Når selvtillid virker

_mg_9673

Jeg er fan af hudlæge Leslie Bauman, fordi damen ved sindssyg meget om ingredienser, og fordi hun ikke bare taler om tør, fedtet eller kombi-hud, men har lavet en pædagogisk vejviser til, hvad der passer dig, mig, naboen og alle andre. I mit tilfælde skal jeg bl.a. holde øje med Niacinamide. Og hvis du tænker hvaffor-en-mide, så er der faktisk bare tale om lavpraktisk B3-vitamin, som altså – og hold nu fast – kan dulme rødme, akne og hjælpe med at få pænere hudporer. Derudover har Baumann hentet det tunge skyts frem – nemlig studier, der viser at Niacinamide (og også soja) er ypperlig forebyggelse mod pigmentpletter. Også hvis pigmentpletterne allerede har slået sig ned, er det værd at se sig om efter en dagcreme med enten Niacinamide, lakridsekstrakt eller hydroquinon og derudover selvfølgelig SPF. Dagcremen døbt Olay Total Effects 7-in-1 Anti-Aging Vitamin Complex (med B3 of course) er på Baumanns top-ti-liste.   

SNUP TIPPET: Leslie Baumann anbefaler også Olay Daily Facials Lathering Cloths for Sensitive Skin, hvis du har sart hud med hang til at bryde ud i solpletter. Derudover findes der i USA en meget prisvenlig dagcreme ved navn CeraVe Moisturizing Lotion som, proppet med Niacinamide, får hudlægens varmeste anbefaling. Hvis du alligevel kommer forbi. Olay er også prisvenlige til 139 kr. for Total Effects-dagcremen med SPF 15.

NB: De Olay produkter, jeg sidder med og som Anne Nico har foreviget på billedet, er fra  England. Og bagpå står: It really works, or your money back. Guaranteed. Jamen er det ikke en slags selvtillid eller hvad?

22/02/2011
Holy moly nice… skriger hun altid
24/02/2011
Du milde Armani

Kommentarer

 • Heidi

  Hej. Prisen er jo fantastisk og så til og med på en creme der tilsyneladende virker – men parabenerne skræmmer mig desværre…

  25/02/2011
 • Mie

  Selvtillid er fint og hvis det bliver støttet af et godt selvværd. Ja, så er det helt fantastisk!
  Kære Anette, jeg har skrevet lidt om dig på min blog i dag. Måske det bringer dig støtte til endnu mere tillid og værd??? Om ikke andet så håber jeg, at du bliver glad. God og nydsom dag til dig.
  Kh Mie

  24/02/2011
 • Jette

  SKØNT, at os med sensitiv hud også kan være med her!

  23/02/2011
 • Lene

  juhu – vil kaste mig over nogle B-vitaminer!

  23/02/2011
 • Birgitte

  Skønt med studievenlige priser!

  23/02/2011
 • Pia

  Hold da op – så må det være lige så godt at SPISE en masse lakrids:O)

  23/02/2011
 • Britta

  Apropos hvaffor-en-mide, så er dette billede fra din fotograf MEGET bedre end det billede, af det uhyggelige hattehår for et par dage siden, som nærmest lignede et nærbillede af støvmider 🙂

  Man må sige, at det er noget af en flot garanti Olay giver, man kunne fristes til at prøve 🙂

  23/02/2011
 • Niacinamid og soya fosker man stadig meget i, de indeholder begge et fytoøstrogen (plantehomon) og bliv nu ikke bange, for det er ganske naturligt. Det holder huden sund og ung, og er meget celle regenererende.

  Man ser også dette fytoøstrogen som kræfthæmmende men dette er stadig på forskningsstadie.

  Vi bruger det selv hos Raz-Spa

  23/02/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Birgitte L – jeg forstår til fulde din forvirring. Hudpleje handler dels om holdning (er du pro alt det grønne, mod parabener osv. osv.) og om, hvad der passer til netop din hud. Det synes jeg Leslie Baumann giver et godt bud på, hvis du kører systemet igennem på http://www.skintypesolutions.com.
  Mht Embryolisse, så er det en fabelagtig fugtmætter. Hold fast i den, hvis din hud er glad for den. Jeg synes også Olay fungerer godt -og især når det gælder forebyggelse af pigmentpletter, har de fat i den lange ende med deres 7-in-1 Total Effects.
  Skriv igen hvis du vil have uddybning. kh Anette

  23/02/2011
 • Birgitte L.

  Jeg er lidt forvirret, for dagligt bliver man bombarderet fra alle sider med gode råd og anbefalinger af diverse dagcremer. Kom til at tænke på om man kan gøre nogle sammenligninger: F.eks. denne dagcreme fra Olay overfor Embryolisse dagcremen. Kan man sige noget for og imod dem begge?

  23/02/2011
 • Olay er til med dén mest solgte fugtighedscreme i verden. Og selv om den er rimeligt prissat, så taler det bestemt også for dens høje kvalitet – der netop virker! Oh yes Olay

  23/02/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Og, og, og…nu indeholder Olay’en også andet end bare B3. Provitamin B5 er også en veldokumenteret størrelse, ligesom antioxidant-cocktailen C og E altid gør godt i en creme.
  Tak for dit indspark, Bodil.
  kh Anette

  23/02/2011
 • det lyder fantastisk godt. jeg gav min svigermor én af deres cremer sidste år, og hun var meget begejstret. nu har hun snart fødselsdag igen, så nu er jeg da blevet mindet om, hvad hun blandt andet kan få. jeg vil i øvrigt meget gerne lige forbi usa til en omgang billige cremer samt andet godt & brugbart.

  23/02/2011
 • Bodil Christine

  Niacinamiderne i Olay Total Effects giver også en mere jævn og glat hudstruktur 🙂 Jeg har prøvet Olay Total Effects dagcreme med SPF 15, der giver masser af fugt og kan bruges hele året, også om vinteren når huden føles mere tør. Både dagcremen med solfaktor og natcremen kan købes herhjemme, men renseservietterne skal skaffes i UK eller US. Dog kan man få en rensecreme i samme serie herhjemme.

  23/02/2011