kun prøvet cremen som jo må passe perfekt til vejret pt.
  Havde også samme spørsmål omkring svamp og fedtsyrer.
  Pudsigt 🙂

  07/02/2012
 • Heidi Ringbæk

  Skønt positivt boost – han er så dejlig og formår heldigvis at sprede det positive.
  Og jeg er også super positiv – jeg var jo så super heldig at vinde de skønne Tromborg produkter og modtog dem med meget høje forventninger – og jeg må sige de blev infriet. Skøn creme og serum der virkelig passer på min sarte hud i det kolde vejr. Og rense skummen er helt fantastisk og blød, den bedste jeg har prøvet. TAK!
  Og så lige: fedtsyre til at smøre på? I hvad og hvor finder jeg det? Og natursvamp – er det de små brune med huller? 🙂
  Tak for skøn blog Anette.

  07/02/2012
 • Rie

  Tak for gode svar 🙂

  07/02/2012
 • Marie Kvist

  I LOVE IT 🙂
  Så blev man jo alligevel glad i låget på sådan en ganske almindelig kold tirsdag. Tak Anette 🙂

  07/02/2012
 • Jette

  Han er altså bare et fantastisk menneske!

  07/02/2012
 • CharlotteK

  Han beslutter det bare – selvfølgelig! Hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før – det er da så simpelt. Man skal jo bare beslutte sig for det, man nu engang gerne vil. Jeg tror jeg vil beslutte mig for at være ekstra sød i dag 🙂
  Tak for fif både til dig og Ole 🙂

  07/02/2012
 • Frederikke

  Han er så sødt et menneske, at vi alle bude have en kopi af ham i vores liv…

  07/02/2012
 • Altid spændende at læse hans ord!

  Jeg plejer altid at smile til mig selv i spejlet om morgnen når jeg har lagt min makeup. Det er egentligt ikke noget jeg tænker over, men jeg vil helst se hvordan makeuppen sidder når jeg smiler, da jeg gør det tit 😉

  07/02/2012
 • Pia

  Dejligt med lidt insider-viden og masser af lettilgængelige tips – faktisk 🙂

  Har egentlig aldrig tænkt på, at jeg selv kan træffe beslutningen, om at holde et positivt fokus… hmm, tankevækkende.
  Det skal helt klart prøves – både i arbejds- og privatlivet. Men så sandelig også ude i det offentlige rum, når jeg næste gang møder en klaphat i toget 🙂
  Om ikke andet så for at se vedkommendes reaktion… 🙂

  Og der var den igen – urenheder og mælkeprodukter. Der er nu nok noget om snakken.

  Tak Anette, fordi du beriger mit liv med daglige aha-boosts (er der noget, der hedder det??)

  07/02/2012
 • Jeg er glad for at jeg fik svar på mine spørgsmål 😀 Den med at hilse mig selv varmt og hjerteligt om morgenen må prøves 🙂

  07/02/2012
 • Dorthe

  Sikke en dejlig artikel – gode spørgsmål og fantastiske svar. Tak fordi du giver ale os andre indblik i Ole H.’s “forunderlige verden”, Anette.

  07/02/2012

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!