Når lufthavnen lokker

Og jeg tænker ikke på hvilken som helst lufthavn. Jeg tænker på dét her sted. I en tax free beauty heaven, hvor priserne altid luner. Men hvor netop deres sortimentsevne til at blande klassikere med nye ting er særlig fin, hvis du spørger mig. De her fire uundværligheder tanker jeg altid op, når jeg skal af sted (eller kender nogen, der skal):

SNUP TIPPET: Hvad med dig? Har du lufthavnsfavoritter, så hit gerne med dem…

NB: Jeg er heldig at arbejde i Paris i dag. Men kun i dag. Vil du med på en afslørende rundtur i Coco Chanels lejlighed, så kig med på Instagram @Beautyspace i eftermiddag.

13/10/2013
Lyt og hold øje – både med manden og flasken
16/10/2013
Tror du, man kan lære det?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  I er jo dyrt selskab. Skal love for at jeg lige fik tilføjet et par ting til listen…min liste.

  @ Mai – Det kommer an på din hudtype. Hvis du har brug for ekstra fugt og fedt, så brug et par oliedråber eller serum under. Silikone (Dimithicone) er jeg heller ikke TOP begejstret for, men så længe det er til dag-brug og der ikke er for meget i, så er det ok.

  @ Tanya – De kan se ‘i land’ priserne via de links, der er lagt i indlægget. Måske gælder de ikke altid eller hvad tænker du?

  Stor hilsen Anette

  16/10/2013
 • Nina

  Anede ikke, at de forhandler Rudolph Care. Interessant! Vil så gerne prøve Facial Scrub Mask snart, og 20 % er da en pæn del at spare. Ellers køber jeg ofte min faste mascara (Clinique) og Chanel neglelak i lufthavnen – og hvis jeg skal have en ny parfume, køber jeg den også ALTID der. Elsker virkelig Kastrups tax free butik, den bedste efter min mening 🙂

  16/10/2013
 • Er vild med Heathrow & Gatwick. Begge steder har de Benefit og stooooore Chanel-stande… Det lokker!

  16/10/2013
 • Jeg købte Origins GinZing ansigtscreme sidst jeg var derude. Ellers er der altid tid til at opsnuse nye parfumer. Dem man ikke altid kan finde i Matas/Magasin.

  16/10/2013
 • Jelena

  Jeg synes ikke at lufthavnspriser er that good, har oplevet nogle gange at de var endda højre end dem i byen. Så det er en god ide at kende prisen på varen på forhånd for ikke at blive narret.

  16/10/2013
 • Uh ja, det er så fristende 🙂 Jeg køber gerne den blå Biotherm roll-on og måske en Chanel lak. Jeg skal faktisk flyve på torsdag, åh åh..

  15/10/2013
 • Jeg ender næsten altid med en ny neglelak fra Chanel når jeg har tid til overs i en lufthavn. Og nå ja… Også alt mulig andet godt 😉

  15/10/2013
 • Mai

  Bruges cremen fra Origins bare i stedet for almindelig dagcreme? Jeg synes jeg kunne læse mig frem til at den indeholder noget silikone halløj, men det betyder ikke at cremen på sigt er noget skidt for huden? 🙂

  15/10/2013
 • sus bruun

  Øv øv…sidder i San Fransisco og ærger mig over at jeg ikke fik købt Rudolph Cares Facial Oil i lufthavnen i går. Vi satte os op i Loungen..og min datter synes det var lidt ærgerligt at vi ikke nåede forbi Joe and the juice…- Men både Kiehsl håndcreme og Origins tryllechreme står på min indkøbsliste overthere..

  15/10/2013
 • Line L.

  Uh lufthavnsfavorit kiehls heat-protective silk straightening Cream ….. Guf på tube. Super silky hår.
  Bortset fra Rudolph Care, som er lidt for pebret til mig,er de andre tre favoritter på min badeværelses hylde.

  15/10/2013
 • Sissel

  Tromborg Lip Cure er helt klart uundværlig om vinteren, når læberne er ved at sprække, og Facial Oil er en historie for sig. Lidt pebret, men pengene værd, fordi den – og det passer – holder min hud i balance om vinteren. Det ville være fedt, hvis Rudolph Care lavede dem i en lidt større størrelse, for jeg er virkelig storforbruger fra november til marts 😉 Til gengæld bruger jeg stort set ikke andet – hverken serum eller dagcreme over.

  15/10/2013
 • R. Wiberg

  Har lige købt den nye duft fra Hermes “Jour d’Hermes” den er frisk og let.

  15/10/2013
 • Tanya

  Jeg bliver altid skeptisk når det gælder priserne. Har svært ved at se at man sparer noget, men der tager jeg måske fejl?
  Jeg er en oser, med andre ord 🙂

  15/10/2013
 • Orv, mand – Chanels lejlighed! Revner af misundelse! 🙂 Min favorit er Ardens 8 Hour cream, kan ikke leve uden og har faktisk lige foræret søn een, da han er flyttet hjemmefra.

  15/10/2013
 • Marie

  Mine indkøb er altid ny mascara (min favorit; Dior Show) og Biotherms “øko-deo”…

  15/10/2013
 • Anette j

  Jeg går direkte efter Starbucks fordi de laver så god kaffe.
  Og derudover er mine seneste favoritkøb et par makeup-børster som jo koster mange penge men de gode holder jo længe kan jeg se. De bedste er fra Tromborg synes jeg.

  15/10/2013
 • Skal mellemlande i København i aften. Skal da muuuuligvis lige hen og kigge. Altså bare kigge 🙂

  15/10/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.