Når en plus en giver meget mere end to

Lige nu kigger du på et sidespring, for i dag skulle handle om noget andet. Men. Så var det Søren Hedegaards pointer omkring vipperi kom dumpende.

Apropos vores vilde vippesnak forleden, hvor der blev sukket lidt over prisen på extensions og vippeserum, så er der jo to andre løsninger. Nemlig mascara (do try denne her) og så kunstige vipper.

Og om at forstærke et udtryk med dobbelt op-metoden siger Hr. Hedegaard: Først har jeg lagt en komplet vipperække efterfulgt af en halveret, som er limet ovenpå fra midten og udad – selvfølgelig med de længste vipper yderst. Og selvom du ikke er 16 længere, er tricket stadig brugbart. Det gælder bare om at vælge en lidt tyndere og kortere vippe – som eksempelvis denne her.

SNUP TIPPET: Men hvad med dig? Er du mest til mascara, vippeserum, en drømmetur omkring Lash Bar (Mille Dinesen plejer at falde i søvn derinde på briksen) eller de kunstige vippeforstærkninger?

FOTO: Søren Hedegaard for MAC

29/08/2012
Himmelflugt og pølsemænd
31/08/2012
Derfor skal du made din hud med protein

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  Det er guf for mig at få jeres feed back. Lige fra Charlotte K’s bryllupstyngde til Karins utallige mascara-tests, Danielas geniale løsning, Anjas/Marie-Louises/Gittes mascara-hurra, Regitzes de nøgne og Birgittes model-erfaringer.

  @Winniebn, du har ret i at LashBar er København. Jeg ved at Caroline Bjerring i Vejle også laver fine vipper. Er dog usikker på om hun laver mink…

  Mange hilsner anette

  31/08/2012
 • Jeg har siddet model til en frisør svendeprøve, hvor man også blev stylet lidt. Bl.a. med kunstige vipper. Og synes sgu det var en total underlig fornemmelse. Og lidt tungt på vipperne, men det var nok bare fordi jeg ikke er vant til det.

  31/08/2012
 • Gitte Salling

  Mascara,- for tiden har jeg nok den bedste jeg nogensinde har prøvet: nr 01 intense black fra Clarin.
  Den giver tykke og lange vipper, der holder hele dagen. Det eneste der trækker lidt ned, er at den er lidt svær at få af,- men det opvejes af de flotteste vipper.

  31/08/2012
 • Marie Rasmussen

  Som udgangspunkt er jeg til det hele. Men har kun prøvet min faste makker: MASCARAEN ….Jeg er afgjort én af dem der sukker over prisen på vippe serum, men har besluttet mig for at det SKAL prøves …. 🙂

  30/08/2012
 • Marie-Louise

  Bruger mascara, men ville gerne have råd til en tur forbi lashbar…

  30/08/2012
 • Faktisk lader jeg mine vipper være helt naturlige her når det er sommer og man har lidt farve i kinderne 🙂 Men jeg afprøver lige pt. en serum, for længere vipper er altid et must!

  Når jeg bliver bleg (læs: gennemsigtig) kommer der sort på øverste vipper igen. Og havde jeg penge til det, ville jeg klart få sat nogle flere på 😉

  30/08/2012
 • Jeg plejer bare at bruge en mascara. Har aldrig fået lært at bruge kunstige vipper :/

  30/08/2012
 • Winniebn

  Jeg planlægger at underlægge mig vippeextensions, men de skal også være top kvalitet og se naturlige ud, jeg foretrækker Lashbar, men den ligger på sjælland ikke? Det er ret langt at rejse en ang i måneden, (selvom, mine københavnske venner vil glæde sig over det) findes der en “lash bar” i Århus der er lige så god og med mink vipper? M

  30/08/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Daniela Fraser’s løsning lyder RIGTIG GOD 🙂

  30/08/2012
 • Min egen personlige og letteste løsning:
  Vippeserum. Når de så er voksede lange, så skal de farves og permanentes. Det er NÆSTEN som om man har mascara eller kunstige vipper på, men vandfast og holdbart i 24 i døgnet og for et par mdr 😀

  30/08/2012
 • Hahahaha, jeg skreg af grin over Anette J’s beretning om brillemanden! 🙂 Har selv det samme problem med visse typer briller, men at foreslå nogen, at de skulle studse vipperne i længden.. dét kræver godt nok sin mand! 🙂 (undskyld min lidt sexistiske bemærkning, men jeg tror simpelthen ikke, en kvinde kunne finde på at komme med dét forslag!) 😉

  30/08/2012
 • Karin Pihl Rasmussen

  har prøvet vippe extensions, de var fantastisk flotte men også ret dyre, dog skulle jeg vænne mig til at de var stive. Derfor er jeg nu tilbage på mascara, jeg har små korte vipper og har prøvet utallige, som har været ok men ikke fantastiske, måske skal jeg prøve denne næste gang….

  30/08/2012
 • CharlotteK

  Til hverdag bruger jeg mascara. Da jeg blev gift fik jeg extensions på vipperne – det var godt, men jeg bryder mig ikke så meget om følelsen af den ekstra tyngde i vipperne. Serum skal helt sikkert prøves, da jeg godt kunne bruge længere og tykkere vipper – er ikke velsignet fra naturens hånd i den henseende. Så, mascara:ja, helt sikkert og hver dag, kunstige: tjaa, måske engang imellem ved festlige lejligheder, serum: ja, helt sikkert og det må være fremtiden.

  30/08/2012
 • Rie

  Almindelig mascarra må være nok – orker ikke alt det andet. 😉

  30/08/2012
 • @ Kira B ….ak, ak, ak. Hvem der dog bare havde din udfordring. Du skal bare nyde naturens herlighed og bruge dine penge på alt andet end vipperi.

  @ Con 9 – har det som dig her. Fokus på bare de øverste giver et løft til det hele.

  @ Dorte D – der er ingen tvivl om at serum virker. Og sidste fredag var der kun 4 uger til jul.

  @ Heidi R – det er som om Lancôme gang på gang overgår sig selv i mascara-land. Tror du vil synes om denne. Hvor fik du lavet dine vipper og ved du, hvad det er i extensions, som du ikke tåler?

  @ Anette J – hahaha…sikke da et brille-tip. Du lyder som en heldig en på vippefronten. Faktisk har jeg lavet en kunstige-vipper-guide på bloggen engang (med input fra Kenneth Adelhardt), men den er væk nu. Jeg synes det kræver øvelse at gøre det og Søren H’s idé kræver en…Søren H.

  Stor hilsen Anette

  30/08/2012
 • Anette J

  Jeg har ikke erfaring med at sætte ekstra vipper på selv – altså som SH beskriver – kan man det selv eller kræver det en proff?
  Til hverdag kan jeg klare mig med mascara.
  Og alt den vippe-snak minder mig om engang, hvor stod i en brillebutik og prøvede at finde et stel, hvor mine vipper ikke skrabede op og ned af glasene som vinduesviskere. Tænk dig manden i butikken foreslog, at jeg bare kunne studsede mine lange fine vipper!
  PS Han fik selvfølgelig slet ikke lov til at sælge mig briller.

  30/08/2012
 • Heidi Ringbæk

  Den mascara må prøves! Bruger i forvejen en fra lamcome – hypnose -kan ikke lige huske hvad den hedder.
  Har haft den luksus at prøve vipper. Så fantastisk og tidsbesparende! Man ser godt ud om morgenen! (Da jeg fra naturens hånd har helt lyse vipper). Men, jeg kan desværre ikke tåle dem, så jeg er tilbage på mascara holdet og ønsker mig vippe serum!
  Vil helt sikkert prøve vipper igen, håber jeg vokser fra overfølsomheden.

  30/08/2012
 • Dorte Daugaard

  Jeg nøjes også med mascara, men jeg drømmer om at få råd til at afprøve serum på mine små asiatiske vipper 🙂

  Det er bestemt på min: to-do-når-jeg-får-flere-penge-liste 🙂

  30/08/2012
 • Lige som den forrige fattigrøv nøjes jeg også med mascara-metoden. Men jeg gad godt, der var penge til faste besøg på Lash Bar; eller endnu bedre – man skulle da simpelthen ha’ sin egen Søren Hedegaard i makeuptasken, for hold da lige fest, hvor ser de vipper forrygende ud! Eeeeeelsker, at der kun er fokus på de øverste vipper – lige min stil! 🙂 🙂

  30/08/2012
 • Kira B.

  Hmmm godt spørgsmål, er udstyret med tykke, lange men tunge vipper fra naturensside, men med en kras mascara kan det se rigtig fint ud (næsten kunstigt). Prøvede engang et permanent vippebuk, det så fjollet ud efter en uges tid eftersom vipperne vokser og det gør bukket så også. Ville hjertens gerne prøve lash bar (bare en gang), men som fattigrøv er jeg pt tilfreds med mascara 🙂

  30/08/2012