fbpx

Når sidespring ikke er tosset

Som det handlede om i fredags, kan sidespring være en oplivende affære. Din hud er nemlig en doven fætter, der af og til skal puffes til. Med noget nyt. Selvfølgelig ikke så eksperimenterende og nyt at du irriterer den eller skaber unødig koks i et forhold, du har brugt måneder og penge på at opbygge.  Men apropos det med pengene, så er det nu, det er oplagt at afprøve små listige sæt. Mange producenter bruger nemlig sommerferiesættene til at putte noget ekstra i med håbet om, at vi bliver nyforelskede.

SNUP TIPPET: Hvad er dine erfaringer med sidespring på skønhedsfronten? Har du fået ny aha-oplevelser eller blevet bekræftet i, at du allerede havde det bedste? Tre af mine aha-oplevelser (og du skal nok få flere) ser sådan her ud:

RENs minisæt med hudfornyende glykolsyremaske og ansigtscremen Vita-Mineral Day Cream, der er pakket med sheasmør, sesamfrøolie og gode mineraler som zink, magnesium og kobber.

Bumble and Bumbles Color Minded mini-sæt , som har holdt ferielokkerne godt i skak for mig og samtidig været praktisk rejseselskab.

Bliss’ Oxygen Eye Mask, som fra nu af bliver min faste redning, når jeg skal noget særligt. Wow for en glattere, genoplivet hud netop dér, hvor trætheden altid spottes først.

Beautyspace Tabletten er dedikeret til flere sidespring i dag og i morgen.

31/07/2012
Being back
02/08/2012
Nøglen til de bedste sidespring

Kommentarer

 • Ditte H.

  Uhh … Jeg er såå kedelig, hvad hudplejeprodukter angår – eeelsker Murad, men efter et mindre sidespring med Origins, så er jeg så småt ved at bevæge mig derover …..
  Men når det gælder makeup produkter, så er jeg vist ret løs på tråden!! Overhovedet ikke til at stole på!! Dog har jeg nogle faste ting, som ikke bliver udskiftet, men ellers elsker jeg at prøve anbefalinger fra andre af!! 🙂

  03/08/2012
 • Hej A
  Dejligt at ‘ha’ dig tilbage’ igen! Mailbox’en er bare ikke den samme uden beauty-fix fra dig:-). Virkelig!

  Går også ind for (beauty)sidespring i ferien;-) og har selv haft en lille flirt denne sommer…
  Har investeret i 5 ml udgaven af den islandske Bioeffect EFG serum, og kan bare slet ikke få hænderne ned igen! Fantastisk sidespring der her efter ferien ender op et et fast parforhold;-)

  KH Gitte

  01/08/2012
 • Marie Rasmussen

  Jeg har én fast elsker i øjeblikket. Eller det vil sige fast og fast … for lidt side-springs-tøjte er man vel altid … elsker at prøve nye cremer og får jo en lind strøm fristende tilbud her på bloggen … Så de små frække størrelser er helt klart et hit hos mig (Det er ikke størrelsen, det er gørelsen er der nogle kloge hoveder der siger) ….Bliss’ Oxygen Eye Mask lyder faktisk også som “en” jeg godt kunne finde på at have en lille affære med 🙂

  01/08/2012
 • Kira B.

  Altså jeg falder altid over noget ude i lufthavnen, det er ikke altid den største succes, men så får jeg da prøvet noget nyt indimellem 🙂 uhh den maske fra bliss lyder fantastisk!!!!

  01/08/2012
 • Lea

  Jeg elsker de små størrelser, og laver ofte sidespring fordi det kan gøres for en overkommelig pris. Og så er de jo gode, når man alligevel snart ikke kan proppe mere i skabe og skuffer af beautystuff…

  01/08/2012
 • Karin Pihl Rasmussen

  jeg har i en del år været såååå glad for Ole Henriksens produkter, der var intet der kunne måle sig med dem. Men tingene ændrer sig og mit behov har ændret sig, i det sidste halve år, har jeg prøvet Rodial og Murad i en kombination, det er fantastiske produkter……

  01/08/2012
 • Jo tak, læser skam med i dag (sjov titel!;-)
  Ved en del om følelsesdufte og sidespring.

  Da jeg var noget yngre, var jeg meget trofast mht. Parfume og cremer. Tilgengæld var jeg ganske lystig mht. med de skønne mænd omkring mig – således etablerede jeg i en periode et organiseret harem, hvilket gjorde at jeg jo i princippet ikke lavede sidespring (kan anbefales hvis man er singel;)

  Nu har jeg et harem af alverdens duftende essenser som jeg boltrer mig lystigt med, og har fundet manden i mit liv – den skønneste af alle, så ikke flere sidespring på den front;-)

  Den største aha-oplevelse på skønhedsfronten har helt klart været: ÆGTE KÆRLIGHED MED MIN SJÆLEPARTNER, MIN ELSKEDE MAND.
  Jeg føler mig smukkere i kraft af vores kærlighed. Fedt ikk’;-)

  01/08/2012
 • Ja hvem kan ikke lide sidespring. Man har jo heller ikke altid den samme kjole på selvom man bedst kan lide den lille sorte. Det gælder jo også om at finde de rette accessories☺
  Jeg også blevet glad for Bliss øjnmasken og har haft et længevarende forhold med deres lemon+sage body butter, netop på grund af duften.

  01/08/2012
 • Kære Birgitte B,
  Renati har jeg til gode. Tak for tip.

  Kære Charlotte K,
  Mange amerikanske hudlæger anbefaler netop aloe vera som den absolut bedste eftersols-behandling.
  Mange hilsner Anette

  Kære Sus,
  Uha!
  Mange hilsner Anette

  01/08/2012
 • Sus

  Er bange for at jeg er et kæææmpe sidespring!

  01/08/2012
 • CharlotteK

  Sidespring har jeg masser af – dog kun med produkter:-)
  Har prøvet Avivir Aloe Vera After Sun og er virkelig overrasket over, hvor god en effekt den har.

  01/08/2012
 • Jeg har ofte ‘sidespring’ på ferien, både mht. shampoo, voks og cremer.
  Skifter efter denne sommer min sædvanligvis gode voks ud med en ny model fra Renati 🙂

  01/08/2012
 • Kære Anette J,
  Haha, ja sådan kan det ende med nye faste forhold. Duftens magt er imponerende…fordi (tror jeg) at den kan fremkalde følelser, men det ved duftdesigner Julia Kim meget mere om, hvis hun læser med i dag.
  Mange hilsner Anette

  Kære Walkinrunout,
  Is Clinical er super seriøse og jeg forstår godt din begejstring.
  Mange hilsner Anette

  Kære Helle G,
  Jeg er selvsagt enig. Når det gælder Bliss vil jeg anbefale dig en tur forbi Sephora, hvor de har små mini-behandlinger til fornuftige penge (og så er der konkurrence snart på bloggen).
  Mange hilsner Anette

  01/08/2012
 • Anette J

  Dufte har fået mig til at lave beauty-sidespring.
  Hos frisøren der brugte balsam fra John Masters – den duftede af citrus. Og i forbindelse med en ansigtsbehandling hvor behandleren brugte Tromborgs multi fugtmaske – den dufter SÅ godt.
  Nu har jeg begge dele på hylden, for de er virkelige effektive – og er glad for, at jeg har et “fast forhold” til dem begge.

  01/08/2012
 • Is Clinical – big love!
  Tror jeg fortsætter med det.

  01/08/2012
 • Helle G.

  Jeg har (heldigvis) generelt gode erfaringer med beauty-sidespring, men jeg foretager jo også de fleste af dem på din anbefaling 😉 (en af de vigtigste grunde til, at jeg følger din blog).

  Netop REN kastede jeg mig over efter at have læst om mærket lige her hos dig, og er totalt forelsket i virkningen af glykolsyremasken. Bliss står øverst på must-try-listen.

  Jeg kan helt klart godt se fidusen i at lægge ud med et minisæt. Ofte er de helt små (gratis) prøver kun nok til at sikre sig, at ens hud ikke går helt i selvsving over et nyt produkt, mens en egentlig effekt som regel først kan konstateres efter lidt længere tids brug.

  01/08/2012