Når rød tropper op

lc3a6ber-copy

Pink er skam ikke pænest bare på billeder, lød Jeres indspark i går – og jeg bøjer mig naturligvis for slush-ice-elskende pink lovers. Desuden udelukker den ene farveforelskelse jo ikke den anden. Alligevel skal der lyde en rød (og ikke pink) salut herfra, for det er trods alt farven, der gør for ansigtet, hvad stiletter gør for kroppen. Sådan sagde MAC’s über-makeup-guru, Terry Barber, engang til mig. For som Vivienne Westwood-darling, der både har klædt ansigterne til Amy Winehouse, Liza Minnelli og Madonna på, har han aldrig sluppet det røde kyssetøj, men bare nonstop opfundet nye bud på den dragende farve. Som i øvrigt også, hvis man spørger ham, er farven, der gør piger til kvinder.

SNUP TENDENSEN: Det kan kræve øvelse og situationsfornemmelse at bruge rød, så det er dig, der kommer med læberne og ikke omvendt. Billederne øverst og nederst viser et sneak peak på Chanels nye læbegloss, som nok skal få sin egen fanklub. Allure Extrait de Gloss er nemlig en langtidsholdbar geléagtig sag, befriende fri for perlemor og i øvrigt ret cool fordi den både har glossens spontanitet (hvad er lettere end gloss?) og læbestiftens farveintensitet OG en fabelagtig blød applikator – og jo, det sidste betyder noget, hvis du som jeg har prøvet de skumfidusdutter, der giver samme følelse, som når en gaffel skraber mod en tallerken. Vidunderet slippes løs i uge 33 – også i andre farver end rød. Og pink.

PowerPoint Presentation

19/07/2010
Rammer pink plet eller forbi?
21/07/2010
Oplevelser eller anskaffelser?

Kommentarer

 • @Mie – Korres Lip Butter (som jeg anbefalede dig) er en mellemting mellem en plejende plantebaseret læbepomade og en læbestift med farve. Men mest det første ;o)
  @Puk – vi vil se billeder af de der Louboutin-negle…
  kh Anette

  22/07/2010
 • Mie

  Wow, hvor ser det flot ud. Det er sørme ikke nogen nervøs hånd der har ført pinden. Bliver læberne tørre af denne lille sag? Med min uvidenhed på området, springer jeg lige ud i det………, hvad er forskellen på denne, og den du anbefalede mig forleden???

  21/07/2010
 • AJ

  Det er fine fotos, der er på bloggen for tiden.

  21/07/2010
 • Lex!
  Men hvad nu, når man skal giftes i næste uge, og den først komme i uge 33… 🙂
  Skal have Louboutin-røde negle og (måske) læber og blev lige så glad over at der findes noget rigtig rød ligesom en gloss.
  Jeg venter da bare 🙂

  kh
  Puk

  21/07/2010
 • Uhm, CHANEL-lækkert. Sjovt nok skriver jeg om en mandlig Chanel på min blog i dag. To sjæle…. fra Chanel….

  20/07/2010
 • RED IS DAMN HOT 😉

  20/07/2010
 • Jeg tror jeg er nødt til at forsøge mig med den røde..

  20/07/2010
 • ulla

  Rød er både mystisk og magisk – både diabolsk og divine! Når den røde er *helt rigtig* – bliver det vist ikke bedre!

  20/07/2010
 • ulla

  Rød er både mystisk og magisk – både diabolsk og divine! Når den røde er *helt rigtig* – bliver det vist ikke bedre!

  20/07/2010
 • susanne schultz

  most have 🙂

  20/07/2010
 • susanne schultz

  Super lækkert både mærket og farven rød. Glæder mig til at have rød på igen

  20/07/2010